Arkadaş ne yazık ki İnternetten alacağım diyor.25 M2 'ye kadar işinizi görür fakat klimayı bayii den almanızı öneririm.
Ne gibi zararı olur acaba?
Arkadaş ne yazık ki İnternetten alacağım diyor.25 M2 'ye kadar işinizi görür fakat klimayı bayii den almanızı öneririm.
Hizmet veririz dediler.satın almadan önce servisle görüşün oturduğunuz bölgeye hizmet veriyorlar mı öğrenin.
Kış aylarında dış ortam ısısı kaça kadar düşüyor.?
Soba ısısına alışmış birisi klimanın verdiği ısıyı beğenecek mi.?
Ben Midea için internetten almayın demiştim. Fujitsu alacaksanız sakınca yok internetten almanızda.Arkadaş ne yazık ki İnternetten alacağım diyor.
Ne gibi zararı olur acaba?
İki klimada aynı klima birisi 28200 den koymuş birisi uyanıklık yapmış fiyatı yüksek yazmış. Koduna bakın ASYG12KPCE ikiside aynı klima.Arkadaşım birde şu iki klimayı sordu.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dışarıdayım az sonra eve geçicem bana fiyat aralığınızı belirtirseniz size öneri yapabilirim.Bu fiyatlar civarı alınabilecek en iyiyi yazarsanız hemen sipariş vereceğiz.
Bütçe 35.000 TL.Ben Midea için internetten almayın demiştim. Fujitsu alacaksanız sakınca yok internetten almanızda.
İki klimada aynı klima birisi 28200 den koymuş birisi uyanıklık yapmış fiyatı yüksek yazmış. Koduna bakın ASYG12KPCE ikiside aynı klima.
Fujitsu klimayı sorarsanızda ben ASYG12KPCE almıştım tekrar iade ettim 21.5 M2 alanda soğutmasını beğenmedik birde algoritma sorunu fark ettim o sebepten iadesini aldılar.
Dışarıdayım az sonra eve geçicem bana fiyat aralığınızı belirtirseniz size öneri yapabilirim.
Midea sadece resmi internet sitesinden alınır ondada stok yok diğer sitelerden alırsanız kurulumda sıkıntı yaşarsınız kuvvetle muhtemel.Bütçe 35.000 TL.
Midea İnternetten neden alınmaz?
Bu fiyata sorunsuz klima hangisi ise onu alacağız teyzeye.
Servis sık sık köye gitmez.
Bir kere kurulum yapıldımı sorunsuz çalışmalı.
Servis konusunda sıkıntı yoksa E.C.A Ecootech Klima ısıtma konusunda çok başarılı bir klimadır.Bütçe 35.000 TL.
Midea İnternetten neden alınmaz?
Bu fiyata sorunsuz klima hangisi ise onu alacağız teyzeye.
Servis sık sık köye gitmez.
Bir kere kurulum yapıldımı sorunsuz çalışmalı.
Bu klimanın üreticisi kimdir bilginiz var mı?Midea sadece resmi internet sitesinden alınır ondada stok yok diğer sitelerden alırsanız kurulumda sıkıntı yaşarsınız kuvvetle muhtemel.
Servis konusunda sıkıntı yoksa E.C.A Ecootech Klima ısıtma konusunda çok başarılı bir klimadır.
dış ortam sıfırın altına düşse de 12lik işini görür. Servis olarak ECA söyle dursun Midea bile tereddütlerim var.Hizmet veririz dediler.
Klima bana yeter dedi.
Dış ortam ısısı İzmirden 5 derece fark ediyormuş.
Şimdi tam nokta atışı ne alalım.
+1dış ortam sıfırın altına düşse de 12lik işini görür. Servis olarak ECA söyle dursun Midea bile tereddütlerim var.
iki cihazdan birisi alınacaksa kesinlikle midea
ECA yanılmıyorsam Haier üretimiydi.
Klimaların randımanlı şekilde çalışabileceği belirli kot-mesafe sınırları vardır. -52 derecede kaynayan bir gazı 1.5mt yukarı basabilmek için harcanan enerjinin çok komik olacağını düşünüyorum.Arkadaşlar hayırlı akşamlar
Bugün işyerime klima taktırdım. Klimanın dış ünitesi iç ünitenin yukarısında olacak şekilde yaklaşık 1.5 metre yukarıda asma tavana yani dışarıya montaj yapıldı. Komşumun düşüncesi dış ünite yukarıda olursa çok elektrik sarfiyatı olur diyor. Forumdan bilgisi olan varmı böyle bir şey olabilir mi. Teşekkürler şimdiden.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bana da çok mantıklı gelmemişti ama gene de içime bir kurt düşmüştüKlimaların randımanlı şekilde çalışabileceği belirli kot-mesafe sınırları vardır. -52 derecede kaynayan bir gazı 1.5mt yukarı basabilmek için harcanan enerjinin çok komik olacağını düşünüyorum.