Merhaba
Sota ,
Uzun zamandır forumu ziyaret etmiyordum. (İşim gereği zaten sürekli ekran karşısında çalıştığım için kalan özel zamanlarımda tekrar ekran karşısına geçmemeye çalışıyorum. Yoksa sağlığımdan olacağım.) Ama klima araştırayım bahanesiyle kendimi tutamayıp tüpsüz foruma daldım. Eski klima konusu yerine yeni olan bu konu açılmış. Büyük bir inatla suyunu çıkararak bütün mesajları peyderpey okudum. VE bu kadar mesaj sonucunda tespitlerimi ve dikkatimi çekenleri paylaşmak istedim:
- Konu aslında loopa düşmüş: O kadar çok aynı soru sorulmuş ki ! Aslında soruların cevapları önceki mesajlarda mevcut. Ama biz hazırcıyız ve vaktimiz çok değerli. Direk kitabın ortasından dalarız (!) Her bir aynı soruya aynı cevapları büyük bir sabırla vermişsin. Konu açıldığında beri sürekli konunun içindesin. Bir rahatsızlık geçermişsin sanırım ama ilk fırsatta takip etmeye devam etmişsin. Öncelikle bu sabrından ötürü seni ve senin gibi yardımcı olmaya çalışan diğer forumdaşları tebrik etmek isterim.
- Bu kadar mesajdan sonra bu konunun 5 anahtar kelimesini söylüyorum: Bakır, vakum,f/p, LG, Midea. Bonus: fatura
- Sanırım bazı dargınlıklar oluşmuş 2022'de. Bazı isimler anılmaz olmuş; bahsi geçeceği zaman da isim yerine 3.tekil şahıs kullanılmış. Arada dayanamayıp ironi yapılarak bahsedilmiş... Kişiler arasındaki özel durum beni ilgilendirmez tabi ki ama üzüldüm açıkçası. Piyasada reklamın buram burum koktuğu forum platformlarında halkın faydası adına çalışmalar yapıp tecrübelerini paylaşmaya çalışan kişiler arasındaki bu gelişmeler ister istemez üzüyor insanı. Sağlık olsun.
Mevcut piyasaya göre klima bilgilerimi, paylaşımlardan olabildiğince güncelledim. Adettendir; bir tane de ben sorarım belki sonra.
Bu mesajı klima sormak yerine hatır sormak, 'Sezar'ın hakkı Sezar'a' demek için yazıyorum.
Sağlıcakla,