Adem Bey Merhaba,
Yardımlarınız için teşekkürler. Sizin de başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın.
Sizin yorumlarınız ve incelediğim kadarıyla ilk önce yeni seri midea almaya karar vermiştim. Ancak ürün nerde satılıyor gerçekten bilmiyorum !!! İstanbul da ürünü görebileceğim yer yok. İnternet sitesine koydukları satış bayileri ben ürün satmıyorum diyor. Daha ürünü alacakken muhattap bulamıyorum servis konusunda ALLAHA EMANET olur gibime geliyor. Ayrıca fiyatı taksitli 12000 btu için 15 binlere çıkıyor. Artık neredeyse bu ürünü sildim kafamdan.
Bana daha önce önerilen Bosch ve Lg kafa kafaya benim için. Her ikisinin de servisi sorunlu. Dünya kadar olumsuz yorum var. Lg ve arçeliğin aynı ürün olması kafa karıştırıyor. Ancak ürün bazında
Sota nın tavsiyesi beni LG DualCool ürününe sıcak baktırıyor. Bosch ise fiyatına nazaran çok basic bir ürün gibi.
Tüm bunlar olurken dün bir avm de Mitsubishi Electric bayisine denk geldim. Hare ürünü 12000 btu olanı montaj dahil 15200 kampanyada. Ücretsiz keşif için yarın gelecekler (Bu arada diğer tüm firmaları ücretsiz keşif için arayıp kayıt oluşturmama rağmen umursanmadım). Donanım olarak boş bir cihaz gördüğüm kadarıyla ama marka ve geri dönüşleri beni cezbetti.
Velhasıl kelam Mitsubishi almak istiyorum ama düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi merak ediyorum. Mitsubishi de olsa o fiyata giriş seviyesi boş bir klima alma der misiniz?