M Çevrimdışı

MrZubalve

Yeni Üye
14 Haz 2022
12
37
Sota Sota benimle konuşmasa da bu yazsa Midea özelinde forum indiriminin devamı için görüşmeye devam ediyorum. Yakında sizlere duyurusunu yapacağım. online.fgeurope.com.tr üzerinden Midea ve Fujitsu klimalara ulaşabilirsiniz. Saygılarımla iyi geceler
valla indirim gelirse süper olur. merakla bekliyorum açıkçası. eğer tatmin edici bir indirim olursa kendi segmenti ve fiyat aralığında içime en çok sinecek ürün olacak. şimdiden teşekkürler

M Çevrimdışı

MrZubalve

Yeni Üye
14 Haz 2022
12
37
LG Güney Koredir ve doğrudur ama Bosch Alman değildir ne yazık ki :)

Bosch klimaları yine Midea üretiyor aynen Kaira Airfel ve bil umum markaları ürettiği gibi :)

Bir dönem Vestel de Midea ya ürettirip satmıştı klimaları şimdi kendisi üretiyor.

Bosch beyaz eşyada güvendiğimiz marka olsa da artık Ülkemizde üretildiği için Adı Bosch içi Boş oluyor maalesef beyaz eşya konusunda da :)

LG özellikle sirius ile, sonrasında Dual eco Dual plus ile geçen yaz yine sektörü salladı bunu kimse inkâr edemez. Midea deseniz zaten tüm verileri ortaya koyduk artık birşey yazsak bu noktadan sonrası reklama girer o nedenle sadece size yazdığınız markalar bazında kısa bilgiler yazdım.

Airfel Kaira Uğur Bosch vs klimalar Midea üretimi olmakla birlikte forumdaki Airfel kullanıcısı dostlardan teyit ettiğimiz ve benim de bizzat airfel ve bosch incelemelerim üzere Midea nın ana marka kalite ve kapasitesini tam anlamı ile yansıtmadıklarını artık gün gibi biliyoruz. Kaira deneyimleme imkanım olmadı o nedenle o marka hakkında ahkam kesmem doğru olmaz. :ok
Adem Bey Bosch un iki farklı klima serisi var sanırım. Birisi bosch-home birisi bosch-thermotechnology. Ayrı satılan hatta farklı servislerin hizmet verdiği ürünler. Öneren çok var. Acaba thermo serisinin gerçekten iyi olma ihtimali var mı? Bu konuda bilginiz var mı?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Bey Bosch un iki farklı klima serisi var sanırım. Birisi bosch-home birisi bosch-thermotechnology. Ayrı satılan hatta farklı servislerin hizmet verdiği ürünler. Öneren çok var. Acaba thermo serisinin gerçekten iyi olma ihtimali var mı? Bu konuda bilginiz var mı?
Genel bakış açısı ile Bosch üretimlerinin midea olduğunu belirtmiştik.
Sizin mesajınız sonrası olaya Özel bakış açısı ile bakarsak bunu da kendi içinde şu şekilde anlatabilirim.
Bosch Home için üretileni Midea üretiyor, Bosch Thermo için üretileni yine Midea üretiyor.
Aralarında kalite farkı var. Şöyle var. Midea üretiminde olan Prime modeli ile Xtream Save modeli arasında nasıl ki fark var ise ve Xtream Save modeli bir tık daha iyi ise, Home ile Thermo arasındaki Bosch markalı olup da Midea tarafından üretilen ürünleri de bu gözle görebilirsiniz.

Yani evet doğru, Thermo için üretileni Hpme için üretileninden bir tık daha kaliteli. Ancak her ikisi de yine de Midea tarafından üretiliyor.

Yani konu buralara gelince aslında belirtmekte fayda var, Arçelik Salon tipi klimalar yine Midea fabrikalarında üretiliyor.

Daha da ilgincini söyleyeyim size, BEKO adı altında YURT DIŞINA SATILAN tüm klimalar BEKO adı altında Midea fabrikalarından gönderiliyor :)

D Çevrimdışı

deeperman20

Yeni Üye
1 Haz 2022
7
44
Güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Bir süre kullanım sonrası Artısı eksisi ne varsa yazın lütfen. Kullanıcı geri dönüşleri çok önemli biliyorsunuz.
Merhaba Adem Helvacı Adem Helvacı , Sota Sota ve degerli arkadaslar,
Dun Midea Denizli Durmaz Sogutma Tarafindan Midea 12.000 Btu klima montajim yapildi. Kendileri gercekten cok nazik ve detayli sekilde benimle ilgilendiler. Her konuda bircok firmada olmayan anlayis ve destek sagladilar. Firma sahibi Cetin beye ve bu hizmete vesile olan Adem beye tesekkur ederim.
Firma ismi: Durmaz Sogutma
Sahibi / Tel : Cetin / 0546 536 86 63

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Dun Midea Denizli Durmaz Sogutma Tarafindan Midea 12.000 Btu klima montajim yapildi. Kendileri gercekten cok nazik ve detayli sekilde benimle ilgilendiler. Her konuda bircok firmada olmayan anlayis ve destek sagladilar. Firma sahibi Cetin beye ve bu hizmete vesile olan Adem beye tesekkur ederim.
Güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Ben de sizin adınıza servis için şu videoyu çekip yayınladım.
Kendilerine motivasyon olsun, sizin memnun olduğunuz gibi tüm tüketiciler mutlu olsun isteriz :ok

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Midea ya hala pahalı diyen varsa iki defa düşünsün Baymak market kliması 10500 TL 12 BTu

IMG_20220617_184415.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
mitsubishi electric hera ve midem yeni serisinden hangisini tercih edersiniz. ikisi de taksitli 15 bin lira?
Daha önce karşılaştırmıştım, Prime modeli dahi bu Hare serisine ciddi kafa tutmuştu, Xtream Save daha önde, All Easy Pronun ise Hare pek yanına yaklaşmıyor.

Marka kalitesi olarak değil ürün kıyasladığımızda ortaya çıkan sonuç bu.

Ben ME ile Başka klimaları kolay kolay kıyaslamam fakat model bazında değerlendirince durumlar değişiyor.

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Güzel günlerde kullanın

M Çevrimdışı

MrZubalve

Yeni Üye
14 Haz 2022
12
37
Daha önce karşılaştırmıştım, Prime modeli dahi bu Hare serisine ciddi kafa tutmuştu, Xtream Save daha önde, All Easy Pronun ise Hare pek yanına yaklaşmıyor.

Marka kalitesi olarak değil ürün kıyasladığımızda ortaya çıkan sonuç bu.

Ben ME ile Başka klimaları kolay kolay kıyaslamam fakat model bazında değerlendirince durumlar değişiyor.
Adem Bey Merhaba,

Yardımlarınız için teşekkürler. Sizin de başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın.

Sizin yorumlarınız ve incelediğim kadarıyla ilk önce yeni seri midea almaya karar vermiştim. Ancak ürün nerde satılıyor gerçekten bilmiyorum !!! İstanbul da ürünü görebileceğim yer yok. İnternet sitesine koydukları satış bayileri ben ürün satmıyorum diyor. Daha ürünü alacakken muhattap bulamıyorum servis konusunda ALLAHA EMANET olur gibime geliyor. Ayrıca fiyatı taksitli 12000 btu için 15 binlere çıkıyor. Artık neredeyse bu ürünü sildim kafamdan.

Bana daha önce önerilen Bosch ve Lg kafa kafaya benim için. Her ikisinin de servisi sorunlu. Dünya kadar olumsuz yorum var. Lg ve arçeliğin aynı ürün olması kafa karıştırıyor. Ancak ürün bazında Sota Sota nın tavsiyesi beni LG DualCool ürününe sıcak baktırıyor. Bosch ise fiyatına nazaran çok basic bir ürün gibi.

Tüm bunlar olurken dün bir avm de Mitsubishi Electric bayisine denk geldim. Hare ürünü 12000 btu olanı montaj dahil 15200 kampanyada. Ücretsiz keşif için yarın gelecekler (Bu arada diğer tüm firmaları ücretsiz keşif için arayıp kayıt oluşturmama rağmen umursanmadım). Donanım olarak boş bir cihaz gördüğüm kadarıyla ama marka ve geri dönüşleri beni cezbetti.

Velhasıl kelam Mitsubishi almak istiyorum ama düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi merak ediyorum. Mitsubishi de olsa o fiyata giriş seviyesi boş bir klima alma der misiniz?

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Adem Bey Merhaba,

Yardımlarınız için teşekkürler. Sizin de başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın.

Sizin yorumlarınız ve incelediğim kadarıyla ilk önce yeni seri midea almaya karar vermiştim. Ancak ürün nerde satılıyor gerçekten bilmiyorum !!! İstanbul da ürünü görebileceğim yer yok. İnternet sitesine koydukları satış bayileri ben ürün satmıyorum diyor. Daha ürünü alacakken muhattap bulamıyorum servis konusunda ALLAHA EMANET olur gibime geliyor. Ayrıca fiyatı taksitli 12000 btu için 15 binlere çıkıyor. Artık neredeyse bu ürünü sildim kafamdan.

Bana daha önce önerilen Bosch ve Lg kafa kafaya benim için. Her ikisinin de servisi sorunlu. Dünya kadar olumsuz yorum var. Lg ve arçeliğin aynı ürün olması kafa karıştırıyor. Ancak ürün bazında Sota Sota nın tavsiyesi beni LG DualCool ürününe sıcak baktırıyor. Bosch ise fiyatına nazaran çok basic bir ürün gibi.

Tüm bunlar olurken dün bir avm de Mitsubishi Electric bayisine denk geldim. Hare ürünü 12000 btu olanı montaj dahil 15200 kampanyada. Ücretsiz keşif için yarın gelecekler (Bu arada diğer tüm firmaları ücretsiz keşif için arayıp kayıt oluşturmama rağmen umursanmadım). Donanım olarak boş bir cihaz gördüğüm kadarıyla ama marka ve geri dönüşleri beni cezbetti.

Velhasıl kelam Mitsubishi almak istiyorum ama düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi merak ediyorum. Mitsubishi de olsa o fiyata giriş seviyesi boş bir klima alma der misiniz?
forum üyelerine %15 indirim varmış erinç beye ulaşın yardımcı olur.benim tercihim midea olur.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975

M Çevrimdışı

MrZubalve

Yeni Üye
14 Haz 2022
12
37
forum üyelerine %15 indirim varmış erinç beye ulaşın yardımcı olur.benim tercihim midea olur.
Erinç Bey’e destekleri için teşekkürler ancak ben şu an keşif ve satış için İstanbul da reel bir muhattap bulamıyorum. Günü kurtarmak için bugün forumdan Erinç Bey’e ulaştım ilerde kime ulaşacağım? Servis lazım olunca kimi çağıracağım? Yapılan indirim çok güzel ama gerçekten markanın iletişim becerileri satış stratejisi yada servis ağı enteresan. Çok büyük soru işareti bende.

Geri
Üst Alt