Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
Bu ürünü sevgili Sota Sota biliyordu ondan yorum bekleyelim :ok
MHI ZS (silver) serisi giriş sınıfı makina. Komşum bende habersiz gidip almış güzel kemikli makina ama iç ünitenin vibrasyonlu çalıştığını fark ettim montaj kaynaklı olabilir günahını almayalım.

Datalarına baktığımız verimlilik anlamında sınıfta kalacak cinsten ( seer 5.38 / scop 3.81 )

A Çevrimdışı

atlas07 

Aktif Üye
7 Kas 2021
116
38
Sota Sota hocam 1 sene önce satın alınmış gree fairy cihaz var 18000 btu 11-12 civarı bir rakama alınır gibi görünüyor eğer cihaz iyi durumdaysa alınır mı bu seri yoksa başka cihaza mı yönlenmek mantıklı olur

T Çevrimdışı

tolga3589

Yeni Üye
1 Haz 2022
7
30
MHI ZS (silver) serisi giriş sınıfı makina. Komşum bende habersiz gidip almış güzel kemikli makina ama iç ünitenin vibrasyonlu çalıştığını fark ettim montaj kaynaklı olabilir günahını almayalım.

Datalarına baktığımız verimlilik anlamında sınıfta kalacak cinsten ( seer 5.38 / scop 3.81 )
Hangi modelini önerirsiniz. Acaba midea mı almalıyım kararsız kaldım açıkcası

S Çevrimdışı

SALLO

Yeni Üye
2 Haz 2022
3
54
Arkadaşlar merhaba

25 metrekare, dış cephe yalıtımı yok, güney cephe. Klima önerinizi almak isterim
- Enerji tasarrufu
- Sessiz çalışma
- 3D Hava üfleme ya da 4 Yönlü otomatik salınım
- Eco Mod
önceliklerim, başka dikkate almam gereken konular nelerdir, uzman olan varsa bilgi verebilir mi?

Ayrıca, Samsung ya da Sigma Plus kullanan var mı? Performanslarını nasıl?
Teşekkürler

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
Sota Sota hocam 1 sene önce satın alınmış gree fairy cihaz var 18000 btu 11-12 civarı bir rakama alınır gibi görünüyor eğer cihaz iyi durumdaysa alınır mı bu seri yoksa başka cihaza mı yönlenmek mantıklı olur
Gree markalı ve üretimi tüm makinalar tavsiye etmiyorum.
Hangi modelini önerirsiniz. Acaba midea mı almalıyım kararsız kaldım açıkcası
max bütçe ve kullanılacak toplam nedir.
Arkadaşlar merhaba

25 metrekare, dış cephe yalıtımı yok, güney cephe. Klima önerinizi almak isterim
- Enerji tasarrufu
- Sessiz çalışma
- 3D Hava üfleme ya da 4 Yönlü otomatik salınım
- Eco Mod
önceliklerim, başka dikkate almam gereken konular nelerdir, uzman olan varsa bilgi verebilir mi?

Ayrıca, Samsung ya da Sigma Plus kullanan var mı? Performanslarını nasıl?
Teşekkürler
Samsung kondenser ve evap alüminyum olması sebebiyle tavsiye etmiyoruz.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,799
Bu Regal 15.000 btu luk olan model ne kadar kötüdür acaba, eksilerini , artılarını birkaç cümle paylaşabilir misiniz?

https://www.hepsiburada.com/regal-15000-btu-h-a-r32-inverter-klima-p-HBCV00001G1O5L?magaza=Regal%20Kurumsal%20Ma%C4%9Faza

7.800 tlye 6 taksit görünce sipariş verdim bikaç gün önce buraya da yazarak
Dış unite sesinin sizi ve komşularınızı rahatsız etmeyeceğine inanıyorsanız alabilirsiniz.

ek: hayırlı olsun mutlaka geri dönüş bekliyoruz.

A Çevrimdışı

atlas07 

Aktif Üye
7 Kas 2021
116
38

max bütçe ve kullanılacak toplam nedir.

Samsung kondenser ve evap alüminyum olması sebebiyle tavsiye etmiyoruz.
Hocam peki 13-14 bin civarına 18000 btu ne cihaz önerirsiniz LG Arçelik Beko kaira airfel vb artık ne olursa Wi-Fi si olsa iyi olur

S Çevrimdışı

SALLO

Yeni Üye
2 Haz 2022
3
54
Bütçe 15.000 civarı
12.000 lik bir klima 25 metrekare için yeterli olur sanırım ama marka ve model konusunda ciddi tereddütler yaşıyorum.
Samsung, Mitsubishi, Daikin, SigmaPlus, LG inceledim karar veremedim

Geri
Üst Alt