Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Diiimi ama?Tuvaletlere verdikleri önemi klimalara vermiyorlar
Diiimi ama?Tuvaletlere verdikleri önemi klimalara vermiyorlar
MHI ZS (silver) serisi giriş sınıfı makina. Komşum bende habersiz gidip almış güzel kemikli makina ama iç ünitenin vibrasyonlu çalıştığını fark ettim montaj kaynaklı olabilir günahını almayalım.Bu ürünü sevgili Sota biliyordu ondan yorum bekleyelim
Hangi modelini önerirsiniz. Acaba midea mı almalıyım kararsız kaldım açıkcasıMHI ZS (silver) serisi giriş sınıfı makina. Komşum bende habersiz gidip almış güzel kemikli makina ama iç ünitenin vibrasyonlu çalıştığını fark ettim montaj kaynaklı olabilir günahını almayalım.
Datalarına baktığımız verimlilik anlamında sınıfta kalacak cinsten ( seer 5.38 / scop 3.81 )
Gree markalı ve üretimi tüm makinalar tavsiye etmiyorum.Sota hocam 1 sene önce satın alınmış gree fairy cihaz var 18000 btu 11-12 civarı bir rakama alınır gibi görünüyor eğer cihaz iyi durumdaysa alınır mı bu seri yoksa başka cihaza mı yönlenmek mantıklı olur
max bütçe ve kullanılacak toplam nedir.Hangi modelini önerirsiniz. Acaba midea mı almalıyım kararsız kaldım açıkcası
Gree markalı ve üretimi tüm makinalar tavsiye etmiyorum.Arkadaşlar merhaba
25 metrekare, dış cephe yalıtımı yok, güney cephe. Klima önerinizi almak isterim
- Enerji tasarrufu
- Sessiz çalışma
- 3D Hava üfleme ya da 4 Yönlü otomatik salınım
- Eco Mod
önceliklerim, başka dikkate almam gereken konular nelerdir, uzman olan varsa bilgi verebilir mi?
Ayrıca, Samsung ya da Sigma Plus kullanan var mı? Performanslarını nasıl?
Teşekkürler
Dış unite sesinin sizi ve komşularınızı rahatsız etmeyeceğine inanıyorsanız alabilirsiniz.Bu Regal 15.000 btu luk olan model ne kadar kötüdür acaba, eksilerini , artılarını birkaç cümle paylaşabilir misiniz?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
https://www.hepsiburada.com/regal-15000-btu-h-a-r32-inverter-klima-p-HBCV00001G1O5L?magaza=Regal%20Kurumsal%20Ma%C4%9Faza
7.800 tlye 6 taksit görünce sipariş verdim bikaç gün önce buraya da yazarak
Hocam peki 13-14 bin civarına 18000 btu ne cihaz önerirsiniz LG Arçelik Beko kaira airfel vb artık ne olursa Wi-Fi si olsa iyi olurGree markalı ve üretimi tüm makinalar tavsiye etmiyorum.
max bütçe ve kullanılacak toplam nedir.
Gree markalı ve üretimi tüm makinalar tavsiye etmiyorum.
Samsung kondenser ve evap alüminyum olması sebebiyle tavsiye etmiyoruz.
Max bütçe 15 bin tl. Ev yalıtımlı. Oda yanılmıyorsam 30-40 m2 arasında. Güneş ise sabah 10 ile 6 arası görür . Oda da 3 pencere ve bir kapı vardır balkona gider.max bütçe ve kullanılacak toplam nedir.
18lik daha doğru tercih olurduMax bütçe 15 bin tl. Ev yalıtımlı. Oda yanılmıyorsam 30-40 m2 arasında. Güneş ise sabah 10 ile 6 arası görür . Oda da 3 pencere ve bir kapı vardır balkona gider.
bunu alacağım tavsiye için teşekkürler