I
independent
Süper Üye
- 12 Haz 2023
- 662
- 39
U
umut101010 yeni klimanızı güle güle kullanın
Hayırlı olsun güle güle kullanın. işte anlamak istediğim şey buydu.Vakum yapılırken soğuk bir içecek ve dondurma ikram ettim en son giderken elektriği bağlamak istedi gerek yok siz gidin dedim
Çok teşekkür ederimU umut101010 yeni klimanızı güle güle kullanın
Dün yaptım bile bağlantısını bir sıkıntı yok soğutması ve çalışması gayet güzelHayırlı olsun güle güle kullanın. işte anlamak istediğim şey buydu.
kurulumun hafiflediği yerde ufak bir ikram yapacaksın ki hem usta nefeslenecek, yumusayacak hemde sen istemesen bile daha iyi ne yapabilirim diye sana yardımcı olamaya çalışacaktır. (basit insan psikolojisi)
Bağlantıyı bugün yapında ateşleyin bakalım.
Performansı sizi mutlu edecek mi.
Bu sene sıcaklar normalin üzerinde olunca haliyle klima satışları patladı.
Araya girme işi yine vakumsuz montajlamaya dönüşmesin.
Kaça ayarlandın ve şuan anlık tüketim nedir.arçelik servisi klima kurulumu için geldi temiz bir montaj yaptılar en sonunda 15-20 dakika vakum yaptılar bu esnada soğuk meşrubat ve dondurma ikramında bulundum.gelenlerle muhabbet ettim urfadan gelmişler taşeronlarmış yoğunluk burda çok diye gelmişler.elektrik bağlantısını buatın yanına kadar getirdiler test ettiler elektrikçiye bağlatın dediler bağlamadılar ben bir arkadaşa bağlattım klima kurulduğundan beri çalışıyor sorun yok.
Senden hızlısı mezardaÇok teşekkür ederim
Dün yaptım bile bağlantısını bir sıkıntı yok soğutması ve çalışması gayet güzel
25 ayarladım fakat tüketime bakmadım.işim vardı pedere ayarladım gittim.Kaça ayarlandın ve şuan anlık tüketim nedir.
Merhaba fiyat aldınız mı.?22 m2 samsundaki arakat salon için 12.000lik kaira klima düşünüyorum. Yeterli gelir mi fikirleriniz nedir? Hem soğutma hem ısıtmaya yeterli gelir mi?
Hepsiburada’dan takip ediyorum. Bazen 13500 civarına düşüyor. Düştüğünde almayı düşünüyorum.Merhaba fiyat aldınız mı.?
o fiyata yakalarsan yapıştır fakat 15k üzerine çıkacak olursan LG listene ekle.Hepsiburada’dan takip ediyorum. Bazen 13500 civarına düşüyor. Düştüğünde almayı düşünüyorum.
Senden hızlısı mezarda
Filtreleri sık sik temizlemeyi ihtimal etmeyin.
Ne kadar sürede temizleyelim Sota hocam. Servis ayda bir temizleyin diye söyledi ama kısa değil mi.o fiyata yakalarsan yapıştır fakat 15k üzerine çıkacak olursan LG listene ekle.