I
independent
Süper Üye
- 12 Haz 2023
- 662
- 39
Sota yani gözle bakmayla anlaşılır değil mi?Borunun et kalınlığı bilmeden mümkün değil.
Sota yani gözle bakmayla anlaşılır değil mi?Borunun et kalınlığı bilmeden mümkün değil.
Kumpas candır. Ben artık konulara yetişemiyorum. Yazdım sanıyordum, araya başka birşey girmiş, gönderememişim.Sota yani gözle bakmayla anlaşılır değil mi?
slowfood eyvallahKumpas candır. Ben artık konulara yetişemiyorum. Yazdım sanıyordum, araya başka birşey girmiş, gönderememişim.
Bakır malzemede kolay kolay alaşım olmaz. Ya da yan ürünün miktarı artamaz. O yüzden bakır malzemede anahtar kelime kalınlıktır.
Aluminyum malzeme ise alaşım olmadan olmaz. Çünkü saf aluminyum bambaşka amaçlarla kullanılan bir madde. (Burada bahsetmem, basit bir arama yeter. ) O yüzden sadece kalınlık değil alaşımı oluşturan yan ürünler, bunların korozyon dayanımı gibi durumlar işin içine girer.
iyi gunler 12465 modeli harici wifi kit allinip takilmasi gerekiyordu onceden bende incelemistimMerhabalar,
2 adet klima arasında kaldım , Fiyat olarak aynı sadece BTU farkı var. Başka ne gibi ne gibi bir fark var aralarında anlayamadım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Klima öneriniz var ise yazabilir misiniz.
hayırlı günler.
En dip fiyat şuan 16500tl bu parayı kimse kusura bakmasın bu alete vermem.11 senelik vestel inverter klimam 4 gün önce e5 hatası verdi, resetledim elektriğini kestim verdim ama kısa bir süre sonra tekrar geldi. Dün özel servisten bir usta geldi, sensörü falan değiştirdi yine düzelmedi. Kart hatası (kartın değişmesi lazım) sonucuna vardı.
Bende klima arıza verdiğinden bu yana masrafın büyük olması veya klimanın perte çıkması ihtimaline karşı bir taraftan klima araştırıyordum. Daha önce hiç duymadığım kaira markasını tavsiye ettiklerini okumuştum bir kaç yerde. Dün akşam yine klima fiyatlarına bakarken Kaira DTXR35E modelinin hepsiburada da 13.799tl ye düştüğünü görünce hemen aldım. Umarım klimanın kendisinden ve servisinden pişmanlık yaşamam.
15 bintl peşin paraya arçelik ekolojik 12325 (12 btu) cihazı peder dün arçelik bayisinden aldı şota ustam nasıl cihaz iş görürmü.En dip fiyat şuan 16500tl bu parayı kimse kusura bakmasın bu alete vermem.
dün pedere klima aldık (arçelik ekolojik 12325)akşam baktım hb burada kaire fiyatı çok uygundu eğer gündüz klima almasaydık kaçırmazdım o fiyata.hayırlı olsun.11 senelik vestel inverter klimam 4 gün önce e5 hatası verdi, resetledim elektriğini kestim verdim ama kısa bir süre sonra tekrar geldi. Dün özel servisten bir usta geldi, sensörü falan değiştirdi yine düzelmedi. Kart hatası (kartın değişmesi lazım) sonucuna vardı.
Bende klima arıza verdiğinden bu yana masrafın büyük olması veya klimanın perte çıkması ihtimaline karşı bir taraftan klima araştırıyordum. Daha önce hiç duymadığım kaira markasını tavsiye ettiklerini okumuştum bir kaç yerde. Dün akşam yine klima fiyatlarına bakarken Kaira DTXR35E modelinin hepsiburada da 13.799tl ye düştüğünü görünce hemen aldım. Umarım klimanın kendisinden ve servisinden pişmanlık yaşamam.
13.799tl ye aldım ben. Şu an baktım 14.499tl olmuş.En dip fiyat şuan 16500tl bu parayı kimse kusura bakmasın bu alete vermem.
Mesajınızı doğru konuya taşıdım. Kısaca da olsa mevcut konudaki mesajları bir inceleyin. Mesela neden "Vestel değil" ya da "Arçelik-Beko belli koşullarda LG ile aynı" diyeceğimizin detaylı bilgisini almış olursunuz. Ayrıca klima alırken değil daha sorma aşamasında bile;Merhabalar Arkadaşlar,
Evime klima almak istiyorum .20.000 TL bütçem var . Klima bakarken nelere dikkat etmeliyim. Şuan Arçelik, Beko ve Vestel üzerinden bakıyorum. Tavsiye edeceğiniz klima var mıdır ?
Tavsiye ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
iyi günler.