Merhabalar, vestel flora siparişi verdim. Vakumlama konusunda söyledikleriniz doğrultusunda Vestel müşteri hizmetlerine soru sordum. Bana verilen cevapta fabrikasyon olarak yapıldığını söylendi. Bu cevap kafamı karıştırdı. Böyle bir şey mümkün olabilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 78
Her zaman yazdığım bir şey vardır, Bu güzel konuşan cicili bicili kızları oraya oturtmakla bu işler olmuyor. İşi bilmeyen 19-20 yaşındaki genç kardeşlerimize ezberlettikleri tanımları orada yazdırmakla da olmuyor. Akıl ve mantık çerçevesinde bu arkadaşın yapması gereken, ''Konu bilgim dahilinde değil, yetkili teknik birimden bilgi alıp size geri dönüş sağlayacağım'' demekti.
Kullanma kılavuzları aslında adı üstünde kullanıcının o klimayı nasıl kullanması gerektiğine dair bilgiler içerir. Şimdi dikkat ederseniz kullanma kılavuzunda rekorların sıkılması gerektiği de yazmaz, ancak rekorları sıkmadan klima montajı olmaz, zira adı üstünde bu bir montaj faaliyetidir, kullanıcıyı ilgilendiren taraf değil.
Haa evet, X-Y-Z firmaları yazmıştır tüketicisini bilgilendirmek için, gayet güzel, lakin yazmıyor olması, yapılmayabileceği anlamı taşımıyor.
Bence VESTEL de üst birime yazın ve teknik müdürlükten cevap istediğinizi belirtin.
Servislerin iflahını kesip, ''Vakum yapmadıkları'' gerekçesi ile ceza keserken bu kural var da, Müşteri hizmetlerine bir müşteri sorunca satış kaygısı nedeniyle mi birden bire yok oluyor.
Aaaaa pardon unutmuşum sevgili VESTEL, senin efeliğin sadece servislere söküyordu değil mi? ?
EDİT: Bu arada vakum yapmayan servislere ceza kesmelerini sonuna kadar destekliyorum o ayrı konu. VESTEL Eğitim müdürlüğü çalışanlarının verdiği onca emek, Tamer Hocanın dilinde tüy bitmesine rağmen halen vakum yapmayan servislere müstahaktır bu uygulama o ayrı konu.