Hadi Şahin
Aktif Üye
- 14 May 2018
- 153
LG nin mallarını kullanıp birine lg birine arçelik birine de beko yazacak her şeyi aynı olacak ama kendisi lg den pahlı olacak gerçekten tuhafO nasıl iş ya ?? kafayı yemiş arçelik grubu

LG nin mallarını kullanıp birine lg birine arçelik birine de beko yazacak her şeyi aynı olacak ama kendisi lg den pahlı olacak gerçekten tuhafO nasıl iş ya ?? kafayı yemiş arçelik grubu
Arkadaşa lg'yi de önermiştim, burdaki tavsiyelerinize istinaden. Yarın bakacak muhtemelen. Aynı yerde bulunan daikin bayisine de uğrayacak.LG Dual Plus sıddetle tavsıye ederım.
Sırıus serısıyle beraber cevremde 20 kısıye taktırdım.![]()
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ediyorum. Amme hizmeti yapıyorsunuz gerçekten.Gerçek Daikinler Shira seriyle başlar fıyatlarına bakacınca anlayacakınız zaten.
(Alt serıler OYL air conditioning tarafında uretıldıgını bılıyoruz)
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ediyorum. Amme hizmeti yapıyorsunuz gerçekten.
Alt seri daikinler (oyl air conditioning) ilk defa duydum. Kalite olarak nasıllar. Kalitesine göre parasını hakediyorlar mı?
Alan cok kucuk oldugu icin 9 yada 12 farketmez cihaz cok fazla termostat yapacaktir.11 metrekare yatak odasına 12.000 lik klima alsak ne zararı olur. Fiyatlara bakınca 9 bin ile 12.000 aynı para. lg dual plus alsak 12.000 dış ünite ses yapması daha çabuk kesilir mi. duş ünite yayak odası camı önüne konacak. yer izmir ev 4. kat son kat yani. çatı var yalıtım iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
D Dessaisra,Sota
Peki bir önerin varmı. odalar küçük evde küçük ama klimasızda olmuyor. yok mudur başka bir alternatif.
Termostat yapmasi konforu bozar.sürekli açık kalmadan sadece geceleri kullanacağız. termostat yapması çok zararlı bir şeymidir. 7000 klima bakıyorum ama yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ev kendimizin. yeni aldık ama odalar şaka gibi bir şekilde küçük. :(