S
setcom_2000
Yeni Üye
- 12 Haz 2017
- 7
setcom_2000' Alıntı:ghostkiller1' Alıntı:@setcom_2000 kardeşim kombi konusunda bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.güzel bir kombidir.şayet ileride kombi alacak olursam seçenekler arasında olanlardan birisidir şu anlık.kendimde vıesman var.gerçi kombi kullanmıyorum sofben görevini yapıyor bizim evde yaz kış klima kullanılıyor.
me ile doğru bir karar verdiğinize emin olabilirsiniz.koridor da dahil ederseniz 12 lik almanız tabiki iyi olacaktır.balkona konulmasında bir sıkıntı yoktur.duvarla arasında azda olsa boşluk bırakılsın hava sirkülasyonu açısından.yani duvara birebir yapıştırtmayın.alttanda mutlaka dubelletin ve lastik takozlarını koydurun vibrasyonu önlemesi için.tabikide hakkınız olan klima ayaklarınıda alın koyun bir kenara.bu tip durumlarda ayakları alıp götürebiliyorlar servisler vermeyin.
vede en önemli can alıcı nokta olan vakum meselesini ısrarla hatırlatın ve yapmalarını söyleyin.gerçi me servisleri yapmaya mecburlar yapmazsalar genel merkeze bildirir değişim ister ve değiştirirler.faturayıda bayiye keserler.me bu konularda kesinlikle çok ciddi ve kuralcıdır.olması gerekende budur ama gelin görünki böyle hizmeti veren bir firma daha zor bulursunuz.inşallah hakkınızda hayırlısı olan olur.ilerleyen günlerde deneyimlerinizde bizimle paylaşabilirseniz seviniriz.
İlginiz için teşekkür ederim. Yarın siparişi veriyorum. İyi günler.
Merhaba, 1 ay önce sizden bilgi alarak Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE klimayı tercih etmiştim. Her bayiden fiyat alın tavsiyeniz doğrultusunda Bursa'da ki 3 satıcıdan da fiyat istedim ve World Karta 9 taksit olarak ₺2.300,- ye satın aldım. 1 aydır kullanıyorum. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.
İyi günler.