Herkese merhaba yine bir A101 klima kampanyası ile buradayım. Almak isteyen arkadaşlar için fotoğraf Kocaeli/ Çayırova’da çekindi. Tarih yazmıyor ama muhtemelen 28 Haziran konuya hakim olan arkadaşlar forum için yorumlayacaklardır muhtemelen ürünü

@Benerivo Bener Hocam Paylasım ıcın Tesekkurler
Ulkemızde Satılan Samsung AR Serısı Klımaları Tamamı Aluminyum Kondenser Evap ve Boru Kıtıyle Pazarlanır
Alumınyum Klıma Sahısım Adına Onermem, Bu Isın Hakkı Bakırdır
Naylon Klımalar Dıye Forumuzda Konusu Var Bu Alumınyum Uretımı Klmalarla Ilgılı.![]()
Selamlar Kardeşim.Kafam iyice karıştı aslında. Arada 350-400 tl fark olmasa zaten airfel veya vessen alacağım ama f/p ve çok aşırı kullanmayacak olmam kafamı karıştırıyor. @Ado
merhaba, öncelikle değerli paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum.almayı düşünüyorum. 3.200tl civarı. Kağıt üzerinde fena göürnmese de pek bir yorum bulamadım internette bu klima hakkında. Yorumlarınız nedir ? ya da bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz bir klima var mıdır ?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ya da bütçeyi biraz daha zorlayıpcevaplarınız için teşekkür ederim.modeli için soğutma kapasitesi 17060btu (5,3) min.max. (4100-21500btu) (1,2-6,30) soğutmada yıllık enerji tüketimi : 282kwsaat hava debisi:max.900m³/saat. Kompresörün Mitsubishi olduğunu okumuştum bir yerde. Dikkatimi çeken özelliklerdi bunlar. Aynı zamanda Haier Tundra ile aynı olduğunu da. Haier Nebula için çok iyi şeyler okumadım ama Tundra serisi için de aynı sorunlarla karşılaşılıyorsa ECA'dan da uzak durmak mı gerekiyor ? toplamda 10-12 kadar olumlu, 1olumsuz kullanıcı yorumu okudum, o kadar...Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
![]()