Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Merhaba,
Siledeki yazlik icin asagidaki klimalardan almak istiyorum.

Odalar ortalama 10m2 buyuklugunde. Yatak odasi ve cocuk odasi oldugu icin genellikle aksamdan belli bir sogukluga getirip 22 derecede sabaha kadar calisacak.

Ozellikle 5 yil garantisi olmasi cazip geldi. Pazartesi gunu siparis vermek istiyorum. Adem Helvacı Ado hocam Sota Sota hocam desteginizi rica ediyorum.

L Çevrimdışı

lunarstrain

Yeni Üye
6 Haz 2018
40
44
Merhaba. Multisplit klimalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu anda Salonda 12.000 BTU'luk Siemens klima mevcut, dış ünitesi de yan odadaki balkonda duruyor. Ev dubleks. Teras katı, alt kattaki odalardan biri ve yine alt kat mutfakta olacak şekilde 3 adet klima ihtiyacım var. Dış ünitenin terasta olmasını tercih ederim, zira dış ünitelerin rüzgar vb. nedenlerle kopup 5 kat aşağı düşmesinden endişe ediyorum. Önerilerinize açığım.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,711
BlackB BlackB, 22 derece birak bebegi yetiskinler icin bile soguk bir ortam isidir
24 altini kesinlikle tavsiye etmem

Yazik Hocam Baymaga 2100tl Verilirmi
Butcen kisitliysa midea al
Daha kisitliysa midea uretimi olan
airfel,vessen,Ugur bak
Daha kisitli dersen
Vestel Flora Bak
Ama Baymaga bakma :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,711
L lunarstrain, klıma kapasıtesı arttırdıgınız zaman buna ters orantı olarak verımlılık duser
ulkemızde elektrık kwh bırım fıyatları yukselıs trendınde
hal boyle olunca enaz enerjı tuketen cıhazları secmekte fayda var

dıger bır konu ıse ulkemızde servıs hızmetlerı ınsanı kanser eder vazıyette
Allah Korusun Arıza Yasarsanız Tum Evınız Bu Durumdan Muzadarıp Olacagını unutmayın
evınızde ankastre tesısat once hazır mı degılse
ahtopot gıbı odadan odaya gecen borularıda dusunmenız gerekır estetık anlamında.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,711
Hadi Şahin hadisahin, Hocam Malasef Bu Fıyatlara Baska Klıma Almanız
Onermem Onerdıgımız Cıhazlar Rustunu Ispatlamıs Yanı
Yarı Yolda Bırakmazlar
Aırfel ve Flora Arasında Oyle Atla Deve Fark Yok
Ozellıkle ve Enerjı Sınıfı Olarak Benzer Urunler
Garantı Anlamında Her 2 Fırmada Sızı Uzmez Malın Arkasında Duracak Bırılerı Var Yanı
Mıdea Uzun Zamandır Stabıl Cıhazlar Uretıyor
Aırfel Oncekı Yıllarda Gree Urettırıyordu Klımalarını
Gree Uretımı Klımalrda Sıkıntılar Nedenıyle Mıdea Fırmasına Urettırmeye Basladı (Sahsı Dusuncem)
Gırıs Sınıfı Klımalardan Bekletınız Stabıl Calısması Olmalı Tabı Bunun Yanında Faturayı Sısırmemelı

Butce Bıraz Daha Arttırırsanız LG Sırıus Bakınız AS Baslayan Serıyı Onerırım. :ok

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
BlackB BlackB, 22 derece birak bebegi yetiskinler icin bile soguk bir ortam isidir
24 altini kesinlikle tavsiye etmem

Yazik Hocam Baymaga 2100tl Verilirmi
Butcen kisitliysa midea al
Daha kisitliysa midea uretimi olan
airfel,vessen,Ugur bak
Daha kisitli dersen
Vestel Flora Bak
Ama Baymaga bakma :ok

hocam midea ya bakıyorum baymaktan daha pahalı.. flora seriside baymak ile aynı fiyatta. 2 klima alacağım 4000 lira civarında bütçem var... özellikle baymak klimanın yorumlarda sessiz olmasına vurgu yapılmış ki benim içinde sessiz olması önemli.. bu bütçe için marka/model öneriniz var mıdır?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
hocam midea ya bakıyorum baymaktan daha pahalı.. flora seriside baymak ile aynı fiyatta. 2 klima alacağım 4000 lira civarında bütçem var... özellikle baymak klimanın yorumlarda sessiz olmasına vurgu yapılmış ki benim içinde sessiz olması önemli.. bu bütçe için marka/model öneriniz var mıdır?
Bizim forumumuzun en güzel yanı, Bir markaya karşı düşman, Bir markaya karşı zaafiyet gösteren bir kadromuz yok.

Fikri asyrılıklarımız da var, farklı görüşlerimiz de var, herkesin kendi dünyasından kendi penceresinden baktığı ve gördüğünü dile getirdiği durumlar da var.

Bu anlamda ben, Geçen yıllarda 5 yıl garantisi ve ekonomik yapısı nedeniyle BAYMAK klimaları oldukça önerdim. Eğer satış sonrası hizmetlerde istenen kaliteyi verseler halen önermeye devam edeceğim, EVET Çin de üretilen ve sanırım yeni serileri de halen AUX firmasında üretilen bir klimadır ancak bence beklentileri de karşılamıştır. Fakat önerdiğim zamanlarda da sıklıkla dile getirmiştim bu klima ekonomiktir fakat çok da büyük beklentileriniz olmasın, Alıp takar kullanır, garantisi bitince çatlayıp patlarsa çöpe atarsınız o düşünce ile alın lütfen. :ok

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Bizim forumumuzun en güzel yanı, Bir markaya karşı düşman, Bir markaya karşı zaafiyet gösteren bir kadromuz yok.

Fikri asyrılıklarımız da var, farklı görüşlerimiz de var, herkesin kendi dünyasından kendi penceresinden baktığı ve gördüğünü dile getirdiği durumlar da var.

Bu anlamda ben, Geçen yıllarda 5 yıl garantisi ve ekonomik yapısı nedeniyle BAYMAK klimaları oldukça önerdim. Eğer satış sonrası hizmetlerde istenen kaliteyi verseler halen önermeye devam edeceğim, EVET Çin de üretilen ve sanırım yeni serileri de halen AUX firmasında üretilen bir klimadır ancak bence beklentileri de karşılamıştır. Fakat önerdiğim zamanlarda da sıklıkla dile getirmiştim bu klima ekonomiktir fakat çok da büyük beklentileriniz olmasın, Alıp takar kullanır, garantisi bitince çatlayıp patlarsa çöpe atarsınız o düşünce ile alın lütfen. :ok
Adem Helvacı Ado hocam teşekkürler.. bu forumu diğerlerinden ayıran en büyük özellik bence bu samimiyet zaten.. bende 5 yıl garantisi olmasına ve kullanıcıların sessiz olduğu konusunda yaptığı yorumlar neticesinde üzerinde durdum bu markanın.. ürün yazlıkta kullanılacak, dolayısıyla çok yoğun bir kullanım olmayacak.. genellikle hafta sonları ve geceleri kullanacağız.. Sota Sota'nın söylediği markalarıda inceleyip karar vereceğim artık.. tekrar teşekkürler..

Hadi Şahin Çevrimdışı

Hadi Şahin 

Aktif Üye
14 May 2018
153
Hadi Şahin hadisahin, Hocam Malasef Bu Fıyatlara Baska Klıma Almanız
Onermem Onerdıgımız Cıhazlar Rustunu Ispatlamıs Yanı
Yarı Yolda Bırakmazlar
Aırfel ve Flora Arasında Oyle Atla Deve Fark Yok
Ozellıkle ve Enerjı Sınıfı Olarak Benzer Urunler
Garantı Anlamında Her 2 Fırmada Sızı Uzmez Malın Arkasında Duracak Bırılerı Var Yanı
Mıdea Uzun Zamandır Stabıl Cıhazlar Uretıyor
Aırfel Oncekı Yıllarda Gree Urettırıyordu Klımalarını
Gree Uretımı Klımalrda Sıkıntılar Nedenıyle Mıdea Fırmasına Urettırmeye Basladı (Sahsı Dusuncem)
Gırıs Sınıfı Klımalardan Bekletınız Stabıl Calısması Olmalı Tabı Bunun Yanında Faturayı Sısırmemelı

Butce Bıraz Daha Arttırırsanız LG Sırıus Bakınız AS Baslayan Serıyı Onerırım. :ok
Bütçe 2000₺ civarı. Lg nin fiyatları yüksek. Arkadaş eve alacak. Yer şanlıurfa. Fiyat performans ürünü lazım malesef. Bu fiyatlarda en iyisi şudur derseniz daha iyi olacak gibi. Hem cihaz hem garanti anlamında. Vestel flora, airfel vs.
Teşekkürler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Bütçe 2000₺ civarı. Lg nin fiyatları yüksek. Arkadaş eve alacak. Yer şanlıurfa. Fiyat performans ürünü lazım malesef. Bu fiyatlarda en iyisi şudur derseniz daha iyi olacak gibi. Hem cihaz hem garanti anlamında. Vestel flora, airfel vs.
Teşekkürler

Gittigidiyor reklamlarında (Arabada radyoda giderken duydum) 1899TL ye VESTEL FLORA 12000BTU veriyorlardı, Araştırın isterseniz :ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt