Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
43
Herkese merhaba yine bir A101 klima kampanyası ile buradayım. Almak isteyen arkadaşlar için fotoğraf Kocaeli/ Çayırova’da çekindi. Tarih yazmıyor ama muhtemelen 28 Haziran konuya hakim olan arkadaşlar forum için yorumlayacaklardır muhtemelen ürünü

ad03f60d-9c49-4b6c-a9d9-0e9bbff60bb0.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,711
Benerivo Benerivo Bener Hocam Paylasım ıcın Tesekkurler

Ulkemızde Satılan Samsung AR Serısı Klımaları Tamamı Aluminyum Kondenser Evap ve Boru Kıtıyle Pazarlanır

Alumınyum Klıma Sahısım Adına Onermem, Bu Isın Hakkı Bakırdır

Naylon Klımalar Dıye Forumuzda Konusu Var Bu Alumınyum Uretımı Klmalarla Ilgılı. :ok

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
43
Benerivo Benerivo Bener Hocam Paylasım ıcın Tesekkurler

Ulkemızde Satılan Samsung AR Serısı Klımaları Tamamı Aluminyum Kondenser Evap ve Boru Kıtıyle Pazarlanır

Alumınyum Klıma Sahısım Adına Onermem, Bu Isın Hakkı Bakırdır

Naylon Klımalar Dıye Forumuzda Konusu Var Bu Alumınyum Uretımı Klmalarla Ilgılı. :ok

Teşekkür ederim hocam alakan için

Y Çevrimdışı

ykp2534

Yeni Üye
20 May 2017
6
Ben internetten midea blanc aldım gayet güzel bir klima internete pek güvenmiyordum fakat piyasada en uygun klimaavm diye firmada vardı mecbur aldım ama hiçbir sorun yaşamadık

A Çevrimdışı

Alp0101

Yeni Üye
3 Ara 2017
30
Selamlar Adana'da kuzey cepheli tek kat üste çatı yok 18m kare salon için 2600 e kadar bı klima önerisi yaparsanız sevinirim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Kafam iyice karıştı aslında. Arada 350-400 tl fark olmasa zaten airfel veya vessen alacağım ama f/p ve çok aşırı kullanmayacak olmam kafamı karıştırıyor. Adem Helvacı Ado
Selamlar Kardeşim.

Aşağıda paylaştığım videodaki 5:27 inci saniyeden itibaren izlemenizi ve eer sıkılmazsanız videonun tamamını izlemenizi tavsiye ederim.

Market kliması bile bu ise, FLORA yı siz düşünün artık.

MİDEA klimaları ise ben modellere tam hakim olmamakla birlikte (Onu @Sota kardeşim daha iyi bilir) FLORA hariç tüm VESTEL modellerinden üstte tutarım.

Ben çok rakamsal verilere odaklanmadığım için fiyat bilgim fazla olmaz, ancak arada 300 TL den daha aşaıda bir fark var ise (Mesela ''200TL fark için MİDEA dan vazgeçilmez'' gibi) yine de MİDEA tercih edilebilri diye düşünüyorum.

Yalnız VESTEL üretimlerini servis yaygınlığı ve 3 yıl garantisi ile biraz daha güvenilir bulduğumu da belirtmek isterim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,711
A Alp0101, Butcenıze Istınaden

Midea Blanc 12, Vestel Flora Bakabılırsınız

Vestel Florada Alumınyum Boru Kıtı Gelır Farkını Vererek Bakır Boru Kıtıyle Montaj Yaptırabılırsınız.

Midea Üretimi Airfel, Vessen Bakabılırsınız.

T Çevrimdışı

topraksarac

Yeni Üye
28 Haz 2018
11
46
merhaba, öncelikle değerli paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum. almayı düşünüyorum. 3.200tl civarı. Kağıt üzerinde fena göürnmese de pek bir yorum bulamadım internette bu klima hakkında. Yorumlarınız nedir ? ya da bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz bir klima var mıdır ?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,711
Butcenıze Gore

Midea Blanc,Vessen,Aırfel, Vestel Flora Bakabılırsınız

ECA Incelemedım Uretıcısınıde Bılmıyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
merhaba, öncelikle değerli paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum. almayı düşünüyorum. 3.200tl civarı. Kağıt üzerinde fena göürnmese de pek bir yorum bulamadım internette bu klima hakkında. Yorumlarınız nedir ? ya da bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğiniz bir klima var mıdır ?

Bir ara oldukça merakımı cezbedip araştırdığım bir ürün dü bu.

Sorun şu ki bazı ürünlerin üretici ve kalitelerine laf etmesek de, yaygınlık ve servis hizmet kalitesi konuları da bizim için oldukça önemliolduğundan dolayı ECA ya pek şans tanımadık zira kendileri de zaten şans tanınacak bir tutum içerisinde değiller. ''Klima var mı? var'' mantığıyla hareket ettikleri için sahada tutunmaları 5 yılı bulur. Bu anlamda maceraya girmek yerine bilinen, rüştünü ispat etmiş, servisi yaygın ve sorun çıkartmayan, Sota Sota Ahmet kardeşimin de belirttiği marka modelleri inceleyebilirsiniz.

Biraz araştırma yapıp fikirlerinizi yazarsanız daha derin ve detaylı bilgiler de paylaşabiliriz size :ok

T Çevrimdışı

topraksarac

Yeni Üye
28 Haz 2018
11
46
cevaplarınız için teşekkür ederim. modeli için soğutma kapasitesi 17060btu (5,3) min.max. (4100-21500btu) (1,2-6,30) soğutmada yıllık enerji tüketimi : 282kwsaat hava debisi:max.900m³/saat. Kompresörün Mitsubishi olduğunu okumuştum bir yerde. Dikkatimi çeken özelliklerdi bunlar. Aynı zamanda Haier Tundra ile aynı olduğunu da. Haier Nebula için çok iyi şeyler okumadım ama Tundra serisi için de aynı sorunlarla karşılaşılıyorsa ECA'dan da uzak durmak mı gerekiyor ? toplamda 10-12 kadar olumlu, 1olumsuz kullanıcı yorumu okudum, o kadar...

ECA.jpg

T Çevrimdışı

topraksarac

Yeni Üye
28 Haz 2018
11
46
cevaplarınız için teşekkür ederim. modeli için soğutma kapasitesi 17060btu (5,3) min.max. (4100-21500btu) (1,2-6,30) soğutmada yıllık enerji tüketimi : 282kwsaat hava debisi:max.900m³/saat. Kompresörün Mitsubishi olduğunu okumuştum bir yerde. Dikkatimi çeken özelliklerdi bunlar. Aynı zamanda Haier Tundra ile aynı olduğunu da. Haier Nebula için çok iyi şeyler okumadım ama Tundra serisi için de aynı sorunlarla karşılaşılıyorsa ECA'dan da uzak durmak mı gerekiyor ? toplamda 10-12 kadar olumlu, 1olumsuz kullanıcı yorumu okudum, o kadar...

ECA.jpg
Ya da bütçeyi biraz daha zorlayıp 4.100tl civarına bulunabiliyor. Panasonic almak daha mı mantıklı ?

Panasonic.jpg

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
şöyle bir klima var ME'nin.. fiyatı çok cazip geldi ama anlamadığım bir konu olduğu için danışmak istedim..

Mitsubishi Heavy SRK20ZS-S Multi Inverter Duvar Tipi İç Ünite A E

yaklaşık 25 m2 bir salon için yeterli midir?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,711
T topraksarac, rakamlara cok takilma
Haier Nebulanin Rakamsal Anlamda Verileri Cok Iyiydide Ne Oldu On/Off Klima Olarak Calisiyor
Premium Denen Bu Klima Benim Gozumde Tenekeden Farksiz
ACE'nin Sanmiyorum ama
ME kompresor Olmasi
(ME'ise hangi Seri kullanilmis)
Onu Kaliteli yada Stabil Bir Klima Yapmaz
Klimanin En Hayati Kismi Yazilimdir
Yazilim Kotuyse Elinize Saglik Gecmis Olsun

Ado Hocanin Actigi Hotpoint Konusu Bakiniz
Ayni Haier Nebula Vakasinin Benzeri
Gerek Mekanik,Elektronik Gerekse Yazılım Anlaminda
Klima Stabil Olmali

Bu Konuda Haier ve Gree Mesafeliyim
Oncekili Yillarda Yasana Problemlerden Dolayi
ECA Uretici Firma Hakkinda Bilgim Yok
Kisisel Gorusum
Bilmediginiz Dereden Gecmeyin :ok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt