Merhaba tavsiye forumu kullanicilari evimin salonunfa kullanmak uzere kilima bakiyotum yaklasik 30 m2 yalitimli bi cepesi gunes gouryor sadece oda 12 den aksam gunes batana kadar forumda okududugum kadariyla midea ve lg ye sicak bakiyorum motor catida olacak ve yer ege
Kompresör çatıya konacaksa en üst katta oturuyorsunuz anlaşılan.
En üst katta oturuyorsanız üzeriniz teneke mi, kiremit mi. Yoksa teras mı
18 lik klima işinizi görür benim fikrimce. Sota usta ne der bir kulak vermek lazım.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yalitimli teras
18 lik klima işinizi görür benim fikrimce. Sota usta ne der bir kulak vermek lazım.
İmkan var ise kompresörü gölge bir yere konumlandırın.
Özellikle öğleden sonra güneşine mağ
18 lik klima işinizi görür benim fikrimce. Sota usta ne der bir kulak vermek lazım.
Özellikle öğleden sonra güneşine mağruz kalan kompresörde ciddi şekilde elektrik tüketiminin arttığını gözlemliyoru
Özellikle öğleden sonra güneşine mağruz kalan kompresörde ciddi şekilde elektrik tüketiminin arttığını gözlemliyorum.
Cati bu sekilde
Midea klimalarda indirim içinMerhaba tavsiye forumu kullanicilari evimin salonunfa kullanmak uzere kilima bakiyotum yaklasik 30 m2 yalitimli bi cepesi gunes gouryor sadece oda 12 den aksam gunes batana kadar forumda okududugum kadariyla midea ve lg ye sicak bakiyorum motor catida olacak ve yer ege
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Foruma ozel indirimi nasil kullanabiliyoruz ?
Tesekkurler bilgil3ndiirme icinMidea klimalarda indirim içinErinç beyle iletişime geçin.
sizi servis-bayi için yönlendirme yapacaktır.
18lik makina işinizi görecektir.
Çok teşekkür ederim bilgi bekliyorum sizden.yüksek ihtimal midea wifi dongle uyum sağlayacaktır.
musait olursam bir arkadaşımın mekanında vessen makina var
onda dener sana bilgi veririm.
Midea fiyat yüksek geldiğindenyav arkadaş aynı makinayi önceki hafta 5300tl aldık. fiyatlar çıldırmış.
Baymak çinin fasonunda fasonu üretim yapan Aux tarafından üretiliyor.
Almam alanada mani olmam.
n11 6010tl
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
gittigidiyor 5950
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.