Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Otomatık fanda genellık fan kademesını pek yukseltmez. Dusuk fan calısması nedenıyle surkulasyon azalır.
azalan surkolasyon sonucu ortam sensorune ısınan/soguyan havayı tam dogru olcemez. yanlıs olcum sonucu dıs unıte genellıkle gazlama yoluna gıder.

buda tuketımı arttır.
anladım abi 3 4 ideal diossun öyle kullanırız:d

3 kademe bu aylar ıcın yeterlı daha soguk havalarda 4. yukseltırsın. 5 fan odada ruzgar olusturdugu ıcın pek tercıh etmem.

deneme yanılma yoluyla sende bulabılırsın. 4 fana al bır sure kullan bak bakalım anlık tuketımde dusme olacak mı

3 kademe bu aylar ıcın yeterlı daha soguk havalarda 4. yukseltırsın. 5 fan odada ruzgar olusturdugu ıcın pek tercıh etmem.

deneme yanılma yoluyla sende bulabılırsın. 4 fana al bır sure kullan bak bakalım anlık tuketımde dusme olacak mı
tamam abi tesekkurler :D

Siz hala bekleyin benim klima geldi kuruldu çalışıyor bile :)
Hayırlı olsun. Vakum yaptılar mı? Isıtması nasıl?
Benim de bugün kurulacaktı ama aradılarında 1 saat sonra işe gidecektim. Pazartesi gelin dedim.

Hayırlı olsun. Vakum yaptılar mı? Isıtması nasıl?
Benim de bugün kurulacaktı ama aradılarında 1 saat sonra işe gidecektim. Pazartesi gelin dedim.
vakum yaptılar zaten vakumsuz olmaz abi dediler. ısıtması guzel 26 derece ayarladım. onunde durunca o sıcak havayı bariz alıyorsun. eskı klımamdan daha kısa surede ısıttı. oda 20 25 m2 gibi.

vakum yaptılar zaten vakumsuz olmaz abi dediler. ısıtması guzel 26 derece ayarladım. onunde durunca o sıcak havayı bariz alıyorsun. eskı klımamdan daha kısa surede ısıttı. oda 20 25 m2 gibi.
Sende de anlık tüketimi gösteriyor mu cihazda?

evet gösteriyor 0.5 gösterdi ne kdr dogrudur bılemem

Merhabalar iyi forumlar , tayin sebebiyle taşınma işimiz varda Vestel klimamız var servis söküyormu klimayı , kendim sökebilirmiyim .Özel serviste mi söküyor? Son olarak yeni eve kurulum için yetkili servis mi gelir özel mi . Cevaplar için şimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum

@Sota abi kaçlık sigorta takılıyor klimaya

@Sota abi kaçlık sigorta takılıyor klimaya
seninki 18lik 16a yeterli.

seninki 18lik 16a yeterli.

image60a78287974e6c77.jpg

8D91A0F2-4685-4A2F-8AD0-357B05592EE9.jpg
EA6293D7-31BF-4FEE-815C-26A820D0D5DC.jpg

Son düzenleme:
@Sota abi bu şekilde normal mi? Nasıl kullanmalıyım? Bide bu altta yazan 4:05 yazan saat ne anlama geliyor?

D96E891E-9605-4EDB-889C-99B234D4B3B4.jpg
9682298D-C49B-4D08-BFB2-5BDB83D782FF.png

Siz hala bekleyin benim klima geldi kuruldu çalışıyor bile :)

Sn.ckoca48 Klimanız hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sn.Muhammet Sarıçam sizin klimanız da hayırlı olsun,güle güle kullanın.

Son düzenleme:
Sn.ckoca48 Klimanız hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sn.Muhammet Sarıçam sizin klimanız da hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt