Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,528
ghostkiller1' Alıntı:deepstroke kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin.değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz.bursa için yalıtımlı ve ara katlı bir evde 12 lik yeterli gelir evt.hiç olmadı çok soğuk günlerde kapatmadanda çalıştırırsanız sorun çıkartacağını sanmıyorum.yaz kış kullanım için almışken az iyisini almaya çalışırsanız tabiki heryönüyle dönüşü size daha iyi olacaktır.deepstroke' Alıntı:merhabalar ,
Forumunuza yeni üye oldum. ilk izlenim olarak herkesin yorumlarda da okuduğum kadarıyla, yardımcı olmak için elinden geleni yaptığını gördüm. bundan dolayı üye olmak istedim.
Ben evime 2-3 aydır klima almayı duüşünüyorum. Ancak kararsızım kış gelince fiyatlar düşer mi bilmiyorum ama beklemek istedim maddi olarakta rahatlamak için. Max 2.750 tl-3000tl civarı klima bütçem var. Evim ara katta bulunuyor. Isı yalıtımı var. Amacım yaz kış kullanabilmek klimayı. Bundan dolayı da kaliteli bir klima almak istiyorum. Bursa'da yaşıyorum. Buna göre şimdilik bir tespit yaptırmadım ama yaptırmayıda düşünüyorum. Ancak düşünceme göre 12.000 btu klima evime yeterli olacağı kanısındayım. Evim 85 mt net. Koyacağım odada 20 mt2-25 mt2 civarında. Bu konuda Bursa'da servis konusunda sıkıntı yaşamayacağım bir klima almayı isterim. Yardımcı olursanız memnun olurum
ilk önerim mitsubishi elektirik olacaktır.
MSZ-HJ35VA bunu o bütçeyle kesin alırsınız.bir tık üstü olan dm serisini zorlayın genede almaya bütçenize göre.MSZ-DM35VA :3445 civarında.fakat güzel bir pazarlıkla bunu düz yapabilirseniz iyi olur.gene isterseniz me nin bayileri ücretsiz keşif yapıyor onların görüşlerini alın.
başka alternatif olarak:
http://www.ege-ticaret.com/MIDEA-MISSION-MSMBBU-12-INVSPLIT-KLIMA,PR-89.html
http://www.ege-ticaret.com/CARRIER-X-POWER-GOLD-DUVAR-TIPI-53UQV035H-INVSPLIT-KLIMA,PR-99.html
alarko müşteri hizmetlerinde mideadan iyidir onun için değerlendirin en azından fiyat alın.
Hosgeldiniz
Butceyi Azbirsey Arttirip
Iyi Bir Pazarlik Yapabilirsen
3300 Civarina Panasonic Etherea Alabilirsin
Bu Cihazida
Ghost Hocamin Listesinin Altina Yazin