harunrasit' Alıntı:Merhaba arkadaşlar forumu takip ediyorum uzun süredir, periyodik olarak girip bakarım bilgilenmek için.
9köy le istişarelerim sonucu bende yeni ikametime bir klima aldım bugün montaja gelecek sf35 me aldım tercih nedenimizse (9köy arkadaşımla beraber karar vermiş olduk teşekkürlerimi buradanda sunarım kendisine). ME ile bir geçmişimiz var sessiz sorunsuz bir klima değerleri de çok iyi. Toshiba nın ses şikayetleri ve Daikin in fason üretimleri beni zaten istediğim klima yı almaya yönlendirdi. Kesintisiz açık kalacak klimamın tüketim değerlerini de paylaşacağım kısa bir süre sonra.
Hepiniz sağlıcakla kalın.
hoş geldin harunraşit arkadaşım sanırım dh de nascimento diğer forumdaki Muhsin Öztürksünüz yakın zamanda istişare yaptığım kişi olarak
hayırlı olsun klimanız güle güle iyi günlerde kullanınız bence en iysini yaptınız. aklın yolu bir.
klima kullnmayı bilmeyenlerin ve kötü niyetlilerin çamur atmaktan geri durmadığı, sizin taa 2007 model HC onca zor şartlarda odayı kışın hamam gibi yazın buz gibi yaptığına göre sf den çok daha fazla memnun kalırsınız inşaAllah.
zaten kapatmadan kullanacağım dediğinize göre işin profesyoneli olmuşsunuz :=)
tekrar hayırlı olsun eyto: