O
ohk_interiors
Yeni Üye
- 4 Eki 2016
- 3
Merhabalar. 10 gündür klima alacagım için her tür araştırmayı yapmaya çalışıyorum ama malsef bir sonuca varamıyorum. bu konuda beni yönlendirebilecek en uygun kişilerin
bu forumda bulunduğu kanaatine vardım şimdiye kadarki forum mesajlarından.
aydın kuşadasında yaşamaktayım. ısıtmak istedigim yerleri paintte m2 siyle penceresiyle ve klimanın takılacağı yer olarak elimden geldiğince belirttim. sadece ısınma amaclı olacak.
bina 3 yıllık bina yalıtmı vs si herşeyi var. ev son kat dublex fakat alt katta oturuyoruz herzaman. ve ev nüfusu sadece 2 .
tahminimce 18000btu luk birşey işimi görecektir diye düşünüyorum ama tabi sizler daha iyi bilirsiniz. forumda cogunlukla midea tavsiye ediliyor ve bende o yönde
gitmek istedim fakat kuşadasında 1 tane servisi var ve sadece istanbul ürünlerinin montajını yapıyoruz dediler. pek anlamadım ne demek istediler.
başka bir servisi aradım ama bütün forumlarda kötülenen arçeliği tavsiye etti. sebebide kuşadasında 3 tane yetkili servisinin olmasıymış. bu adam mitsubishiyide servisinin kalitesizliğinden
dolayı önermedi ordanda bi kıl kaptım açıkcası.
bu yetkili servis muhabbetleride iyice kafamı karıştırmış durumda.
sizce ne yapmalıyım. 2500-3000 arası birşeyler düşünüyorum. şimdiden ilginiz için çok teşekkürler.