Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Arkadaşlar şu 3 klimadan hangisi daha kalitelidir? Hepsi 12 lik ama fiyat farkı var.

Alarko da Airfel gibi Midea üretimi haberin olsun. :hihi
Seg klima diye eve sokulmaz seg hariç kalan ikisi diyecektim Sota Sota başkan yapıştırmış :kiskis

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Bu daikin vessen, alarko, airfel markalarinin hepsini mideaya ürettiriyor o zaman. Airfel 4 mt bakır boru Alarko 5 mt? Model kodları bile markanın baş harfine göre. Ltxn airfel. Vtxn vessen. Vessen sloganida bu
Alarkoda durumlar biraz farkli

Alarko-Toshiba-Midea arasında teknoloji aktarımı var.

T Çevrimdışı

Tugi136 

Süper Üye
20 Nis 2020
500
30
Bu daikin vessen, alarko, airfel markalarinin hepsini mideaya ürettiriyor o zaman. Airfel 4 mt bakır boru Alarko 5 mt? Model kodları bile markanın baş harfine göre. Ltxn airfel. Vtxn vessen. Vessen sloganida bu
Konforal verelim.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslında bununla ilgili konuya ihtyaç var. Hangi markanın hangi modeli kimin üretimi. Keşke böyle bir konu açsan ilk mesajı güncellesen sürekli.

D Çevrimdışı

doganxx

Yeni Üye
21 Kas 2020
10
44
Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39

Selamlar, yazdığınız gibi alorko getiren olduğu için öyle alışa kaldı carrier markası için ve yazdığın gibi karışık durum olduğunu gördüm.

SADECE kendi evimdeki iki Midea üretimi BOSCH klima ve 1 9 BTU Midea Prime deneyimimi aktarıyorum. Şuan 9 luk Midea Prime performasına iki BOSCH zor yetişiyor. Buda tüm diğer üretim airfell, vb. markalar içinde normal çünkü birebir üründen ziyade A markasının talep ettiği kalite ve tabiki maliyet kadar bir üretim çıkıyordur. Daha üst segment modellerde bir eşitlenme söz konusudur belki de . Sadece sizlerle birlikte benim de daha dikkatli deneyimlemem ve araştırmam sonucu, Midea'nın mantalite olarak sevdiğim yanı, enerji verimliliği ve performans için geliştirtiği patentli Quatro İnverter tasarımı ve tüm yeni modellerin eurovent sertifikasına sahip olması oldu. Bu sertifikayı alan bazı markaların her modeli bu sertifikayı almamış. Midea'nın Türkiye'ye gelmeyen modellerine de baktım, üst segmentlere gidildikçe çoğunlukla farklar ekstra konfor ve iklim bölgelerinin zorluğuna göre yapılan modeller olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca küresel ısınma ile Türkiye'ye muhtemelen hiç gelmek zorunda kalmasını istemeyeceğim, çöl iklimine göre yapılan modelinde dahi %60 enerji tasarrfunu tahahüt eden bir klima markası Midea.

dip not bu yorumu tüketici araştırması olarak yazdım

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Selamlar, yazdığınız gibi alorko getiren olduğu için öyle alışa kaldı carrier markası için ve yazdığın gibi karışık durum olduğunu gördüm.

SADECE kendi evimdeki iki Midea üretimi BOSCH klima ve 1 9 BTU Midea Prime deneyimimi aktarıyorum. Şuan 9 luk Midea Prime performasına iki BOSCH zor yetişiyor. Buda tüm diğer üretim airfell, vb. markalar içinde normal çünkü birebir üründen ziyade A markasının talep ettiği kalite ve tabiki maliyet kadar bir üretim çıkıyordur. Daha üst segment modellerde bir eşitlenme söz konusudur belki de . Sadece sizlerle birlikte benim de daha dikkatli deneyimlemem ve araştırmam sonucu, Midea'nın mantalite olarak sevdiğim yanı, enerji verimliliği ve performans için geliştirtiği patentli Quatro İnverter tasarımı ve tüm yeni modellerin eurovent sertifikasına sahip olması oldu. Bu sertifikayı alan bazı markaların her modeli bu sertifikayı almamış. Midea'nın Türkiye'ye gelmeyen modellerine de baktım, üst segmentlere gidildikçe çoğunlukla farklar ekstra konfor ve iklim bölgelerinin zorluğuna göre yapılan modeller olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca küresel ısınma ile Türkiye'ye muhtemelen hiç gelmek zorunda kalmasını istemeyeceğim, çöl iklimine göre yapılan modelinde dahi %60 enerji tasarrfunu tahahüt eden bir klima markası Midea.

dip not bu yorumu tüketici araştırması olarak yazdım
Ilerleyen dönemlerde standart kompresörler artik iş göremez hale gelecek
Tropik Kompresörlü makinaların ithalatı kaçınılmaz olacak.

Rak_Benadam Çevrimdışı

Rak_Benadam 

Aktif Üye
2 Ağu 2021
223
33
Ilerleyen dönemlerde standart kompresörler artik iş göremez hale gelecek
Tropik Kompresörlü makinaların ithalatı kaçınılmaz olacak.
Doğru ve ileri görüşlü bir tespit, önümüzdeki yıllarda tıpkı sıcak Arap ülkelerinin iklimini yaşayacağımız, kaçınılmaz bir gerçek.

Bu hızla dünyayı kirletmeye devam edersek 2030 yılında standart kompresörlü klimaların iş görmeyeceğini düşünüyorum.

(Benim acizane tahminimdir)

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Doğru ve ileri görüşlü bir tespit, önümüzdeki yıllarda tıpkı sıcak Arap ülkelerinin iklimini yaşayacağımız, kaçınılmaz bir gerçek.

Bu hızla dünyayı kirletmeye devam edersek 2030 yılında standart kompresörlü klimaların iş görmeyeceğini düşünüyorum.

(Benim acizane tahminimdir)
doğma büyüme izmirliyim sıcağa alışığım 35 derece oda sıcaklığında uyurum fakat bu seneki yazdan nefret ettim resmen sıcaktan eridik

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Ben bunu böyle yaptım desem ,beni tefe koyarlardı sevgili blaki :haha
Yani çabuk kuruduktan sonra bence olur (benim fikrim) .
Aspiratör ve 3 klima iç temizliği yaptım. Aspiratör sandığımdan çok yordu yağlar çok zor çıktı. Şimdi de dış üniteler kaldı nasıl uygulayacağım araştırıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt