Selamlar, yazdığınız gibi alorko getiren olduğu için öyle alışa kaldı carrier markası için ve yazdığın gibi karışık durum olduğunu gördüm.
SADECE kendi evimdeki iki Midea üretimi BOSCH klima ve 1 9 BTU Midea Prime deneyimimi aktarıyorum. Şuan 9 luk Midea Prime performasına iki BOSCH zor yetişiyor. Buda tüm diğer üretim airfell, vb. markalar içinde normal çünkü birebir üründen ziyade A markasının talep ettiği kalite ve tabiki maliyet kadar bir üretim çıkıyordur. Daha üst segment modellerde bir eşitlenme söz konusudur belki de . Sadece sizlerle birlikte benim de daha dikkatli deneyimlemem ve araştırmam sonucu, Midea'nın mantalite olarak sevdiğim yanı, enerji verimliliği ve performans için geliştirtiği patentli Quatro İnverter tasarımı ve tüm yeni modellerin eurovent sertifikasına sahip olması oldu. Bu sertifikayı alan bazı markaların her modeli bu sertifikayı almamış. Midea'nın Türkiye'ye gelmeyen modellerine de baktım, üst segmentlere gidildikçe çoğunlukla farklar ekstra konfor ve iklim bölgelerinin zorluğuna göre yapılan modeller olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca küresel ısınma ile Türkiye'ye muhtemelen hiç gelmek zorunda kalmasını istemeyeceğim, çöl iklimine göre yapılan modelinde dahi %60 enerji tasarrfunu tahahüt eden bir klima markası Midea.
dip not bu yorumu tüketici araştırması olarak yazdım