Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E Çevrimdışı

erdoganaydin

Yeni Üye
28 May 2020
33
74
I feel güzel de AI Inverter algoritmasını çok merak ettim. Saat ve dış sıcaklıkları analiz ediyorsa etkili olabilir gibi.

Yine de o fiyatlara yaygın kullanılan bir ürün tercih ederdim ben olsam.
Şöyle bi avantajı var bana 14 taksit yapıyor. 8000 TL ye.

Midea 18000 linkten 500 TL daha ucuz. Ama wi-fi özelliği felannvar artı olarak

Ömer Çolak Çevrimdışı

Ömer Çolak 

Süper Üye
17 Tem 2021
1,051
29
Şöyle bi avantajı var bana 14 taksit yapıyor. 8000 TL ye.

Midea 18000 linkten 500 TL daha ucuz. Ama wi-fi özelliği felannvar artı olarak
Evet ama popüler bir ürün olmadığı için gerçek fiyat/performans ürünü olup olmadığını bilmek zor. Belki de olması gereken fiyat SEG klima dolaylarındadır. O açıdan diyorum.

Wi-Fi özelliği de üründen ürüne değişiyor. Kimisi sadece aç kapa derece mod ayarla oluyor. Kimisinde tüketim verilerine kadar izleniyor.

Aç kapa ve mod ayarı için 200₺ ye evrensel wifi kumanda alınabiliyor zaten.

500₺ fark varsa Midea tercih etmek daha az risk almak olur gibi geliyor bana. Veya alt fiyatlara baymak, airfel gibi en azından yaygın satışı olan ürünler.

Tabi risk gözünüzü korkutmuyorsa böyle farklı şeyler iyi olabiliyor. AI Inverter nedir çok merak ettim mesela. Yapay zekayı inverter teknolojisinde ne ile görevlendirmişler ve ne sonuç almışlar acaba.

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,273
63
Bence de üç beş lira ucuz diye pek bilinmeyen,tanınmayan bir markayı alıp macera yaşamaktansa,bilinen tanınan,servisi iyi olan,yedek parçası uygun fiyatlı ve kolay bulunan markaları tercih etmek daha iyidir.Tabii son karar sizin. :ok :bye

B Çevrimdışı

Bykzlu

Yeni Üye
20 Tem 2021
39
Sota Sota,

Screenshot_20210806-141428_Twitter.jpg
Açıklama bana gayet mantıklı geldi ?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,505
Zhuhai Çin de bir kentin adı.
GREE Çin menşeili firma.
Daikin Japon menşelili firma.

GREE fabrikası Zhuhai de

Hepsi yanyana gelince isim benzerliği. :saskin

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,505
Adem abi YouTube den geldim bende forumumuza insanlara yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim bende iklimsadan sigma klima aldım vakum işini bilmediğim için klimayı almadan araştırmadım da neyse aldık gelip kurdular vakum yapmadılar 26 temmuzda alındı klima sizin video yu görünce şikayet yazdım şikayet var a sonra beni aradılar vs derken servis geldi gazı boşalttı vakumladi geri gitti ama içim rahat değil servisi arayıp değişim talep edecem yoksa tüketici hakları na başvuru yapacam bu konuda onerebileceginiz bir şey varmıdır nasıl hakkımı ararım
Ahhh Ahhh kahrolsun böyle ustalar.
Benim nazarım vatan hainliğinden farkı
yok.

Dağda bayırda olursun vakuma erişimin yoktur süpürme yapmak zorunda kalırsın hadi anlarım.

her türlü alet edavatın için 10dk vakumla yapıp boru ve evap içindeki nemli hava toz vb yabancı maddeleri
sistemden uzaklaştırıp cihazın ömrünü uzatılmaz anlamış değilim.

Ömer Çolak Çevrimdışı

Ömer Çolak 

Süper Üye
17 Tem 2021
1,051
29
Klimamın dış ünitesinin yan tarafından giren iki borunun da soğuk olması normal mi?

Dışarıdaki havadan daha soğuk olan bu gazın dış ünitede ne işi var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt