Daikin alınmaz artık dedi bir arkadaşım. ME tek aldı piyasada üst sınıf olarak.Daikin alt markası olan Airfel Midea ürettiriyor kendi markasının kompresörleri Gree den.
Çorba oldu ortalık.
Daikin alınmaz artık dedi bir arkadaşım. ME tek aldı piyasada üst sınıf olarak.Daikin alt markası olan Airfel Midea ürettiriyor kendi markasının kompresörleri Gree den.
Çorba oldu ortalık.
Yakında o da gider.Daikin alınmaz artık dedi bir arkadaşım. ME tek aldı piyasada üst sınıf olarak.
Bir de ısıtılan suya koyulan kurbağa gibi battığımızı pek hissedemeden batıyoruz. Döviz bazında baksak her geçen gün cebimizdeki para gidiyor. Elaleme kalsa "ekmeği dövizle mi alıyorsun" gibi laflar. İşte en çok da onlar bu ısıtılan sudaki kurbağalar.türk halkı herşeyin en kalitesizini kullanmaya başladı(mecburiyetten) bundan 4-5 yıl önce m.e klima alacak haldeken bende battım şu an en dandik klimayı bile alacak cepte paralar kalmadı.gidişat çok kötü .
estağfirullah biz öyle birşey demedikDaikin bu yorumları okusa harakiri yapar adamlar çöp muamelesi görmüş ??
Alınır güzel klima neden alınmasın ? şöyle bir ince ayrıntısı var ancak. Airfel ltxn50u eski seri üretim r410 gaz mevcut, klimanın güncellenmiş ismi Airfel ltxn50ub olanlar yeni üretim r32 gazlıdır ?Airfel LTXN50U A++ 18000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima 5650 tl ye geliyor. Garantili-montaj dahil. Görüşleriniz lütfen.
Ne yazık ki ub olanlar da r410 :(Alınır güzel klima neden alınmasın ? şöyle bir ince ayrıntısı var ancak. Airfel ltxn50u eski seri üretim r410 gaz mevcut, klimanın güncellenmiş ismi Airfel ltxn50ub olanlar yeni üretim r32 gazlıdır ?
Arçelik 12325 te alüminyum boru mu var şimdi ?Arçelik Ekolojik serisi ile LG Dual Eco serisi aynı klimadır. Hangisi ekonomikse onu alın diyeceğim ama Arçelik'in alüminyum boru, LG'nin bakır boru kullandığınıda aklınızda bulundurun.
Ub olanlar r32 gazlı hocam, güncellemenin sebebi r32 gaz zaten ?Ne yazık ki ub olanlar da r410 :(
Arçeliğin tüm ürünleri alüminyum boruludur. Varsa istisna olan biri söylesin tabi ? ama Arçelik'in kullandığı alüminyum boruda öyle dandik değildir, kalın ve kaliteli alüminyum boru kullanılır. Tercih sizindir, ürünler zaten aynı ürün hocam bakır boru istiyosan LG Dual Eco ürününü al ?Arçelik 12325 te alüminyum boru mu var şimdi ?
Abi kendim kullanıyorum ?Ub olanlar r32 gazlı hocam, güncellemenin sebebi r32 gaz zaten ?