Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T Çevrimdışı

tonat 

Aktif Üye
30 Eyl 2018
104
62
Adem abinin verileri ortadayken ve bütçeniz dahilinde de olduğunu gördüğümden hiç düşünmez Midea Prime alır geçerdim ? tabi diğer arkadaşların yorumlarınıda bekleyin derim ?

Yanlış alıntı yaptım. Kusura bakmayım. Komple sil seçeneği yok mu ki bu durumlarda :)

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
Az önce Airfell 12.000 BTU LTXN35UB modelini almış bulunmaktayım. Kurulumda kompresör markası, dış ünite resimleri ve incelemeyi burada paylaşırım.

IMG_20210802_205901.jpg
IMG_20210802_205542.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bayi ile anlaştım İzmir bayraklı 9 eylül bayisinden alıcam 12 lik depo ürünü çıkmaz herhalde. Birde sistem airfel sitesinde 5700₺ bayide 4000₺. Cihazın içi bakırdan imal edilmiştir inşallah.
Abi senden de bir AİRFEL KULÜP kurmanı rica edeceğim, eğer imkanın olursa lütfen montaj sürecini görselle destekleyerek bizlere bu kulübün ilk mesajı olarak sunarsan çok sevinirim zira gerçekten bizlerin GERÇEK kullanıcı yorumlarına ihtiyacımız var :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Tekrar merhaba, Yazlık evime alt kat için midea 12000 kuruldu. Üst kat içinse 12000 yetersdiz kalır 18000 alınsın şeklinde servis bilgilendirmesi olunca o yönde karar kıldık. Ancak midea 18000 fiyatı diğer klimalar ucuzlarken nedense artışa girmiş. ( aldığım fiyat wifi yok 7200 tl ) Tabi rotayı başka markalara çevirme durumu oluştu. Aşağıdaki cihazlar için yardımlarınıza ihtiyacım var. Lütfen değerlendirin F/P en iyi cihazı bulalım.

LG DUAL ECO 5700 TL

ALTUS ALK 1840 4799 TL

AİRFELL

VİESSMANN 7000 TL ( bildiğim kadarı ile bu cihaz Hairer üretimi. Yanlışsa düzeltin lütfen )

HİTACHİ 6140 TL

Teşekkür ederim.
Abi LG DUAL ECO Konusunda Sota Sota ciddi referans veriyor ben direkt incelemedim bu modeli.
Listenizden LG DUAL ile AİRFEL arasında seçim yapmanızı kişisel olarak doğru bulurum.

Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
Abi senden de bir AİRFEL KULÜP kurmanı rica edeceğim, eğer imkanın olursa lütfen montaj sürecini görselle destekleyerek bizlere bu kulübün ilk mesajı olarak sunarsan çok sevinirim zira gerçekten bizlerin GERÇEK kullanıcı yorumlarına ihtiyacımız var :ok
Daikin servisi bir sıkıntı çıkarmaz ise resim ile desteklemeye çalışacağım. İnşallah ters bir servis gelmez.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arçelik 18 BTU Ekolojik inverter Modelli kliması nasıldır ?
Adem Helvacı Adem Helvacı cevaplarsanız sevinirim hocam
Bacanağın evde çalışıyor bu klima.
Geçen kış ısıtmasından memnunduk, bu sene soğutma konusunda öğlen saatlerinde bana göre yetersiz kaldı lakin çatı katı ve yalıtımsız teras olması nedeniyle bu sorunun oluştuğunu belirtmek isterim.

Enerji verimliliği konusu kısmen tartışmaya açık :)

Rak_Benadam Çevrimdışı

Rak_Benadam 

Aktif Üye
2 Ağu 2021
223
34
Bacanağın evde çalışıyor bu klima.
Geçen kış ısıtmasından memnunduk, bu sene soğutma konusunda öğlen saatlerinde bana göre yetersiz kaldı lakin çatı katı ve yalıtımsız teras olması nedeniyle bu sorunun oluştuğunu belirtmek isterim.

Enerji verimliliği konusu kısmen tartışmaya açık :)
Yalıtımsız çatı katı çok büyük bir dezavantajdır, soğuk havanın aşağıya çökmesi ve sıcak havanın yükselmesi buna birde tavan betonunun 40 derece sıcağı eklenince....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt