Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Enerji tüketimlerine odaklanmanız amacı ile şu an testlerini yaptığım GREE klimadan örnek vermiştim kafanızı karıştırdıysam benim hatamdır özür dilerim.Hocam airfeli alıcam hatta sipariş aşamasındayım ancak. Elektrik sarfiyatı konusunda şu cümleniz beni biraz düşündürdü açıkçası. Airfel Gree üretimi mi? Midea mı? Daikin mı?
Açıklamanız: Sorun şu ki normalde videoda açıkladığım bilgiydi ama size yazayım, MİDEA prime klima 30 gün boyunca aynı koşullarda çalışmasına rağmen 30 gün 24 saat toplamında 140kw tüketti, GREE üretimi klima dün gece 12 den bu saate kadar yaklaşık 6kw tüketti ?
Elbette ilk çalıştırma etkisi var biliyorum ve her zaman söylerim klimanın kendisini toplaması için zaman gerektiğini lakin teste bilerek GECE başladığımı yani gündüz sıcaklık basıncı olmadığını da hatırlatmak isterim.
GREE ye haksızlık etmem yani bu veriler üzerinden değerlendirme yapmam lakin eğer böyle giderse günde 10kw den ayda 300kw yer bu klima diye düşünüyorum.
Airfel yeni üretimleri MİDEA. Daha önce GREE üretiyordu. Tabi hangi modelini %100 kim üretiyor ve size hangi ürün satılacak konusunu bilemiyorum.
Olmaz olmaz olmaz olmaz derken bir şey denk gelir ve eski bir depo ürünü gelir ki hele siz internet satışını da düşünüyorsunuz.
Ben tüm kötü senaryolar dahil her şeyi önünüze seriyorum abi, ileride tüh be dememek adına.