Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,464
Haklısınız sanırım riske girmeye hiç gerek yok. Peki LG Markada hangi modeli önerirsiniz. Kışın ısıtma amaçlı kullanılacak daha çok. Kışın Sürekli 7:24 kullanmayı düşünüyoruz bunu da göz önünde bulundurarak tasarrufu iyi olan Model önerebilir misiniz bir de şunu soracaktım klimanın takılacağı yer için 9000 BTu yeterli ama ısı kaybımız çok olduğu için12.000 BTu taktırmayı düşünüyorum yetkili servis geldiğinde acaba bu tercihim sıkıntı çıkarır mı. Bir yerde okumuştum gelen servis kullanıcıya bu Klima burası için küçük yarın öbür gün cihazınız performansından dolayı arıza yaparsaBu garanti kapsamına girmez diye yorum yapmış böyle bir şeylede karşılaşmak istemem?
Lg Dual Eco veya LG Dual Plus

Plus modelinin farki 4 yöne otomatik hava salinimi ve wifi kit
Aralarinda cuzzi fiyat farki var.

Dual modelinde bir daha iyi Deluxe modelide var.
Arada çok fiyat farki yoksa Deluxe modeli tercih edelebilinir.

B Çevrimdışı

Bursaspor

Yeni Üye
3 Ara 2020
13
33
Anladım. yaklaşık 13 15 metre² ısı kaybı olan bir yer için 12.000 BTu Daha iyi olur değil mi bir de şey soracaktım bu saydınız cihazlar Kışın eksi derecelerde de çalışıyor mu performans gösteriyor mu son olarak Biray hiç kapatmadan 12.000 BTu LG klima kullansam net bir şey söylemeniz zor biliyorum. ortalama ne kadar elektrik harcar acaba.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,464
Anladım. yaklaşık 13 15 metre² ısı kaybı olan bir yer için 12.000 BTu Daha iyi olur değil mi bir de şey soracaktım bu saydınız cihazlar Kışın eksi derecelerde de çalışıyor mu performans gösteriyor mu son olarak Biray hiç kapatmadan 12.000 BTu LG klima kullansam net bir şey söylemeniz zor biliyorum. ortalama ne kadar elektrik harcar acaba.
50 derecede kombi yakip isitamadiginiz
Bir alan ya ciddi sekilde soğuk yada kombi tesisatinizda tasarim sorunu var.

Normal sartlar altinda 9luk fazlasiyla yeterli ama isi kaybim fazla dediginiz icin emin olamadim.

Size tavsiye ettigim cihaz -10 derece
2.9kw yani 9900btu kadar performans verir.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Adem Helvacı Adem Helvacı , F fikoloji , TEKNOwest TEKNOWEST

Bu cihazla tanışıklığınız var mı.
Tipik Vestel abi Vestel ile ilgili yaptığın yorumlar geçerli. Çok defrost yapıyor. Karşı dairemde Arçelik klima kuruldu bende ise Vestel var benimkisi belki 2-3 saat sürmeden bu havada defrost yapıyor, onunki 5-6 saatte bir bu nedenle benim klima defrost adımında fazladan içeriyi soguturken onunki ısıtmaya devam. Eğer kullanılacak bölge çok soğuk bir iklime sahipse defrost fazla yapacağını hatırlatmak isterim

M Çevrimdışı

murat23

Yeni Üye
7 Tem 2019
6
35
Arkadaşlar elimde 2018 yılında aldığım 18000 btu R410 gazlı Vestel Flora inverter klima ile baymak elagance prime 2019 yılında aldığım 12 btu R32 inverter klima var iki sinide yazın ağırlıklı olmak kaydı ile kullanıyorum. Vestelin kumandasında ki saat fonksiyonları açma kapama saati belirtilebilmesi gibi ince detaylar çok kullanışlı oluyor. Baymak da olmadığı için biraz kullanımı konforsuz diyebilirim baymak gibi bir üretici kumandaya saat koymaktan kaçınmış benim gibi detay seven şu saatte kapa şu saatte açılsın diyen tüketiciler için dezavantaj. Vestelin iç ünitesi mesala baymakın iç ünitesine göre oldukça sessiz. Fakat baymakın da dış ünitesinden ses alamıyor insan okadar sessiz, vestelinki öyle değil azda olsa gürültülü çalışıyor.Kışları da hemen hemen ikisinin de defrost süresi aynı diyebilirim.Belki bakan arkadaşlara fikir olur diye yazdım

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arkadaşlar elimde 2018 yılında aldığım 18000 btu R410 gazlı Vestel Flora inverter klima ile baymak elagance prime 2019 yılında aldığım 12 btu R32 inverter klima var iki sinide yazın ağırlıklı olmak kaydı ile kullanıyorum. Vestelin kumandasında ki saat fonksiyonları açma kapama saati belirtilebilmesi gibi ince detaylar çok kullanışlı oluyor. Baymak da olmadığı için biraz kullanımı konforsuz diyebilirim baymak gibi bir üretici kumandaya saat koymaktan kaçınmış benim gibi detay seven şu saatte kapa şu saatte açılsın diyen tüketiciler için dezavantaj. Vestelin iç ünitesi mesala baymakın iç ünitesine göre oldukça sessiz. Fakat baymakın da dış ünitesinden ses alamıyor insan okadar sessiz, vestelinki öyle değil azda olsa gürültülü çalışıyor.Kışları da hemen hemen ikisinin de defrost süresi aynı diyebilirim.Belki bakan arkadaşlara fikir olur diye yazdım
İyi yapmışsınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt