Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,464
7likte yeterli ama bulmak zor 9luk olana bakın.Teşekkürler. Aynı binanın başka odası için 13 metrekare tek cephe güneş alıyor normal cam var
7likte yeterli ama bulmak zor 9luk olana bakın.Teşekkürler. Aynı binanın başka odası için 13 metrekare tek cephe güneş alıyor normal cam var
eyv kardesim oyle yapicam buyuk ihtimalbende izmir çiğlideyim lg ısıtmak için izmirde yeter uydu için gittiğim evlerin bazılarında lg klimalara denk geldim ısıtmaları bayağı iyi.bende 15 sene önce aldığım lg beko klima var hala canavar gibi çalışıyor ısıtmasıda gayet iyi.param çok olsa me alırım fakat bu ortamda o kadar para verilmez al lg geç bence.
Çiğlinin neresindesin acaba bir ara çayını içmeye geleyimbende izmir çiğlideyim lg ısıtmak için izmirde yeter uydu için gittiğim evlerin bazılarında lg klimalara denk geldim ısıtmaları bayağı iyi.bende 15 sene önce aldığım lg beko klima var hala canavar gibi çalışıyor ısıtmasıda gayet iyi.param çok olsa me alırım fakat bu ortamda o kadar para verilmez al lg geç bence.
Şalgam var içersen , Sohbet var edersen Emmi.Çiğlinin neresindesin acaba bir ara çayını içmeye geleyim
Dur şimdi tanıdık çıkmayalımbeklerim köyiçi caddesi
Ahmet ,yakın olsan gelir şalgamı içerdik ailecek,ama taaaaaaa neredesin <--- Ve konu muhabbete dönmeye başlarŞalgam var içersen , Sohbet var edersen Emmi.
Tekrar merhaba lg nin sitesinde bu klima icin minimum boru boyu 3 mt gosteriyor icim rahat etmedigi icin saticiya mesaj yoluyla 14 gunluk cayma hakkimi kullanacagimi soyledim kabul etmedi son defa lg ile de gorusecegim yardimci olmazlarsa hakem heyeti yolu gorunecek cunku kiraciyim tasindigim zaman boruya para veremem ben.Estağfirullah olur mu öyle şey.
Söylediğim durum tamamen olasılıklar arasında
Kullanmandan suan ne söylesek boş
Bir müddet kullanın baktınız randıman alamıyorsunuz.
Ozaman servis kaydı açar gereken işlemi yatırırsınız.
Gene bir midea aldınız aslında LG Klima markası değil. Bu vb. daha bir çok firmanın ana üreticisi dünya da Midea, bu nedenle tavsiye etmiştim. Bayisi filan değilim bu arada yanlış anlaşılmasın.an itibariyle lg dual plus 18lik siparisi vermis bulunmaktayim
trendyoldan indirimde 4889 tlye aldim arkadaslar
almak isteyenler varsa trendyola bir baksin.
tavsiyeler icinde herkese ayri ayri tesekkurler umarim tercihimiz bizi yaniltmaz
onun farkindayim ama sonucta her markaninda kendi icinde siniflari vardir. bizimki mideanin hangi sinifi acep?Gene bir midea aldınız aslında LG Klima markası değil. Bu vb. daha bir çok firmanın ana üreticisi dünya da Midea, bu nedenle tavsiye etmiştim. Bayisi filan değilim bu arada yanlış anlaşılmasın.
Midea çok büyük üretici olabilir ama üst segment cihaz üretimi yapmıyor.Gene bir midea aldınız aslında LG Klima markası değil. Bu vb. daha bir çok firmanın ana üreticisi dünya da Midea, bu nedenle tavsiye etmiştim. Bayisi filan değilim bu arada yanlış anlaşılmasın.
Açıkçası Midea yıl almasanız bile teknik servis ve yedek parça açısından ne yaşarsınız bilemiyorum, ben online bir iki işlerini yaparken markayı tanıdım, firmanın çok soğuk ve çok sıcak iklimlere özel üretim yaptığını filan gördüm . Birde benzer özelliklerdeki diğer üst segment bilinen markalar, fiyat açısından bu markanın çok üstündeydi. Yalnız bu kıyaslamayı premium üst segment için yazıyorum. Orta sınıf, klimaların hiçbiri arasında fark yok , belki mideanın hava filtreleme tekonolojisi daha özel, o farklıdır.onun farkindayim ama sonucta her markaninda kendi icinde siniflari vardir. bizimki mideanin hangi sinifi acep?
Saygı duyarım, dediğim gibi ben kendi deneyimimi aktardım. Ancak fiyat konusu tüm markalarda kur kaynaklı. Ben biraz tüm seri ve modelleri incelemek zorunda kaldım Midea da, mühendis bakış açımla beğendim. Sadece algılananın dışında marka kalitesi düşünüldüğü gibi alt segment bir marka değil, benimde vurgulamak istediğim oydu zaten. Yoksa Arabada da herhangi bir üründe de Japondan şaşmam zatenMidea çok büyük üretici olabilir ama üst segment cihaz üretimi yapmıyor.
(Birara orta segment uretimi yaptı artik onlarda yok)
Genellikle giriş sınıfı cihazlar üretiyor
sorunsuz,stabik f/p odaklı
Ama Midea türkiye son zamanlarda fiyat politikasini değiştirdi oyuzden artik midea önermiyoruz.
Ayni paraya daha islevsel daha performansli olan LG dual serisi Suan için favorim