Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S Çevrimdışı

SudaEriyenAspirin 

Aktif Üye
22 Haz 2018
284
34
IMG_20180716_192517.jpg

Beko prosmart 30945 klimam bugün kuruldu. Kocaeli gölcük beko servisi kurdu. Vakum yaptı.
Gerçekten çok beğendim. 2650 liraya aldım ama özelikleri için değer bence.
4 yönlü sağ sol üst alt üfleme, wifi kontrol, r32 en son gaz, lg ile aynı fabrikada üretilmesi, oda sıcaklığını gösterme, harcanan anlık enerjiyi gösterme, iyonizer gibi özellikleri var.
Oda 26 dereceyken az bir süre 18 derece ve yükse fanda çalıştı. Sonra nem almayı açtım. Kısa sürede 22 derece oldu. Şimdilik memnunum.

M Çevrimdışı

msamy

Yeni Üye
15 Tem 2018
20
50
Sota hocam şansımı deneyeceğim dersem 18000lik yerine 22000 yada 24000 lık almak elektrik tüketimi adına nasıl olur

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,959
M msamy, tuketim bir miktar artar.

Buyuk kapasitedeki klimalar ayarladiginiz isiyi cok cabuk yakalayip kisa zamanda kendini kisacaktir.

Daha fazla kisamayacagi noktada termostat yapip beklemeye gececektir.
Iste bu noktada odanin isi salinim yapmaya baslar.
Buda ortam konforunu bozmaktadir.

M Çevrimdışı

msamy

Yeni Üye
15 Tem 2018
20
50
O zaman 18000 lık tam olur diğerleri sorun yaratır diyorsunuz.tşk ederim

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,959
18lik ve 24lugun teknik verileri
18lik 6200btu kadar düşerken
24luk 9100btu kadar düsebiliyor

yuksek deger daha az tuketim yaptırir
18lik Serr 6.7
24luk Serr 6.1

Buyuk Herzaman Iyi Değildir :kiskis

20180716_214954.jpg

O Çevrimdışı

osmanarslan

Yeni Üye
17 Tem 2018
1
39
Merhabalar
2500 tl üst limit olarak 12000'lik bir klima almak istiyorum. Yer istanbul özellik çok önemli değil iyi soğutup ısıtsın. sorun çıkarmasın sessiz olsun. wifi vs önemli değil. Bakır boruları olan sorunsuz güvendiğiniz marka modelleri tavsiye ederseniz sevinirim..

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,959
Merhaba, Cok Fazla Alternatıf Yok Aslında Gırıs Sınıfı Klımalarda

Mıdea Turevlerını Bakmanızı Tavsıye Ederım.

Mıdea Blanc, Vessen,Aırfel,Ugur.Rota gıbı

LG Dual Eco

Bunlara Ek Olarak Vestel Florada suan ıcın en ıyı f/p urunu

hangısını secersenız secın mutlaka montaj esnasın klımanıza vakumlama yaptırın. bunlar vakumlu gelıyor gıbı laflarada kulak asmayın
vakum konusunda dıretın. :ok

K Çevrimdışı

keyikci

Yeni Üye
28 Ara 2017
29
Merhaba
Salonum güney batı cepheli ve son kat. 24m² , İzmir'deyim. (3.kat, sağ sol bitişik nizam,) Çatıda ve binada yalıtım mevcut. Yalnızca akşam 5den sonra soğutma amaçlı bir klima almayı düşünüyorum. 2000 civarı bir bütçem var. Zamanında Ado hocamın dh'deki tavsiyeleri ile çok önyargılarım olan vestel'den 2 adet televizyon aldım çok memnun kaldım, sonra gittim seg su sebili aldım, her gün su içerken sege sövüyorum :kiskis O yüzden kafamda deli sorular.

Şimdi klima için 3 alternatifim var sanırım 12000 btu için.
Seg 1700 TL (Bim)
Vestel Flora 2000TL
Copa Touchline 2000 TL

Açıkçası seg alıp geçecektim fakat şu Copa aklımı kurcalıyor. Fabrika Almanya'da. Tabi üretim motor iç ünite ne kullanıyor bilmiyorum. Bilginiz var mıdır Fikriniz var mıdır ? Tavsiyelerinizi dinlemek isterim :)
2000 bandına çıkınca vestelde seg'e alternatif oluyor fakat ben zamanında tv alırken net hatırlıyorum misal benim aldığım hi-level tv ile vestel arasında vida farkı dahi yoktu yalnızca ekran altında vestel stickerı, geriye kalan hoparlör board panel vs herşey aynıydı, Seg ile vestel'de durum nedir ?

Ayrıca hali hazırda Cosa kombi-klima kiti kullanıyorum. Bu 3 modelden hangileri uyumludur ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,959
Copa hakkinda fazla bilgim yok
Kompresorunu soruyorsaniz gmcc
Sezonsal elektrik tuketimi
Muadili diger markalara gore yaklasik %20 fazla

Vestel flora gectigimiz hafta sonu media markt flora cosa beraber satalirken gordum.

K Çevrimdışı

keyikci

Yeni Üye
28 Ara 2017
29
Vestel ve Seg LG kullanıyor bildiğim kadarı ile, Copa Gmcc'miş, geçtiğimiz yıllarda birçok seg ve vestel modeli de gmcc kullanıyordu. +%20 elektrik tüketimi oldukça yüksek bir miktar fakat eğer bu %20'yi karşılayan bir performans artışı varsa Copa'ya değer midir ?

Sizin tavisyeniz nedir 3ü arasında ? 1700e seg mi almak yoksa 2000e copa ya da vestel mi ? Gerçi copa hakkında bilginiz yoksa doğru bir karşılaştırma olmayacaktır :) Sizde haklısınız hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt