Merhaba
Salonum güney batı cepheli ve son kat. 24m² , İzmir'deyim. (3.kat, sağ sol bitişik nizam,) Çatıda ve binada yalıtım mevcut. Yalnızca akşam 5den sonra soğutma amaçlı bir klima almayı düşünüyorum. 2000 civarı bir bütçem var. Zamanında Ado hocamın dh'deki tavsiyeleri ile çok önyargılarım olan vestel'den 2 adet televizyon aldım çok memnun kaldım, sonra gittim seg su sebili aldım, her gün su içerken sege sövüyorum

O yüzden kafamda deli sorular.
Şimdi klima için 3 alternatifim var sanırım 12000 btu için.
Seg 1700 TL (Bim)
Vestel Flora 2000TL
Copa Touchline 2000 TL
Açıkçası seg alıp geçecektim fakat şu Copa aklımı kurcalıyor. Fabrika Almanya'da. Tabi üretim motor iç ünite ne kullanıyor bilmiyorum. Bilginiz var mıdır Fikriniz var mıdır ? Tavsiyelerinizi dinlemek isterim

2000 bandına çıkınca vestelde seg'e alternatif oluyor fakat ben zamanında tv alırken net hatırlıyorum misal benim aldığım hi-level tv ile vestel arasında vida farkı dahi yoktu yalnızca ekran altında vestel stickerı, geriye kalan hoparlör board panel vs herşey aynıydı, Seg ile vestel'de durum nedir ?
Ayrıca hali hazırda Cosa kombi-klima kiti kullanıyorum. Bu 3 modelden hangileri uyumludur ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim