Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Sedat.' Alıntı:
Sota' Alıntı:
Evin Yalıtım Durumu
Kacip Kacak Durumuna Bagli Olarak Degisir
30m2  4k btu
Pek termostat yapmaz

Mitsubishi dışında önerebileceğiniz herhangi bir firmanın fırsat ürünü var mı acaba, örneğin sizin bakır kondansörlü samsung klimada olduğu gibi.

Konusmaniza atlamış gibi oldum ama benimde odam 30 M2 dış cephe var oda tavanında köpük tavan var ama yukarda çatı yok müstakil ev Vestel 18 btu Luk klima kullanıyorum şuan 1 ay oldu tabiki bahsettiğiniz markalar iyi markalar ama bizde son derece memnunuz hem alırken uzmedi hemde kullanımda çok memnun kaldık.

S Çevrimdışı

Sedat.

Yeni Üye
9 Ara 2017
32
clearidas' Alıntı:
Sedat.' Alıntı:
Sota' Alıntı:
Evin Yalıtım Durumu
Kacip Kacak Durumuna Bagli Olarak Degisir
30m2  4k btu
Pek termostat yapmaz

Mitsubishi dışında önerebileceğiniz herhangi bir firmanın fırsat ürünü var mı acaba, örneğin sizin bakır kondansörlü samsung klimada olduğu gibi.

Konusmaniza atlamış gibi oldum ama benimde odam 30 M2 dış cephe var oda tavanında köpük tavan var ama yukarda çatı yok müstakil ev Vestel 18 btu Luk klima kullanıyorum şuan 1 ay oldu tabiki bahsettiğiniz markalar iyi markalar ama bizde son derece memnunuz hem alırken uzmedi hemde kullanımda çok memnun kaldık.

Estağfurullah, yazın nasıl geldi o odaya, fazla açıp kapadı mı, birden şok eder gibi soğutma durumu yaşadınız mı?

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Sedat.' Alıntı:
clearidas' Alıntı:
Sedat.' Alıntı:

Estağfurullah, yazın nasıl geldi o odaya, fazla açıp kapadı mı, birden şok eder gibi soğut durumu yaşadınız mı?

hocam hiç daha yazın kullanma şansımız olmadı şuan sadece ısınma konusunu biliyorum oda gayet iyi çok stabil herşey . istediğimiz dereceye ulaşıyor öyle açıp kapamalık bir durum yok istediğimiz derecede tutuyor odayı sürekli tabiki sürekli aynı derecede üflemiyor çatımız yok müstakil ev yane altta üstte ısıtma kullanan kimse yok ona rağmen ısıtma performansı çok iyi. ısıtmada bizi bu kadar memnun ediyorsa soğutmada üzmez diye umuyorum çünkü bildiğim kadarı ile ısıtma işi biraz daha sıkıntılı oluyor klimalarda .

http://tavsiyeforumu.com/konu-vestel-klima-deneyimleri.html
bu konuda detayı var ilk günden beri yazıyorum 1 ayı tamamladık klimada ama daha yeni fatura gelmedi tam 1 aylık faturayı da paylaşacağım.

B Çevrimdışı

bozer506

Yeni Üye
19 Ara 2016
20
55
Sota hocam birşey soracağım bu sirius termostat yapınca elektrik tüketiminde zarara giriyormuyuz?

S Çevrimdışı

shrapci

Yeni Üye
8 Şub 2017
78
İyi aksamlar antalyada isitmada üzmeyecek 12 btu 63 metre küp alan icin klima önerisi istiyorum sota hocam biraz öneri aldim ben yerli olarak vestel düşünüyordum yabanci olarak lg sirus dusunuyordum Sota hocam midea mission daha iyidir dedi ege ticarette var gözüküyor sizce ne yapmaliyim 3bin. Bütçem var

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,411
shrapci' Alıntı:
İyi aksamlar antalyada isitmada üzmeyecek 12 btu 63 metre küp alan icin klima önerisi istiyorum sota hocam biraz öneri aldim ben yerli olarak vestel düşünüyordum yabanci olarak lg sirus dusunuyordum Sota hocam midea mission daha iyidir dedi ege ticarette var gözüküyor sizce ne yapmaliyim 3bin. Bütçem var

Hem LG  Sirius , Hemde Midea Mission Var Bende

Kullanim Tecrubelerimi Forumda Defalarca Yazdim

1 tane Daha Cihaz alacak Olsa Sualsiz Mission
Alirim
Kulagini Daya Ses Yok Sifir Ses Diyebilirim

Serin Uflemesini Pek Hissedemedim
Ortam Nemli Oldugu Icin

Baska Kafana takilan Yer Olursa Cevaplarim :ok:

S Çevrimdışı

shrapci

Yeni Üye
8 Şub 2017
78
Hocam ege ticarette 3 bin tl ye var midea mission wifi kit ile baraber birde arastiriken lg titan gözüme çarptı oda 3200 tl civarinda aklim karıştı

S Çevrimdışı

shrapci

Yeni Üye
8 Şub 2017
78
Hocam bu midea larda mission serisinde yeni seri eski seri var mıdır? Birde mideada farkli modellerde var aralarinda en iyisi mission mudur?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,411
LG Titan icin Birsey Diyemem
Yakindan Inceleme Sansim Olmadi

Bu Bolgede Tesirde Bile Denk Gelmedi

LG Bayine Gidip Bakacam Artik :kıskıs:

Suan Hali Hazirda
Cocuk Serisini Saymazsak

2 Modeli Mevcut

Blanc ve Mission

Blanc F/P Urunudur Sogutmada
Ilk Tercih Edilecek Urundur

Isıtmada Kullanip Memnun Olan Üyelerimiz Var

Isitma icin Benim Tercihim Mission Olurdu

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,411
Seri Konusunu Atladim

2015 2016 2017 Uretimleri Var

Bendeki 2016 Zaten 2016 Kasimda Almistim

1Yildir Kesintisiz Calisiyor

S Çevrimdışı

shrapci

Yeni Üye
8 Şub 2017
78
Sota' Alıntı:
Seri Konusunu Atladim

2015 2016 2017 Uretimleri Var

Bendeki 2016 Zaten 2016 Kasimda Almistim

1Yildir Kesintisiz Calisiyor

Hocam cevaplariniz icin teşekkürler bu yillar arasinda fark yoktur demi birde siz kac tl almıştınız tabi bir yil öncesi ama bir fikir olması açısından soruyorum birde fh nin 9 luk yeten yere midea missionnun 9 lüğü yeter mi?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,411
2015 serisinden 2016 serisine geciste

Enerji tuketimi ve Seer scop
Degisik oldugunu animsiyorum
Datalara bakmak gerekir

2016 cuzzi miktarda daha az enerji tuketimi yapiyor kagit üstünde

2016 ve 2017 ayni urun diyenilirimbir

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,411
Fh ve Mission Kiyaslanamaz

Siklet farki var :kop:

9luk Mission 20mrahat rahat kurtarir
Yalitim Durumu Guzelse
Daha buyuk odalarda kullanilabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt