ckoca48' Alıntı:Heralde tv de Ado neyse klimada sato o
2 samsung 1 demirdokum klima var hiçbirinden memnun değilim hocam yazın geceleri yatarken acıyorum tahmini kullanım 8 saat ve bu faturaya ekstradan 150-200 lira fazla olarak yansıyor şimdi sizden bana hem alırken cebini yakmayacak hemde fatura da beni üzmeyecek klima tavsiyesi yapmanız. Gönül ister daikın mitshibushi falan ama dediğim gibi Orta halli az yakan bir Klima tavsiyesi bekliyorum. Ado sato ve bilgili abilerden
Ado' Alıntı:ckoca48' Alıntı:Heralde tv de Ado neyse klimada sato o
2 samsung 1 demirdokum klima var hiçbirinden memnun değilim hocam yazın geceleri yatarken acıyorum tahmini kullanım 8 saat ve bu faturaya ekstradan 150-200 lira fazla olarak yansıyor şimdi sizden bana hem alırken cebini yakmayacak hemde fatura da beni üzmeyecek klima tavsiyesi yapmanız. Gönül ister daikın mitshibushi falan ama dediğim gibi Orta halli az yakan bir Klima tavsiyesi bekliyorum. Ado sato ve bilgili abilerden
Demek ki TV için sohbete geldiğimizde bir de keşif hizmeti sunacağız size :kıskıs:
ckoca48' Alıntı:Heralde tv de Ado neyse klimada sato o
ckoca48' Alıntı:Aynen en sansli üyeyim sanırım darısı milli piyango biletime
Sota' Alıntı:ckoca48' Alıntı:Aynen en sansli üyeyim sanırım darısı milli piyango biletime
Fazla Heycan Yapma
IKRAMIYE Bende:
ckoca48' Alıntı:Ado' Alıntı:ckoca48' Alıntı:Heralde tv de Ado neyse klimada sato o
Demek ki TV için sohbete geldiğimizde bir de keşif hizmeti sunacağız size :kıskıs:
Aynen abi yakalamışım seni bırakır mıyımabi uyducu daha gelmedi kurulumu uydusuz yapabilir miyiz sorun olur mu servissel açıdan havada masallah bir kapalı bir açık gördüğün üzere
Sota' Alıntı:Ado' Alıntı:
Banada Ciksa IKRAMIYE Bana
Sanada Ciksa IKRAMIYE Bana
Script Sozu Verdin
Her Yol Bana Yani: