Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

bozer506' Alıntı:
Arkadaşlar 18k btu klima bakıyorum bulunduğum yerde sadece mitsubishi bayi birde beko arçelik vestel bayi var ben internetten midea bakıyorum blanc hepsiburadada 3100 civarı sizce alınırmı ısınmak için alıcam burada havalar 0 ın altına inmiyor

Merhaba kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin.yazdıklarınıza göre midea servisi yoksa nasıl olacak o iş.yani ileriki dönemlerdeki hizmeti kim verecek.

Şayet 0 ın altına inmiyorsa ve dış ünite sesi sizi ve çevrenizi rahatsız etmezse yerlilerede bakabilirsiniz fiyat avantajı olursa.ısıtmada yerliler biraz sesli çalışır.midea blancta sessiz değildir .mitsubishi bayisi hangisi var me mi iklimsamı

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941
Cvp:

bozer506' Alıntı:
ruzgar' Alıntı:
Alınır bence..Lg sirius 18 liğe bakın bir de..Ben sirius smart tercih ederdim.Servis ağı ve hizmet kalitesi nedeniyle..
Valla hocam geçen sene yana yana mission alacaktım alamadım maddi sıkıntılardan bu sene hiç mission bulamadım o yüzden midea hasreti kaldı

Mission şüphesiz fiyat avantajı ve diğer özellikleriyle ön planda ama stok yok.yokoğlu yok oldu bu model nedense.o yüzden blancla arasında farklılıklar bariz şekilde var.

B Çevrimdışı

bozer506

Yeni Üye
19 Ara 2016
20
55

ghostkiller1' Alıntı:
bozer506' Alıntı:
Arkadaşlar 18k btu klima bakıyorum bulunduğum yerde sadece mitsubishi bayi birde beko arçelik vestel bayi var ben internetten midea bakıyorum blanc hepsiburadada 3100 civarı sizce alınırmı ısınmak için alıcam burada havalar 0 ın altına inmiyor

Merhaba kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin.yazdıklarınıza göre midea servisi yoksa nasıl olacak o iş.yani ileriki dönemlerdeki hizmeti kim verecek.

Şayet 0 ın altına inmiyorsa ve dış ünite sesi sizi ve çevrenizi rahatsız etmezse yerlilerede bakabilirsiniz fiyat avantajı olursa.ısıtmada yerliler biraz sesli çalışır.midea blancta sessiz değildir .mitsubishi bayisi hangisi var me mi iklimsamı
Hocam modern klimayı aradım 50 km uzaklıktaki bir ilçedeki servis geliyormuş ilkimsa var oturduğum yerde

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941
Cvp:

bozer506' Alıntı:
ghostkiller1' Alıntı:

Hocam modern klimayı aradım 50 km uzaklıktaki bir ilçedeki servis geliyormuş ilkimsa var oturduğum yerde

Zmp  serisi uygundur iklimsada.sessizlikte ve performansta iyidir.fiyat sordunuzmu bilemiyorum ama bir bilgi almanızda fayda var.eksileri ise zmp serisinin bariz ısıtmada plastik sesi var.ama dış ünite sessizdir kesinlikle.hani hergüzelin bir kusuru vardır denilir bu işte öyle malesef.herbirinin kendi çapında eksi ve artıları var.önemli olan sizin bütçe harcamanuz ve karşılığını almanız.mission gene araştırın ama zor bulamıyor kimse .modern klimanın kar marcı alt guruplarda daha fazla demekki mission çok getirmiyorlar kara borsa yaptılar klimayı.

B Çevrimdışı

bozer506

Yeni Üye
19 Ara 2016
20
55
Hocam burdaki iklimsa 4 den aşağı klima satmıyor çok fahiş fiyatlar var bütcem 3.500 e kadar

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

bozer506' Alıntı:
Hocam burdaki iklimsa 4 den aşağı klima satmıyor çok fahiş fiyatlar var bütcem 3.500 e kadar

Yuh diyelim onlara o zaman.bulunmaz hint kumaşı satıyorlar sanki.o zaman mamtıklı olan midea yada yerliler kalıyor kardeşim.alarko  damı yok normlalde yaygındır onlar ama

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

Hdmsak' Alıntı:
Hangi model için aldınız o fiyatı bozdem hocam 
Ayrıca bugün aradığım birkaç bayii kampanya konusunu dile getirdi 1-2 haftaya olur ama ne kadar bir indirim olur bişey diyemeyiz diyorlar me bakan arkadaşlar varsa bilgisi olsun..
bozdem' Alıntı:
Ben bi 4300 fiyatı aldım ama uygunmudur.

SF35 için aldım o fiyatı. Kampanya gelmeden bi zam daha yapılır sonra kampanyaya sokulur bütün markalarda böyle bu iş yine 4300 civarı olacak diye tahmin ediyorum kampanyalı fiyatı. Nekleyelim bakalım ne kadar indirecekler.

sertace Çevrimdışı

sertace

Yeni Üye
2 Eki 2017
20

Merhaba 3+1 Dubleks ev için ısıtma amaçlı klima bakıyorum. 

Alt kat
Salon+Amerikan Mutfak : 40 m2

Üst Kat
Yatak Odası 1: 9 m2
Yatak Odası 2: 10 m2
Yatak Odası 3: 12 m2

İki seçeneğim var ya 4 bağımsız klima veya Alt kat için bağımsız üst kat için 3'lü multi klima.

Çıkardığım marka model fiyat kombinasyonları aşağıda "siz hangi kombinasyonu tavsiye edersiniz"

MHI ve Toshiba kampanyaya girdi eğer ME ve Daikin'de bir kampanyaya girerse o seçenneklerin fiyatları bir miktar düşebilir.

4 Bağımsız Klima İçin

Alt Kat Bağımsız Üst 3 Oda Multi İçin

H Çevrimdışı

Hdmsak

Yeni Üye
1 Kas 2017
7

Valla sizin arkadaş baya bi dost işi yapmış İzmir'de 4000 fiyat verdiler telefonda sf 35 işin beklemek en iyisi kampanyayı sağolun hocam ilginiz için

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

Hdmsak' Alıntı:
Valla sizin arkadaş baya bi dost işi yapmış İzmir'de 4000 fiyat verdiler telefonda sf 35 işin beklemek en iyisi kampanyayı sağolun hocam ilginiz için

Sekreterden aldım ben fiyatı ya arkadaş değil gemideymiş yurtdışında o yüzden rahatsız etmek istemiyorum. Ama 4000 de nakite güzel fiyat zaten o fiyatlara indirilir daha fazla olacağını düşünmüyorum birde kampanyaya girdiğinde yine 4000 üstü fiyat olacağını düşünüyorum genellikle öyle oluyor çünkü.

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

sertace' Alıntı:
Merhaba 3+1 Dubleks ev için ısıtma amaçlı klima bakıyorum. 

Alt kat
Salon+Amerikan Mutfak : 40 m2

Üst Kat
Yatak Odası 1: 9 m2
Yatak Odası 2: 10 m2
Yatak Odası 3: 12 m2

İki seçeneğim var ya 4 bağımsız klima veya Alt kat için bağımsız üst kat için 3'lü multi klima.

Çıkardığım marka model fiyat kombinasyonları aşağıda "siz hangi kombinasyonu tavsiye edersiniz"

MHI ve Toshiba kampanyaya girdi eğer ME ve Daikin'de bir kampanyaya girerse o seçenneklerin fiyatları bir miktar düşebilir.

4 Bağımsız Klima İçin

Alt Kat Bağımsız Üst 3 Oda Multi İçin

Resimleri göremiyorum bir problem var galiba. Kapılar kapanmayacaksa bütün odalara takmanıza gerek kalmayabilir. Toshiba multi de şuan kampanyalı. Diğer markalarda kampanya olunca bu multiyi etkilemez. 4 tane klima için multi yapmanız mantıklı olacaktır baya tasarruf edersiniz.

sertace Çevrimdışı

sertace

Yeni Üye
2 Eki 2017
20

[/quote]

Resimleri göremiyorum bir problem var galiba. Kapılar kapanmayacaksa bütün odalara takmanıza gerek kalmayabilir. Toshiba multi de şuan kampanyalı. Diğer markalarda kampanya olunca bu multiyi etkilemez. 4 tane klima için multi yapmanız mantıklı olacaktır baya tasarruf edersiniz.
[/quote]

Resim linklerini doğrudan atıyorum :)

https://i.hizliresim.com/o6X2JR.jpg

https://i.hizliresim.com/jQgLoD.jpg

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

[/quote]

Resim linklerini doğrudan atıyorum :)

https://i.hizliresim.com/o6X2JR.jpg

https://i.hizliresim.com/jQgLoD.jpg
[/quote]

Benim iş yeri internetimde bir sorun var galiba diğer konularda ki resimide açmadı eve gidince bakacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt