Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,734

Ado' Alıntı:
Sota' Alıntı:
An itibariyle Adanada Hafif Yağmur Var

Ic Ortam Sıcaklığı 25.5 Nem %61

Klima Vss Calismiyor :)

:yuh:

Adana farkı olsa gerek
Hemen fotolayalim
9b4c7dd131e3c4b2d0dfeb9b2882158e.jpg

Sota

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Cvp:

Sota' Alıntı:
Ado' Alıntı:
:yuh:

Adana farkı olsa gerek
Hemen fotolayalim

Sota

Hemen sağ tarafımda klimadan sarkan dereceyi ve karşımda tv nin üstündeki ortam nem ve derecesini görüyor olsam da, hiç kalkıp da çekesim yok şimdi. :kıskıs:

Zaten çeksem de yükemek ayrı dert. Umarım mesaj yerine ulaşmıştır :kıskıs:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
21,734
Cvp:

Ado' Alıntı:
Sota' Alıntı:
Hemen fotolayalim

Sota

Hemen sağ tarafımda klimadan sarkan dereceyi ve karşımda tv nin üstündeki ortam nem ve derecesini görüyor olsam da, hiç kalkıp da çekesim yok şimdi. :kıskıs:

Zaten çeksem de yükemek ayrı dert. Umarım mesaj yerine ulaşmıştır :kıskıs:
Puhahaha fotodan benim evimi
Soyluyorsun dedim biran

Tv üstindede ayriyeten
Dijital derecem mevcut

Sota

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Cvp: Cvp:

Sota' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Hemen sağ tarafımda klimadan sarkan dereceyi ve karşımda tv nin üstündeki ortam nem ve derecesini görüyor olsam da, hiç kalkıp da çekesim yok şimdi.  :kıskıs:

Zaten çeksem de yükemek ayrı dert. Umarım mesaj yerine ulaşmıştır  :kıskıs:
Puhahaha fotodan benim evimi
Soyluyorsun dedim biran

Tv üstindede ayriyeten
Dijital derecem mevcut

Sota

Benim her klimadan bir derece sarkar, her odada bir nem ve derece göstergesi vardır. yakında evin dışına Temel'in hava durumu sistemini de kurmayı düşünüyorum  :kıskıs:

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221

Ado' Alıntı:
ruzgar' Alıntı:
Fethiye gibi bir yerde üzerinde lg beko yazan klimalar kışın calışmıyor..Çalışsa da iyi ısıtmıyor..Bunlar öyle 20 yıllık klima da değil hani 6 7 yıllık filan..Ben nasıl olur filan dedim klimacı cağırdım.Adamlar gelip baktı.Bunlar ısıtmaz gecede çalıştırmayın dediler.Gerçi gündüz de calışmıyordu.

Simdi saat sabah 7 ye geliyor..accuweather dısarı 13 c gosteriyor.Benim bekoyu actım.Azıcık sicak uflemeye basladi 5 dakka sonra durdu.Sanki ıceri ısınmış gibi..Bu klimalar Kasım ortasından sonra tamamen off olur..

Simdi gel de vestel al , lg al..

Fethiyede çalışmayan LG Beko klima, Fethiyden her zaman 5 derece daha soğuk olduğu bilinen Seydikemerde çalışıyor nedense. Hem on/off hem de R22. Bir ara buyur gel, hatta şimdi de gelebilirsin, evin geneli 20.3, dışarısı 14, Klimanın olduğu alan 26 derece. 

Mahsuru yoksa çağırdığın klimacının adını öğrenebilirmiyim. ?

Senin kliman mı klima değil yoksa klimacın mı klimacı değil anlayalım ;) 

Hatta fırsat bulursam bir ara ben geleyim bakayım klimana.

General klima bayisi.. Sanırım şimdi ki Anadolu teknik klima.Taşyakada.30 tl de para verdiydim.Aynı gün ufoya devam.Bu gecen seneki evimdi.Şimdi kendi evimdeyim.Kendi evimde önceki sahibinden kalan 4610D klimalar var.Birini satıp salona mhi aldım.Şu an 15 m2 de biri iyi çalışıyor.(Daha önce de yazdım burada)Çatı da 25 m2 de olan zorlanıyor.Aralık Ocakta ısıtmayacaklarını düşünüyorum.

Sagol teklifin için bu forumda o kadar mentionladım.9koy hocam şahit..:) Klima almadan önce görüşlerinden faydalanamadık.:)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

ruzgar' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Fethiyede çalışmayan LG Beko klima, Fethiyden her zaman 5 derece daha soğuk olduğu bilinen Seydikemerde çalışıyor nedense. Hem on/off hem de R22. Bir ara buyur gel, hatta şimdi de gelebilirsin, evin geneli 20.3, dışarısı 14, Klimanın olduğu alan 26 derece. 

Mahsuru yoksa çağırdığın klimacının adını öğrenebilirmiyim. ?

Senin kliman mı klima değil yoksa klimacın mı klimacı değil anlayalım ;) 

Hatta fırsat bulursam bir ara ben geleyim bakayım klimana.

General klima bayisi.. Sanırım şimdi ki Anadolu teknik klima.Taşyakada.30 tl de para verdiydim.Aynı gün ufoya devam.Bu gecen seneki evimdi.Şimdi kendi evimdeyim.Kendi evimde önceki sahibinden kalan 4610D klimalar var.Birini satıp salona mhi aldım.Şu an 15 m2 de biri iyi çalışıyor.(Daha önce de yazdım burada)Çatı da 25 m2 de olan zorlanıyor.Aralık Ocakta ısıtmayacaklarını düşünüyorum.

Sagol teklifin için bu forumda o kadar mentionladım.9koy hocam şahit..:) Bilgilerinden faydalanamadık.

Bilirim kendisini, yerini de bilirim bizim şirket merkezine  yakın bir yerde. 

Sizin işten para çıkmayacağını anlamış, söylemini ortaya bırakmış gitmiş sağ olsun  :kıskıs:

Zaman geçince neden bu derece bir mücadele içerisinde olduğumu anlayacaksınız azizim, Piyasada kimlerin ne amaçla ne işleri yaptığını iyi biliriz. Siz ORKA gurubu bilirsiniz mutlaka OVACIK bölgesinde faaliyet gösteren büyük bir inşaat şirketidir, Yap-İşlet-Devret ve/veya yap kirala / yap/sat şeklinde çalışırlar. Villaları yaparlar, inşaat bitince biz bütün evi beyaz eşyasından klimasından fön makinesine kadar döşer teslim edriz. Biz ORKA inşaatın villalarına yetkili olarak girerdik, bahsi geçen arkadaşımız taşeron ekip olarak girerdi. Biz sıfır ürün montajları ve garanti dahilindeki arızaları yapar, Bahsi geçen arkadaşımız garanti harici ürünlerin onarımlarını ve/veya anklastre tesisat işlerini vs yapardı. Ama ne ankastre  :kıskıs:

Daha fazla detaya da girmeyeyim mesleki ahlak dışına çıkmış oluruz.  :ok:

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221

Ado' Alıntı:

Sizin işten para çıkmayacağını anlamış, söylemini ortaya bırakmış gitmiş sağ olsun  :kıskıs:

Zaman geçince neden bu derece bir mücadele içerisinde olduğumu anlayacaksınız azizim, Piyasada kimlerin ne amaçla ne işleri yaptığını iyi biliriz. Siz ORKA gurubu bilirsiniz mutlaka OVACIK bölgesinde faaliyet gösteren büyük bir inşaat şirketidir, Yap-İşlet-Devret ve/veya yap kirala / yap/sat şeklinde çalışırlar. Villaları yaparlar, inşaat bitince biz bütün evi beyaz eşyasından klimasından fön makinesine kadar döşer teslim edriz. Biz ORKA inşaatın villalarına yetkili olarak girerdik, bahsi geçen arkadaşımız taşeron ekip olarak girerdi. Biz sıfır ürün montajları ve garanti dahilindeki arızaları yapar, Bahsi geçen arkadaşımız garanti harici ürünlerin onarımlarını ve/veya anklastre tesisat işlerini vs yapardı. Ama ne ankastre  :kıskıs:

Bu arkadaş gözümü korkuttu biraz..Ben daha önce klima hiç kullanmadım.İhtiyaç duyulmayan doğalgazın olduğu bir yerden geldim.Öyle ki kışın eve girdimmiydi sıcacık parkelere basardım.Gecen sene üşüdük.Usta çağırdığım halde calısmayan klimaları görünce bir de evde bebek olunca ince eleyip sık dokudum.Fethiyedeki klimaciların hepsini dolastım hemen hemen..Sonunda mhi sahibi oldum.Bundan sonra daha dikkat edeceğiz artık.. :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

ruzgar' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Bu arkadaş gözümü korkuttu biraz..Ben daha önce klima hiç kullanmadım.İhtiyaç duyulmayan doğalgazın olduğu bir yerden geldim.Öyle ki kışın eve girdimmiydi sıcacık parkelere basardım.Gecen sene üşüdük.Usta çağırdığım halde calısmayan klimaları görünce bir de evde bebek olunca ince eleyip sık dokudum.Fethiyedeki klimaciların hepsini dolastım hemen hemen..Sonunda mhi sahibi oldum.Bundan sonra daha dikkat edeceğiz artık.. :ok:

MHİ yi de sanırım benim eski komşudan almışınızdır, Seydikemere taşınmadan evvel yan yana oturuyorduk  :ok:  

Memnunsanız, artık sorun yaşamıyorsanız sorun yok.

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221

Ado' Alıntı:
MHİ yi de sanırım benim eski komşudan almışınızdır, Seydikemere taşınmadan evvel yan yana oturuyorduk  :ok:  

Yok hocam alacak bir yer bulamadım Fethiyede..Cankaya iklimsa'dan getirttim.Burda 7.5 dedikleri ve 5 kuruş inmedikleri klimayı 5.500 e aldım.Hatırlarsanız ME nin tek bayisi de liste fiyatından bes kuruş inmeyip zam gelecek bu fiyata almazsanız şu kadar fiyata satarım demişti.Siz de uzun bir yazı yazmıştınız Fethiyedeki durumla ilgili.Burdaki klimacılar fiyat konusunda hiç esnek değiller.Yani arabaya atlayıp geze toza İzmir'e gidip klima alsanız yine de karlı çıkıyorsunuz.Sizin dükkan neresi? Aklımızda bulunsun yeriniz.Generalin oralarda klimacı hatırlamıyorum.Ölüdeniz yolunda alarko toshiba bayisi biraz ilerde hitachi biliyorum.Çoğuda 22 mt yolda zaten.Mugla makasina gelmeden de birkac klimaci var airfel filan.Gerci ben cok iyi bilmem buraları.

Klimadan memnunum iyi ısıtıyorda durunca üflemesi hosuma gitmiyor..Lg sirius alacaktım @sota durunca serin üflüyor deyince konforsuz diye vazgecmistim.Bu da aynı cıktı.Beko on off da böyle birsey yok.Kendi kendine duruyor.Soğuk olunca tekrar çalışmaya başlıyor.Bunda klimanın önünden geçince serinlik hissediyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

ruzgar' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Yok hocam alacak bir yer bulamadım Fethiyede..Cankaya iklimsa'dan getirttim.Burda 7.5 dedikleri ve 5 kuruş inmedikleri klimayı 5.500 e aldım.Hatırlarsanız ME nin tek bayisi de liste fiyatından bes kuruş inmeyip zam gelecek bu fiyata almazsanız şu kadar fiyata satarım demişti.Siz de uzun bir yazı yazmıştınız Fethiyedeki durumla ilgili.Burdaki klimacılar fiyat konusunda hiç esnek değiller.Yani arabaya atlayıp geze toza İzmir'e gidip klima alsanız yine de karlı çıkıyorsunuz.Sizin dükkan neresi? Aklımızda bulunsun yeriniz.Generalin oralarda klimacı hatırlamıyorum.Ölüdeniz yolunda alarko toshiba bayisi biraz ilerde hitachi biliyorum.Çoğuda 22 mt yolda zaten.Mugla makasina gelmeden de birkac klimaci var airfel filan.Gerci ben cok iyi bilmem buraları.

Klimadan memnunum iyi ısıtıyorda durunca üflemesi hosuma gitmiyor..Lg sirius alacaktım @sota durunca serin üflüyor deyince konforsuz diye vazgecmistim.Bu da aynı cıktı.Beko on off da böyle birsey yok.Kendi kendine duruyor.Soğuk olunca tekrar çalışmaya başlıyor.Bunda klimanın önünden geçince serinlik hissediyorum.

Ben o bölgeden ayrıldım, Seydikemerdeyim. Kaş Kalkan bölgesine desteğe çıkıyorum genelde. O bölgede Abim var artık.

Soğuk üfleme olayı tamamen kodlama tekniği ile ilgili. Eğer bu konu ile ilgili yoğun şikayet olursa firma yeni yazılım ile sorunu çözebilir zira inverter klimalarda en sevdiğim şey, bazı konulara yazılımsal olarak müdahale edilerek sorunun çözülebilmesidir.  :ok:

C Çevrimdışı

Caglar

Yeni Üye
30 Eki 2017
5

Selamlar 

Toshiba ras18s3kv ile 
Mitshubishi elektrik msz hj50arasında kararsız kaldım sizce tavsıyeleriniz

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

Caglar' Alıntı:
Selamlar 

Toshiba ras18s3kv ile 

İkiside iki markanın alt modelleridir. Mitsubishi Electric klimanın öncülerinden iki markada kaliteli olsa da Mitsubishi 1 adım daha öndedir ayrıca servis bakımından sıkıntı çekmezsiniz. Genellikle eğitimli ve bilgili kişiler yetişir ME servislerinde. Kağıt üzerindeki verileri takılmak istemem ve onu üzerinden yorum yapmak genellikle yanlış oluyor. Hem dünyada kendini diğerine göre ispatlamış, hem kullanıcısı hemde servis ağı diğerine göre daha çok olan Mitsubishi Electric seçiminiz daha iyi olacaktır.

C Çevrimdışı

Caglar

Yeni Üye
30 Eki 2017
5

bozdem' Alıntı:
Caglar' Alıntı:
Selamlar 

Toshiba ras18s3kv ile 

İkiside iki markanın alt modelleridir. Mitsubishi Electric klimanın öncülerinden iki markada kaliteli olsa da Mitsubishi 1 adım daha öndedir ayrıca servis bakımından sıkıntı çekmezsiniz. Genellikle eğitimli ve bilgili kişiler yetişir ME servislerinde. Kağıt üzerindeki verileri takılmak istemem ve onu üzerinden yorum yapmak genellikle yanlış oluyor. Hem dünyada kendini diğerine göre ispatlamış, hem kullanıcısı hemde servis ağı diğerine göre daha çok olan Mitsubishi Electric seçiminiz daha iyi olacaktır.

Tesekkurler

H Çevrimdışı

Hdmsak

Yeni Üye
1 Kas 2017
7

Herkese iyi akşamlar diliyorum. İzmir ilinde ara kat yalıtımsız bir evde oturuyoruz kış için klima almak istiyoruz. Me ekibine keşif yaptırdım 12 bin btu önerdiler fiyatlar biraz fazla malum nakit alımda da çok bi esprisi olmuyor. Benim görüştüğüm arkadaş Alırsan fiyat bu ağa modunda biraz. Burda bildiginiz en azından nakit alımda esnaflık yapacak bir me bayii varmı yada daha ekonomik ama ısınma sorunu yaşamayacağım bir marka model önerebilirseniz çok sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt