Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

Hdmsak' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar diliyorum. İzmir ilinde ara kat yalıtımsız bir evde oturuyoruz kış için klima almak istiyoruz. Me ekibine keşif yaptırdım 12 bin btu önerdiler fiyatlar biraz fazla malum nakit alımda da çok bi esprisi olmuyor. Benim görüştüğüm arkadaş Alırsan fiyat bu ağa modunda biraz. Burda bildiginiz en azından nakit alımda esnaflık yapacak bir me bayii varmı yada daha ekonomik ama ısınma sorunu yaşamayacağım bir marka model önerebilirseniz çok sevinirim.

Aliağa ME bayisi tanıdığımdır sizin yer neresi izmir merkeze yakında montaja gönderebilirim.

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

Hdmsak' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar diliyorum. İzmir ilinde ara kat yalıtımsız bir evde oturuyoruz kış için klima almak istiyoruz. Me ekibine keşif yaptırdım 12 bin btu önerdiler fiyatlar biraz fazla malum nakit alımda da çok bi esprisi olmuyor. Benim görüştüğüm arkadaş Alırsan fiyat bu ağa modunda biraz. Burda bildiginiz en azından nakit alımda esnaflık yapacak bir me bayii varmı yada daha ekonomik ama ısınma sorunu yaşamayacağım bir marka model önerebilirseniz çok sevinirim.
Biraz daha sabredin kampanya eli kulagindadir belki cazip fiyatlar  olabilir. Bu arada birde aybir veya aybi olabilir ismi oradan fiyat alin  neresinde izmirin tam bilmiyorumda zamaninda bir arkadasa iyi fiyat vermislerdi. @Bozdem in dedigi bayiyede sorarsiniz yine.

H Çevrimdışı

Hdmsak

Yeni Üye
1 Kas 2017
7

Teşekkürler yorumlarınız için İzmir merkezdeyim Karşıyaka tarafı Aliağa biraz uzak kalır sanırım ama yinede görüşür dönerseniz sevinirim. Sn 9köy yarın dediğiniz bayiyle görüşürüm kampanya olacağı net olsa bekleyeyim diyeceğim ama çocuk olunca evde sıkıntı oluyor biraz malum havalar soğumaya başladı.

E Çevrimdışı

erkut303

Aktif Üye
23 Kas 2016
300
55
Hayırlı akşamlar arkadaşlar bende me bayisine gittim bugün kampanya olcak diyor iki üç hafta beklediyor ixmir yeşilyurt ta fiyatlar çok yüksek

E Çevrimdışı

erkut303

Aktif Üye
23 Kas 2016
300
55
Ersin klima 0232 231 65 83 me bayisi isim tel alıp kampanya olunca arıya çakmış kendisi liste yapmış bi görüşün derim

H Çevrimdışı

Hdmsak

Yeni Üye
1 Kas 2017
7

Bende yarın bir görüşeyim teşekkürler ilginiz için...
erkut303' Alıntı:
Hayırlı akşamlar arkadaşlar bende me bayisine gittim bugün kampanya olcak diyor iki üç hafta beklediyor ixmir yeşilyurt ta fiyatlar çok yüksek

erkut303' Alıntı:
Ersin klima 0232 231 65 83 me bayisi isim tel alıp kampanya olunca arıya çakmış kendisi liste yapmış bi görüşün derim

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

Hdmsak' Alıntı:
Teşekkürler yorumlarınız için İzmir merkezdeyim Karşıyaka tarafı Aliağa biraz uzak kalır sanırım ama yinede görüşür dönerseniz sevinirim. Sn 9köy yarın dediğiniz bayiyle görüşürüm kampanya olacağı net olsa bekleyeyim diyeceğim ama çocuk olunca evde sıkıntı oluyor biraz malum havalar soğumaya başladı.

Karşıyaka yakın biz çeşme aydına bile gidiyorduk :) Beni kırmaz tek işte olsa gider. Eğer nakit alacaksanız kampanya fiyatlarına inecektir büyük ihtimal yarın net bilgi veririm.

H Çevrimdışı

Hdmsak

Yeni Üye
1 Kas 2017
7

Sağolun ilginiz için hocam haber bekliyorum sizden bende bi taraftan bayilere bakınayım uygun bir indirim yapan olur umarım..
erkut303' Alıntı:

bozdem' Alıntı:
Hdmsak' Alıntı:

Karşıyaka yakın biz çeşme aydına bile gidiyorduk :) Beni kırmaz tek işte olsa gider. Eğer nakit alacaksanız kampanya fiyatlarına inecektir büyük ihtimal yarın net bilgi veririm.

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

Hdmsak' Alıntı:
Sağolun ilginiz için hocam haber bekliyorum sizden bende bi taraftan bayilere bakınayım uygun bir indirim yapan olur umarım..
erkut303' Alıntı:

bozdem' Alıntı:

Ben bi 4300 fiyatı aldım ama uygunmudur.

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

arkadaşlar bencede güzel bu fiyatlar sağdan soldan ürüyenleri hiç değerlendirmeyin yok pahalıymış şuymuş buymuş onlar övdükleri generallarin bir süre sonra ses yaptığında kem küm kekekükü yaptıklarına baksınlar.

tabi demiyorumki hiç araştırmayın gene araştırın. izmirde herzaman tüketici avantajlı fiyatlar bulabillir.

B Çevrimdışı

bozer506

Yeni Üye
19 Ara 2016
20
55
Arkadaşlar 18k btu klima bakıyorum bulunduğum yerde sadece mitsubishi bayi birde beko arçelik vestel bayi var ben internetten midea bakıyorum blanc hepsiburadada 3100 civarı sizce alınırmı ısınmak için alıcam burada havalar 0 ın altına inmiyor

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221

bozer506' Alıntı:
Arkadaşlar 18k btu klima bakıyorum bulunduğum yerde sadece mitsubishi bayi birde beko arçelik vestel bayi var ben internetten midea bakıyorum blanc hepsiburadada 3100 civarı sizce alınırmı ısınmak için alıcam burada havalar 0 ın altına inmiyor

Alınır bence..Lg sirius 18 liğe bakın bir de..Ben sirius smart tercih ederdim.Servis ağı ve hizmet kalitesi nedeniyle..Her iki klima da sıfırın altına inse de iş görür.

B Çevrimdışı

bozer506

Yeni Üye
19 Ara 2016
20
55

ruzgar' Alıntı:
bozer506' Alıntı:

Alınır bence..Lg sirius 18 liğe bakın bir de..Ben sirius smart tercih ederdim.Servis ağı ve hizmet kalitesi nedeniyle..
Valla hocam geçen sene yana yana mission alacaktım alamadım maddi sıkıntılardan bu sene hiç mission bulamadım o yüzden midea hasreti kaldı

H Çevrimdışı

Hdmsak

Yeni Üye
1 Kas 2017
7

Hangi model için aldınız o fiyatı bozdem hocam 
Ayrıca bugün aradığım birkaç bayii kampanya konusunu dile getirdi 1-2 haftaya olur ama ne kadar bir indirim olur bişey diyemeyiz diyorlar me bakan arkadaşlar varsa bilgisi olsun..
bozdem' Alıntı:
Hdmsak' Alıntı:

Ben bi 4300 fiyatı aldım ama uygunmudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt