Turbo bak, sorduğun soruyla paralellik gösteren WD 40 konusu daha iyi anlaman için o zaman çekilmiş resimleri gör. bir arda videoayu eklerim youtube kanalına vaktim olunca sesi dinlersin herkesde görmüş olur burdaki resimleir ve videoyu.
Videoyuda ekledim
Börül ibinesi ne lan bunlar WD 40 dedin sana uyduk klimanı yaptığı buza bak ama kafama edeyimki o zaman cengizumur arkadaşın yazısını görmedim adam uyarmıştı WD 40 yağlı kimyasal evapa sıkılmaz yazmıştı. kışın pek etksini görmesemde kokusu harici yazın klima elden gdiyırdu vın vın vın bir hafta 10 gün çalıştı klima sandım büyük alana vurduğum için gidyor elden giderse gitsin dedim o ara Annemden önemlimi dedim kanser tedavisi zamanıydı ve çarpılmaması için klimayı 100 m2 vurmuştum.
ulan kapağı br açtım buz yapmış hemen WD 40 geldi aklıma bastm asidi. senin tekniğini sikim emi lavuk..
Adoyada selam gene teknik bilmeyen yazmayacak diyorsun ya Adocum al bak mibirol bilyor. pardon möbirol.
ben gene uslanmadım bu salağa bir kez daha uydum daikin yeni geldiğinde yağ kokusu vardı sıcakta çalışırken bu ibne bana dedi at asidi klimayı imalattan sonra yıkamamışlar oından kokuyor.
ulan göt, adam der o evapı bir soğut öyle at asidi. ama teknik bilyor ya. ogün bugün finler biraz solgun.
bakTurbo gene bişe olmamışsa bu iki durumda.. senin klimanın finleri nereden bitsin korkma hiç tek yapacağın finleri düzelt su akımıyla birlkte çamur birikimi azalır.