sanırım başka birisyle karıştırdım ben sizi wifi kit sorunuz üzerine. öncelikle hayırlı işinizin devamına bakınız tabiki şimdiden hayırlı olsun. gücünüz yoksa illaki wifi kit diyorsanız mission alacaksınız ozaman başka varmıdır bu ayarda wifi kitli klima onu bilmiyorum.
yok wifi kit şart değil diyorsanız midea modernstar bile alabilrisiniz hiç zorlamayın kendinizi. ve hatta koçtaşta rubenisler var ben geçende baktım baya sağlam kasası var TCL isimli çinli üretici bir firmadan ithal ediliyor. servisin başında kendiniz durup vakumunu düzgün yaptırırsanız oda işiniz süper görür. ama bu dediklerimden, onlarda bir me ayarında bir daikin enaz shira panasonic ethera ayarındadır sonucuna varmayın.. ister istemez soğrutmada bile kendilerini belli ediyor bu ürünler. tüketimlere kadar yayınladığım mesajlar ve videolar mevcuttur. mantık aranacaksa burada aranmalı.
hatta Arçelik diyeceğim ama maalesef alüminyum kondenserli bir ürün..
sağda solda yazanlar var birde selam göndereyim araya bir reklam alayım. krhn dh forumunda Ado dostumuzda yazıyor.. arçelik bu yıl alüminyum üretime geçti vs diyor.. o bilmez bu işleri hep benden alıp yazıyor :kıskıs: zaten amacı servisleri korumaktır arıza olaki servislere iş düşe çürükçüdür
: oysaki kaç yıldan beridir alüminyum üretim arçelik. bu vesileyle selamda gönderdik Ado arkadaşımıza.
: birşey daha söyleyeyim kendisne yahu Ado dostum daha 1 yıl olmadı bütün klimalaın kondenseri alüminyum alüminyum olmayanmı var dedin.. artık bir karar ver şimdide yerlileri bakır yptın arçelik dah bu yıl geçti diyorsun. unuttuysan neysede ama genede benden gençsin. hani bana yakışırda unutmak. :yerlerde:
ME kodlara gelince bende tam bilmem arkadaşım ama deneyeyim gene umarım yanlış yazmam. zaten öyle krigamine vs pekte alın demedim bu zaman kadar hemen hemen. benim önerim orta segment SF yeterlidir derim.
kodlar msz olarak başlar
mesela 12likler
MSZ-HJ35VE
MSZ-SF35VE
MSZ-EF35VE2W krigamine zen
MSZ-FH35VE krigamine