Turbo k.arza78' Alıntı:s.a günaydınlar hayırlı kandiller kandiliniz mübarek olsun
hayırlı kandiller Turbo.
forumun ve islam aleminin Berat kandili mübarek olsun.
Turbo k.arza78' Alıntı:s.a günaydınlar hayırlı kandiller kandiliniz mübarek olsun
talented' Alıntı:Herkese selamlar,
Ben de bu hafta içinde bir klima almak itiyorum. İstanbul'da 40 m2 salon için, öncelik salonu soğutmak daha sonra da evin diğer yerleri düşünülebilir. 18k btu yeterli mi sizce ve marka ne olmalı , bütçem max 3500 tl, midea oasis 18k btu için 3700 fiyat aldım modernstar için ise 3400 fiyat aldım, her türlü yardıma ve bilgiye açığım,
herkese teşekkürler
emin616' Alıntı:Bu da o klimanın kısa tanıtımı. Yanlış anlaşılmasın LG hayranı değilim ama adamlar yapmış gibi.
www.youtube.com/watch?v=wChtkJ0869s
av.balkes' Alıntı:öncelikle selamlar ve vereceğiniz tavsiyeler için teşekkürler. balıkesir merkezde güney cephede en üst kat ve ısı yalıtımlı dairemde 30-35 metrekare salonumda öncelikle soğutma amaçlı kullanacağım klima için öneriniz nedir. bütçe olarak 3bin tl yi geçmemeyi düşünüyorum.
asdf_13' Alıntı:İstanbul'da sadece soğutma amaçlı 12bin lik 2017 model bir kaç tane klima önerisi alabilir miyim?
av.balkes' Alıntı:emin616' Alıntı:Bu da o klimanın kısa tanıtımı. Yanlış anlaşılmasın LG hayranı değilim ama adamlar yapmış gibi.
www.youtube.com/watch?v=wChtkJ0869s
nasıl memnunmusunuz hocam tavsiye edermisiniz
gökhanerdoğan' Alıntı:Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Evime klima alıcam , daha önce Fujitherma kullandım 18000'lik 4 sene kullandım , hatta iş yerinde halen kullanmaktayım açıkcası bir sıkıntıda çıkarmadı bana bugüne kadar ama eski evimden taşınırken klimayı sökmedim ve evi öylece sattım , yeni eve yine bir klima almam gerekiyor , Baymak , Arçelik , Demirdöküm , Fujitherma markalarından birini alıcam . Daha önceki klimam aç kapa tarzıdaydı , yeni alıcağım inverter olucak 18000 'lik sizce hangisini tercih etmeliyim. ?
FRHTURK' Alıntı:MERHABA ARKADAŞLAR BEN FORUMA YENİ ÜYE OLDUM ZİRA ÇOK FAYDALI BULDUM BU PLATFORMU...
BENİM 17 MK TÜTÜN DÜKKANIM VAR BURAYA DÜZGÜN BENİ ÜZMEYECEK İŞİMİ GÖRECEK ORTALAMA BİR KLİMA TAKTIRMAK İSTİYORUM BU KOŞULLARDA BANA HANGİ MARKA VE HANGİ MODELİ ÖNERİRSİNİZ ?
ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...