gökhanerdoğan' Alıntı:
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Evime klima alıcam , daha önce Fujitherma kullandım 18000'lik 4 sene kullandım , hatta iş yerinde halen kullanmaktayım açıkcası bir sıkıntıda çıkarmadı bana bugüne kadar ama eski evimden taşınırken klimayı sökmedim ve evi öylece sattım , yeni eve yine bir klima almam gerekiyor , Baymak , Arçelik , Demirdöküm , Fujitherma markalarından birini alıcam . Daha önceki klimam aç kapa tarzıdaydı , yeni alıcağım inverter olucak 18000 'lik sizce hangisini tercih etmeliyim. ?
hoşgeldiniz.
arkadaşım öncelikle sizden ricam işyerinizde hal kullanmakta olduğunuz fujitherma klimanın dış ünite ve iç ünite resmini çekebilrimsiniz. net olark hem genel görünüm hemde değerlerin yazdığı yerlerin net bir fotosunu alabilrimiz dış önite değerler klimanın yan tarafonda yazar iç ünitede farklı olabilir kiminde yine iç ünite yan tarafında kiminde alt tarafında yazar. sizden bunları isteme sebebim herkese faydası olsun. bizleri klimacı değil tekniği yok vs diye kötüleyenler olsada biz yolumuza devam ediyoruz her birey aşağılamak gibi bir ahlakımız yok.
şimd sn kardeşim fujitehrma yerli bir marka sizdeki üründen memnunum demişsiniz. klimayı hem soğutmada hem ısıtmadamı kullandınız. bunda bir cevap alabilrisek..
o ürün eski gree üretimide olabilir (eski greeler fena değildi.) chigo üretimde olabilir chigoda çok kötü değildir. son dönem gelenlerse hisense üretimydi.
hisense iç ünite tipleri çok güzel ama dış üniteleri ben çok zayıf gördüm çok ufaklar. siz bir foto alırsanız bir bakalım herkese faydası olsun sayenizde.
anladığımca uzu yollu bir ürün arıyorsunuz ona göre diğer saydığınız markadlar gelince baymaktan uzak durun arkadaşım. çinlilerin en kalitesiz markası servis olarkata sorunlu zaten elde kalacak gibi bir yapısı var koçtaşta gördüm kapağı bile zor açılıp kapanıyor kırlacal gibi. filtre söküm takımıda zordu.
arçellik derseniz dış üniteler alüminyum kondenser servis olayı iyidir üründe şansınıza kalmış diyebilriz. şahsım adına sorarsanız alüminyum kondenserli ürün almam. hiç güvenilmez gold kaplama vs durumlarına. birkez düşünmek gerekirse bu alüminyum kalıba dökülürken kafadan kaybediyor en ufak bir çapak hava vs gold kaplam vs dinemez.
demirdökümüde hiç sormayın bilmiyorum içinde gree üretimi olanlar var deniyor. ama gre inverterler sorunlu arkadaşım.
size sigma york gree lomo vs öneren olursada uzak durun hepsi sorunlu gree üretimidir. ben şahsen 2 sende dah bu ürünleri önermem çünkü milletimiz aç kapa klima kullanıyor en iyi klima benim klimam diyor çıkıyor. zaten ağızlarına birazda ucuz bal süren oldumu ortalığın çöplüğe dönmesi düşünülmüyor.
size şuan önerebileceğim klima midea grubudur siz kullanım ihtiyacınız yazınız arkadaşlar yardımcı olurlar size. bakınız bird koçtaşta rubenisler var iç ünüte baya sağlam geldi bana burayada yazdım ama eksik oldu dış üniteler alüminyum olmaması lazım yinede bir görün koçtaşta. orada çalışanların bazıları ukala olabiliyor iş yapmak istemedikleri için yardımcı olmak istemeyebilenler çıkıyor.. müdürlerini görün. incelemek istediğinizi söyleyin buna mecburlar.
ayrıca yine mide oaln bosch klimalr var ama fiyatlar yüksektir.. uğru klimalr var onlarda alınabilir midea üretimidir. son olarakta airfel klimalar var midea üretimi sağda solda daikin güvencesi densede inanmayın amaç piyasa kırmak bu yüzden klimaların kumanda fonksiyonlarından bile çalmışlar.