loganmgc' Alıntı:
Merhabalar
İzmir'de oturuyorum. 25 metrekarelik salonuma 12000 BTUluk bir klima alacağım. Sadece soğutma için kullanılacak. Isı yalıtımı var ve sadece 3 saat (16:00 - 19:00 arası) güneş alıyor oda. İlk etapta samsungun fiyatları uygun diye onları düşündüm fakat internette biraz araştırınca teknik servisinin yerlerde süründüğünü gördüm. İnternet üzerinde de genelde Toshiba, Daikin ve Mitsubishi öneriyorlar. Bu markaların modelleri olabilir veya başka güvenilir markalarda olabilir. Maksimim çıkabileceğim fiyatta 3000 TL.
Şimdiden teşekkürler.
genellıkle bu 3 marka onerılır
toshıbanın alt serılerınde ses problemı mevcut forumlar bır ton ıade eden etmeye calısan kısılerın yazısına denk gelırsın
daıkın alt serılerı daıkın degıl çakma daıkın daıkın teknolojısınden eser yok sadece adı daıkın
mıtsıbıshı electrıc en alt serısınden en ust serıne kadar adamlar kendılerı yapıyor parasını ıstıyor
mıtsıbıshı electrıc hangı serısını alırsan al pısman etmeyecektır
benımde favorı tercıhlerım fıyat/performans urunlerı olan
panasonıc ve mıdea dır
butcenızı az daha artırabılırsenız uzun yıllar basınız agrımadan kullabılecegınız panasonic etherea
cıkama dersen alt serısı Ultra Efficiency bakabılırsınız
airfel, gree, haier ,zibro , general gıbı markaları onermedım onermeyıde dusunmuyorum neresını tutsan elınde kalır