G
ghostkiller1
Aktif Üye
- 8 Tem 2016
- 941
cümleten geçmiş kandiliniz mübarek olsun değerli kardeşlerim
Sota' Alıntı:Ankaradan geçmiş kandiliniz mübarek olsun klima forumu. :
hoşgeldiniz sefalar getirdiniz forumumuza.btu doğru karar ama malesef seçimler çok kötü olmuş kardeşim.samsungu hafızanızdan tamamen silin dost tavsiyesidir.şu konuya göz atın gerçi forumda bilgiler çoktur bu samsung la ilgilionderonder' Alıntı:Merhaba klima arastiriyorken bu site ile tanıştım ve işin uzmanlarından bir tavsiye almak istiyorum.
Ev Antalya Kumluca da güney doğu 36 m2 ara kat Salona 18000 btuluk klima dusunuyorum. Bütçe 4000 e kadar.
Araştırma yaparken elektrik faturasıni düşünerek Scop Seer değerlerini on plana aldım. Aşağıdaki klimalar sizce nasildir yada başka marka tavsiyeniz varmidir.ilk veri scop diğeri seer.bu degerlerin gerçeklik durumu nedir. Tesekkurler
Samsung ar7500 3.81 6.70
Bosch b1zmi 18604 4.2 6.50
LG Sirius Deluxe v18K 4.2 7.0
Daikin N Serisi ATXN50NB7 4.0 5.79
yesinemre' Alıntı:İyi forumlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun süredir üye olmadan takip eidyordum sizleri . Forumunuzu çok yararlı gerçekçi buldum herkese yardımcı oluyorsunuz ne mutlu sizlere .Anladığım kadarıyla yasak yok hertürlü düşünceye fikre karşı .Çok bilgiler öğrendim bu forumdan gerçek anlamda hepinize teşekkür ediyorum .Donanım haberi takip ediyorum birsüredir .İnsan birşey sormaya yorum yazmaya korkuyor ne şekil bir işleyişi var o forumun herşey yasaklanmış .Sözüm ona yönetici nikiyle olan birisi insanların herşeyine karışıyor müthiş baskı yapıyor sanırım o forumun sahibi bu adam .
23 m2 salonum için ısıtma soğutma klima arıyorum bütçem 3500-4000 arasında . Bana az yakan çok iş yapan tavsiyeler verirseniz sevinirim .Ev arakat yalıtımlı yeni evlerden
uturum' Alıntı:İyi geceler
5x5 : 25 m2 bir salonumuz var. Sadece soğutma amaçlı kullanmak için bir klima arıyoruz. Salon güney ve doğu cepheli. Bina 5 yıllık, yalıtımlı. Bütçem maalesef düşük 2000 TL'ye kadar bakıyorum. Ne önerirsiniz? Ya da bu fiyata öneri gelir mi? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
uturum' Alıntı:Tesekkur ederim, bilgiler icin. Yarin galeribeyaz'i arayip midea blanc siparis vereyim.
Bir kac gundur forumu okudugumda da midea cok ovulmus. Benim icin en iyi secenek gibi gorunuyor.