Cvp: Cvp:
Hocam tamda alma arifesindeyim tüketim değerleri yüzünden almıyacağım heralde siz önermiştinizhasancan' Alıntı:warrior33' Alıntı:@hasancan kardeşim; ben mesaj yazarken sen videoyu atmışsın 10 dakika önce gördüm herşey ortada . Dediğin gibi kulp takacak olduktan sonra burda sizin yaptığınız ölçümlerle rin dış ortam sıcaklığı ile mideanın test odasındaki ortam sıcaklığı , test koşulları farklı der yine işin içinden sıyrılırlar kardeşim. Sen dediğim gibi mühendis Cumhur beye ne yap ne et ulaşıp görüş. O sana yardımcı olur kardeşim Allah'ın izniyle emin ol. Adamla kaç kere konuştum her birinde 1 saate yakın müşteri geri bildirimi ve memnuniyetine önem veriyor. Senin sıkıntını çözer bu adam. Satıcıya 2016 2. Seri wifi kiti içinde olanıyla pazarlık yapmana rağmen sana 2015 1. Seri ürün verdiğinide söyle. Satıcıların modern klimayı iyi temsil etmediğini madur edildiğini de belirt. O satıcının ağızına sıçarlar kardeşim. Bu iş çözülecek Allah'ın izniyle biraz sabır mücadele. [emoji106] [emoji106] [emoji106] zafer bizim olacak hayırlısıyla. [emoji111]
Benimde konuştuğum kişi cumhur olması lazımdı gayet yardım sever görünüyor ama aynı zamanda resmen işin şeytanı gibiler adamlara yaktığı watı söylüyorum adam bana Sota arkadaşın dediği gibi katolok değerlerine göre normal diyor nominal değerlere bakıyorlarmış yani anlayacağın malı kakalayıncaya kadar kakaladıktan sonra babasının oğlunu bile tanımıyorlar ben adamlara 1 hafta boyunca 2016 ile 2015 arasındaki farkı bile anlatamadım hesap et yani aslında anlıyorlar anlamamazlığa veriyorlar bu zamanda 3 kağıtçı olmadığın sürece büyük şirketlerde ekmek vermiyorlar çalışanlarına resmen bunlara yasaları ezberletip yasalar çerçevesinde 3 kağıtçılığı öğretiyorlar ağzı laf yapacak saçma sapanda olsa sorulara alakasızda olsa cevap verecekler aksi taktirde kapıyı gösteriyorlar birde bunların ses tonları konuşma şekilleri bile aynı sanki aynı fabrikadan çıkmışlar yani kısacası özel kurs ile yasalara uygun tokatçılık eğitimi almışlar malı almaya giderkende aman efendim çok az yakar bunlar yok 3DC inverter toknolojisi yok bilmem şusu busu
mallı sattıktan sonra herşeye kılıfları hazır
ŞİMDİ BU KLİMANIN ON OFF KLİMADAN FARKI NE ?
BEN SÖYLİYEYİM FARKINI ON OFF KLİMADA 1000 KUSUR WAT İLE ÇALIŞIYOR BUDA TEK FARK ON OFF KLİMA SET ETTİĞİN DEĞERE ULAŞTIĞI ZAMAN KENDİNİ KAPATIYOR 10 DK ÇALIŞIYORSA 5 DK KAPIYOR EN AZINDAN ENERJİ TASARUFU SAĞLIYOR BU YOLLA
BU LANET MAKİNA ONU BİLE YAPMIYOR ELEKTİRİĞİ EMİYOR RESMEN BENİM PARAM HELAL TEK KURUŞU HARAM DEĞİL DİŞİMİZDEN TIRNAĞIMIZDAN BİRİKTİRDİĞİMİZİ BU YAMYAMLARA YEDİRMEYECEĞİM!