ruzgar' Alıntı:Kapılar açık kullanıyorsunuz sanırım siz.18 mi 24 mü karar veremedim ben..Klimacının biri 18 diyor diğeri 24..18 lfca 6.3kw uyması lazım kağıt üzerinde degilse..
18 lfca cool 5.2, heat 6.3
24 lfca cool 7.1 heat 8.0
t.taha' Alıntı:ruzgar' Alıntı:Kapılar açık kullanıyorsunuz sanırım siz.18 mi 24 mü karar veremedim ben..Klimacının biri 18 diyor diğeri 24..18 lfca 6.3kw uyması lazım kağıt üzerinde degilse..
18 lfca cool 5.2, heat 6.3
24 lfca cool 7.1 heat 8.0
Kardeşim ikisi kapasite arasında ciddi tüketim farkı olacaktır, 6kw orayı paklar fazlası cebe zarar, bir de ortam sıcaklığını kaç derecelerde olmasını istiyorsunuz bunun da önemi var.
istediğiniz 18 model bu sanırım
ruzgar' Alıntı:t.taha' Alıntı:Kardeşim ikisi kapasite arasında ciddi tüketim farkı olacaktır, 6kw orayı paklar fazlası cebe zarar, bir de ortam sıcaklığını kaç derecelerde olmasını istiyorsunuz bunun da önemi var.
istediğiniz 18 model bu sanırım
Evet bu klima.Ortam 25 derece olsa yeterli..
t.taha' Alıntı:ruzgar' Alıntı:Evet bu klima.Ortam 25 derece olsa yeterli..
18'lik kaliteli klima üzmez sizi, en son alacağınız modeli buradaki üstadlarla kararlaştırın, sf50 yine de değerlendirin derim.
erkut303' Alıntı:Evet kapılar açık kullanıyorum yaz kış aynı bizim evde gayet memnunum izmirde bu sene karda bile beni hiç üzmedi maşallah bana sorarsan alderim fijutsu yu
ruzgar' Alıntı:t.taha' Alıntı:18'lik kaliteli klima üzmez sizi, en son alacağınız modeli buradaki üstadlarla kararlaştırın, sf50 yine de değerlendirin derim.
Tesekkürler.Dün sipariş verdim..Bu sf50den daha performanslıdır bence..18 lik ama soğutmada, ısıtmada 24 ayarında..
Sf50 için bayiye gittim ama adam satmak istemedi.Sf50 yi 35 m2 ye kadar veriyorlarmiş.. Benim salon 39 m2 imiş..Keşfe gelin dedim ona da gelmedi.Hj60 al dedi.Daha öncede hj71 tavsiye ettiydi.Fethiye Me bayisi hj leri elden cıkarmaya calişiyor sanırım.
Sota' Alıntı:ruzgar' Alıntı:Tesekkürler.Dün sipariş verdim..Bu sf50den daha performanslıdır bence..18 lik ama soğutmada, ısıtmada 24 ayarında..
Sf50 için bayiye gittim ama adam satmak istemedi.Sf50 yi 35 m2 ye kadar veriyorlarmiş.. Benim salon 39 m2 imiş..Keşfe gelin dedim ona da gelmedi.Hj60 al dedi.Daha öncede hj71 tavsiye ettiydi.Fethiye Me bayisi hj leri elden cıkarmaya calişiyor sanırım.
Tam Dayaklık Arayın Sıkayet Edın Merkezlerıne
30m2 12lık Kullanıyorum Fazla Bıle Gelıyor... :hayır:
erkut303' Alıntı:Hayırlısı olsun gülegüle kullanın klimanızı takılınca bir foto atarsanız sevinirim gerçekten çok güzel birklima ben kullanıyorumdiye söylemiyorum bunu kullanınca anlayacaksın kalitesini hayırlısı olsun tekrar
Sota' Alıntı:Ev Arakatsa , Altkatın Bos Degılse Onlarda O Odada Isınıyorlarsa
Senın Oraya SF35 Yeter
Benım 12lık Samsung 30m2 Fazla Gelıyor Kısın : Termostat Yapa Yapa Calısıyor