Teşekkür ederim ,iyi gecelerOldu iyi geceler görüsmek üzere
redline rs232 yapma şhemasını çiz nasıl oldunu bi gösterAldığın alet nasıl birşey,bu sanki DB9 ve usb gibi gördüm fotodan ,yanlış olmasın sakın
Önceki konuda link vermiştim alet ile alakalı ,"bundan al" diye,ona benzemiyor da .
Emredersin ,hemenredline rs232 yapma şhemasını çiz nasıl oldunu bi göster
Aşağıdaki konuda numaraları ile bir şema vermiştimBotech piko 500 hd plus icin mini rs232 kablo bağlantısı nasil yapiliyor elimde eski tip rs232 kablo mevcut ve mini usb giriş kablosuda gx6605s islemci cihaz
Biostan com portunuz açık ve irq tanımlanmış durumda mı? IRQ çakışması olabilir mi?botech piko 500 plus da olmuyor bu baglantı yer değiştiriyom yine de görmüyor bilgisayar comport uyarı bile yok acaba rs232 özelliği kapalımı
Ustam rs232 jak cıkışlı cihazada yazılım atmıştım onda görüyordu ama mini usb cihazda bilgisayar hic görmüyor acaba rs232 yoksa bu cihazda bi koruma falanmi var uğraştırdı baya yok görmüyor ne yaptımdaBiostan com portunuz açık ve irq tanımlanmış durumda mı? IRQ çakışması olabilir mi?
Rs232 port yanlış uca akım verilirse bozulur. Sayın teraspy Emmimizi de ekleyelim, bende biraz araştırayım biraz sonra, bir program kullanıyordum bir ara com port testi için, ona bir bakayım.Ustam rs232 jak cıkışlı cihazada yazılım atmıştım onda görüyordu ama mini usb cihazda bilgisayar hic görmüyor acaba rs232 yoksa bu cihazda bi koruma falanmi var uğraştırdı baya yok görmüyor ne yaptımda