Acele ettin yine demek kiHonor'a başvurduktan 5 gün sonra imei kayıtlı ibaresini gördüm e-devlette çok şükür![]()

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Sorunum çözüldü. Benimle aynı sorunu yaşayan ve yaşayacak olan herkese aynı yolu izlemelerini tavsiye ederim.İzlediğiniz yol doğru imzalı,kaşeli yetkili servis fişi olduğundan eski imei iptal edip yenisini eklemeleri gerekir.
Linkteki konu umarım işini görür.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sorunun çözülmesine sevindim. Çözüm için ayrıca teşekkürler.Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Sorunum çözüldü. Benimle aynı sorunu yaşayan ve yaşayacak olan herkese aynı yolu izlemelerini tavsiye ederim.
Özetle onarımı gerçekleşetiren servisin verdiği belgede eğer eski ve yeni emei numaraları yoksa; Apple Tr destekten alacakları türkçe ve adınıza düzenlenmiş "proof of warranty" belgesi ile birlikte birde durumu anlatan (eski ve yeni emei numaralarınında yer aldığı) bir dilekçe yazarak btk'ya başvurmaları gerekmektedir. Tüm belgeleri (onarım belgesi, proof of warranty ve dilekçe) bir pdf dosyasında birleştirip başvuru yapıldığında emei kaydını yapıyor btk.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Sorunum çözüldü. Benimle aynı sorunu yaşayan ve yaşayacak olan herkese aynı yolu izlemelerini tavsiye ederim.
Özetle onarımı gerçekleşetiren servisin verdiği belgede eğer eski ve yeni emei numaraları yoksa; Apple Tr destekten alacakları türkçe ve adınıza düzenlenmiş "proof of warranty" belgesi ile birlikte birde durumu anlatan (eski ve yeni emei numaralarınında yer aldığı) bir dilekçe yazarak btk'ya başvurmaları gerekmektedir. Tüm belgeleri (onarım belgesi, proof of warranty ve dilekçe) bir pdf dosyasında birleştirip başvuru yapıldığında emei kaydını yapıyor btk.
BTK dilekçeyle başvuru yapmanız gerekliApple’dan ayrıca bir değişim cihazı aldım. Bu cihazın iki adet IMEI numarası bulunuyor. Online başvuru formunda ise yalnızca 1 eski IMEI ve 1 yeni IMEI girmek için alan var. Ancak garanti/değişim belgesinde 2 eski IMEI ve 2 yeni IMEI numarası yer alıyor.
Başvurum kabul edildi. Cihazın çift IMEI’li olması ve garanti belgesinde her iki IMEI’nin de belirtilmiş olması nedeniyle, formda yalnızca bir IMEI alanı bulunsa bile sistemin her iki IMEI’yi de kaydedeceğini varsaydım. Ancak görünen o ki yalnızca bir IMEI kaydedilmiş.
Çift SIM kartlı bir telefon için siz iki IMEI’yi nasıl kaydettiniz?