BTK aradığınızı KVK tarafından yapılmış başvurunun olmadığınıNapiyim hocam söyle, biz başvurumuzu yaptık diyorlar, Btk hayır diyor, genel merkez falan, hak getire, yok öyle bir şey, santrale bağlanıyorsonra kaydınız alındı yetkili birine iletilecek deyip çıkıyor lar işin içinden, aynen bende onu dedim 15 gün hadi 30 gün olsun, yahu 120 gün dolacak burada kesinlikle kötü niyet var.
Olmaz. Sim1 120 günlük süresi dolunca sim2 takarsınız fakat.Mantıklı deniycem, ama görün bakın, öyle bir yetkimiz yok diyecekler, hocam zaten Btk nın dümen yapması için bir neden yok ki.
Telefon çift hatlı öteki sim karta takarsam sizce sorun olurmu bu süreçte??
Yıl devir olduğu için 2. Sim kartı sorun olmaz. 120 Gün kullanıma açılır. Belki bu arada tanımlamada halolmuş olur.Mantıklı deniycem, ama görün bakın, öyle bir yetkimiz yok diyecekler, hocam zaten Btk nın dümen yapması için bir neden yok ki.
Telefon çift hatlı öteki sim karta takarsam sizce sorun olurmu bu süreçte??
Yatmak için hazırlık yapıyorum haliyle son cevapları hızlıca vereyim dedimNe çabuk yazdın
yine ortada yanlışlık var.Hocam az önce aradım yine Btk yı birinci ayın onunda sisteme girmiş dedi bu seferde siz oradan hesabı edin dedi dedim iyide ben telefonu 2023 kasımknın 5inde sim kart takmışım, bilemem dedi ekranımda öyle görünüyor o tarihten 120 gün sayın dedi, dün arkadaşınız 9 gün kaldı dedi dedim yanlışşık olmuştur dedi bende görünen 01-10-2024 dedi