Kacak akim rolesi 3 saatte 1 atiyor

bina pederin olduğu için bütün daire sorunlarıyla o ilgileniyor geçen gün benim daire hariç diğer 2 dairenin kapısını çaldım durumu anlattım sorunlu bir alet vs varmı dedim yok dediler fakat o günden beri atmadı .

Geçmiş olsun sorunuz çöüzümlendimi ?
Çözümlenmedi ise .
Dİğer dairelerde siğorta kutusundaki 30mA kakr atmımı diye sormanız .
30mA kakr attı ise sayaç panosu 300mA kar beraber atmış olabilir .

Diğer sadece 300mA kar ise ana hatta ve dış ektenler ( şimşek vs gibi . )
300mA kontrol etmeniz . çalışırlık durumu ve vidalar gevşek olabilir
Tüm ürünlerin kontrolu sıkılması .

Geçmiş olsun sorunuz çöüzümlendimi ?
Çözümlenmedi ise .
Dİğer dairelerde siğorta kutusundaki 30mA kakr atmımı diye sormanız .
30mA kakr attı ise sayaç panosu 300mA kar beraber atmış olabilir .

Diğer sadece 300mA kar ise ana hatta ve dış ektenler ( şimşek vs gibi . )
300mA kontrol etmeniz . çalışırlık durumu ve vidalar gevşek olabilir
Tüm ürünlerin kontrolu sıkılması .
benim daire hariç 2 dairenin kapısını çaldım durumu anlattım o günden beri atmadı.takıldığından beri 3-4 kere atmıştı birinde yeni fırın almışlar o attırıyormuş birinde elektrikli sobayı çocuklar devirmiş rezistansı kırılmış birindede klimayı buata bağlarken kendi bağlamaya çalışmış tabiki becerememiş kısacası kaçak akım rolesi doğru çalışıyor bir sorun olduğunu zannetmiyorum 2 dairenin birinde bir sorun vardı.

benim daire hariç 2 dairenin kapısını çaldım durumu anlattım o günden beri atmadı.takıldığından beri 3-4 kere atmıştı birinde yeni fırın almışlar o attırıyormuş birinde elektrikli sobayı çocuklar devirmiş rezistansı kırılmış birindede klimayı buata bağlarken kendi bağlamaya çalışmış tabiki becerememiş kısacası kaçak akım rolesi doğru çalışıyor bir sorun olduğunu zannetmiyorum 2 dairenin birinde bir sorun vardı.
Üstad bence her dairenin kaç akımını ayırın bu şekilde sizi çok yorar.

periyodik olarak atma sebebi zaman ayarlı bir tesisatın devreye girmesi ile alakalı olabilir, site/apartman bahçe sulama sistemi, hidrofor gibi.

Buna ek olarak çok önerdiğim bir yöntem değil, fakat tecrübe ile sabit olarak pense ile kaçak akım rölesine hafif şiddette vurun, atıyorsa bozulmuştur.

periyodik olarak atma sebebi zaman ayarlı bir tesisatın devreye girmesi ile alakalı olabilir, site/apartman bahçe sulama sistemi, hidrofor gibi.

Buna ek olarak çok önerdiğim bir yöntem değil, fakat tecrübe ile sabit olarak pense ile kaçak akım rölesine hafif şiddette vurun, atıyorsa bozulmuştur.
3 daireli bina öyle dediğiniz hiç bir şey yok eski yerleşim yeri müstakil bina hıdrofor- doğalgaz-bahçe sulama vs gibi hiç bir şey yok.

Son düzenleme:
3 daireli bina öyle dediğiniz hiç bir şey yok eski yerleşim yeri müstakil bina hıdrofor- doğalgaz-bahçe sulama vs gibi hiç bir şey yok.

Her olayın bir sebebi vardır .
Ya sebebini bulacaksınız .
Bulamadınız enerjiniz varsa kaçak akım rölenizde görevini görüyorsa .
Bir yere kadar . ( temkinli olmak )
Şimdi sorun yoksa yola devam .

Geçmiş olsun .

Her olayın bir sebebi vardır .
Ya sebebini bulacaksınız .
Bulamadınız enerjiniz varsa kaçak akım rölenizde görevini görüyorsa .
Bir yere kadar . ( temkinli olmak )
Şimdi sorun yoksa yola devam .

Geçmiş olsun .
2 dairenin kapısını çalıp durumu anlatınca düzeldi bence dairelerden biri sorunlu şeyi anladı salağa yattı fakat evde sorunu çözdü benim aklıma bu geliyor.

2 dairenin kapısını çalıp durumu anlatınca düzeldi bence dairelerden biri sorunlu şeyi anladı salağa yattı fakat evde sorunu çözdü benim aklıma bu geliyor.
Şimdilik yapılabilecek başka bir şey yok. İlerleyen zamanda tek KAR devreden çıkartılır. Her daire kendisine KAR taktırır. Şu anda görünen tablo bu.

Şimdilik yapılabilecek başka bir şey yok. İlerleyen zamanda tek KAR devreden çıkartılır. Her daire kendisine KAR taktırır. Şu anda görünen tablo bu.
daireler kiracı taktırcak olan peder gene işin ucu benim elimden öpüyor bütün binanın sorumluğu bana ait.

kiracılar ufacık bir şey olsa pederi buluyor pederde beni buluyor ben kimseyi bulamıyorum ihale bana kalıyor.

daireler kiracı taktırcak olan peder gene işin ucu benim elimden öpüyor bütün binanın sorumluğu bana ait.
O zaman senaryoyu güncelliyorum. Elinizdeki pano anahtarını sakince ve yavaşça sağınıza bırakın. Sakince bir kenara oturun. :haha

kiracılar ufacık bir şey olsa pederi buluyor pederde beni buluyor ben kimseyi bulamıyorum ihale bana kalıyor.
Ee mübarek. Hiç "3 daireli binamız var, ikisinden kira getirisi var, Allah bereket versin." denmez mi bu durumda. (Diyerek sessizce uzaklaşıyorum.) :durt☺️

Ee mübarek. Hiç "3 daireli binamız var, ikisinden kira getirisi var, Allah bereket versin." denmez mi bu durumda. (Diyerek sessizce uzaklaşıyorum.) :durt☺️
parayı alan peder adam avcı piyizci yaşıyor biz görmüyoruzki birde kiracılar eski bu nedenle kiralar komik kaldı söylesem burda millet g..... güler.

parayı alan peder adam avcı piyizci yaşıyor biz görmüyoruzki birde kiracılar eski bu nedenle kiralar komik kaldı söylesem burda millet g..... güler.

Konuyu kapadım .
İç meselelerinizi burada anlatmayın .
Ahirette şahit olmayalım .

Allah'a emanet olun .

Geri
Üst Alt