Evet 8 no,bu arada frekanslar da görünüyor8 nolu giris
Emmi aşağıdaki gibi aldığın cihazda aux girişi olması şart bir ucunu pc ye bir ucu vericiye takıp kulaklığı kablosuz olarak kullanıyorsun doğru frekans ı bulupHımmm,aux girişi var mı ki bunda ,göremedim ben.Bende vardı köydeyken aux olmadığından sadece telefon bt ile bağlanıp radyoya fm olarak veriyordu bunlar,işe yaramaz yani modifiye edilir mi bilemem tabii ama olmaz.Ben bir foto atayım bulunsun
Bu arada 3volt ile besleniyor
Rutin yöntemle bu cihaza sinyal iletmemiz mümkün değil gibi geldi bana. FM bandı (Kullanılan frekansları) 87.5 MHz -108 MHz aralığında diye biliyorum. Eskiden bu alt ya da üst farklı frekanslara mayın ile oynayarak erişiyorduk. Hatta onu da orta dalgada mı yapıyorduk bilmem. O yüzden en garanti yolu ucuz yollu transmitter (cihaz uyumlu) gibi görünüyor.Hımmm,aux girişi var mı ki bunda ,göremedim ben.Bende vardı köydeyken aux olmadığından sadece telefon bt ile bağlanıp radyoya fm olarak veriyordu bunlar,işe yaramaz yani modifiye edilir mi bilemem tabii ama olmaz.Ben bir foto atayım bulunsun
Bu arada 3volt ile besleniyor
Değil evet ,çok uğraşmadım ama olacağını sanmıyorum ,özel frekanslar var çünkü ,tutturmak mesele ,cihaz lazım,zaten oğlum da "at bunu ama hemen de BT alıcı-verici alma "dediRutin yöntemle bu cihaza sinyal iletmemiz mümkün değil gibi geldi bana. FM bandı (Kullanılan frekansları) 87.5 MHz -108 MHz aralığında diye biliyorum. Eskiden bu alt ya da üst farklı frekanslara mayın ile oynayarak erişiyorduk. Hatta onu da orta dalgada mı yapıyorduk bilmem. O yüzden en garanti yolu ucuz yollu transmitter (cihaz uyumlu) gibi görünüyor.
Çeşit çok Emmi sadece bt varsa olmaz haklısın bunun hem bt hemde üzerinde aux girişi olanı ile kulaklık kullanılır araya aux kablo koyuyorsun.Bu olur mu mübarek,bu BT den alıp fm veriyor,tersi lazım
Oğlunuz bana çok kızacak belki ama;Değil evet ,çok uğraşmadım ama olacağını sanmıyorum ,özel frekanslar var çünkü ,tutturmak mesele ,cihaz lazım,zaten oğlum da "at bunu ama hemen de BT alıcı-verici alma "dedi
Yarın unutmaz sökersem iç fotosunu da atayım
Alırım ,alt yapısı hazır zaten evdeÇeşit çok Emmi sadece bt varsa olmaz haklısın bunun hem bt hemde üzerinde aux girişi olanı ile kulaklık kullanılır araya aux kablo koyuyorsun.
Çankaya da vardır bunlar bir ara oraya gidersen denersin öyle alırsın.
Teşekkür ederim ,inceledim şimdi ,Tr kullanım klavuzunu da okudum,bendekinin aynısı gibi,hatta favoriye aldımOğlunuz bana çok kızacak belki ama;
Buldum;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu da manuali;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Frekans değerleri A kanalı ile aynı olduğu için uyumludur sanıyorum. Kolay gelsinTeşekkür ederim ,inceledim şimdi ,Tr kullanım klavuzunu da okudum,bendekinin aynısı gibi,hatta favoriye aldım
Teşekkür ederim,hele yarın olsun :Frekans değerleri A kanalı ile aynı olduğu için uyumludur sanıyorum. Kolay gelsin
Teşekkür ederim,hele yarın olsun :
Şimdilik üzerine gitmekten vazgeçtim kenarda duruyor kulaklıkKonu başlığında foto tipi kullaklıkları tavsiye etmem kulağı acıtıyor .