teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
BT değil kulaklık, IR verici lazım ,çünkü IR alıcı kendileri
Telefona bt ile eşlemen lazım Emmi önce Sarj etmelisin sarjı yoktur
Yıldırım yola çıktık,Bursa'ya geliyoruz
BT değil kulaklık, IR verici lazım ,çünkü IR alıcı kendileri
Telefona bt ile eşlemen lazım Emmi önce Sarj etmelisin sarjı yoktur
Kıyıda köşede alıcısı vardır belki sorsaydın EmmiÇok faydası oldu çünkü IR alıcı olduğunu öğrenmiş oldum
Edit :ır alıcısı lazım Emmi önce Sarj etmelisin sarjı yoktur
Düzenledim kızma hemen Emmi
Yıldırım yola çıktık,Bursa'ya geliyoruz
sihirli türk'ün tavsiye forumla hesaplaşması.
Zamanını yazmayayımDevşirme ürünlere bayılıyoruz.
Baktım ama yoktu umutİçini açıp şase koduna bak ya da fotoğrafı çekip google ile arat.
Sordum bu gün,yokmuş,hatta attım bir kutu ama neydi hatırlamıyorum dedi,kablolar da varmış ,bundan sonra atmam sana veririm dediKıyıda köşede alıcısı - vericisi olacaktı- vardır belki sorsaydın Emmi
Denedim evet ama kablo olduktan sonra bakalım artıkÇift taraflı 3.5 jak ile kullanabilirsin Emmi
aux kablo ile kullanilabiliyor, kaliteli bir ürün eger ihtiyac varsa kablo ile kullanilabilinir.Kulaklık jak girişi var yıldırım üzerinde görmüşündür hosbulduk un verdiği linkteki pdf dosyasından bu gün oğlum BT verici-kulaklık alma sakın,dinlemiyorsun zaten dedi
Yok Emmi o varda onlar çabuk buzuluyor kısa oluyor. İçerden bağlantı yaparsın anlamında dedim.Kulaklık jak girişi var yıldırım üzerinde görmüşündür hosbulduk un verdiği linkteki pdf dosyasından bu gün oğlum BT verici-kulaklık alma sakın,dinlemiyorsun zaten dedi
Gerçi sen onu içerden bağlayıp tek taraflı yaparsın Emmi
Hımmm, bende ne diyor demiştim mübarekYok Emmi o varda onlar çabuk buzuluyor kısa oluyor. İçerden bağlantı yaparsın anlamında dedim.
3tane kablo almıştım benzer vardı jak girişi var diye 3 de bozuldu.