İçini açıp şase koduna bak ya da fotoğrafı çekip google ile arat.
Dalgınsın bu ara cevap verilmiş aramaya gerek kalmadıMAGICTURK MT-9904 Kafalık Oyun KonsoluHiçbir harici ürün gerekmeksizin bağımsız çalışan ve genelde tüm araçlarla uyumlu olan MT-9904 Kafalık Oyun Konsolu ile sizde aracınızı VIP'ye çevirin ... Bayilikler ve Distribütörlük verilecektirSizde ürünlerimizle ticari faaliyetlerinizi zenginleştirmek veya Türkiye Distribütörümüz olmak isterseniz bizimle irtibata geçebilirsiniz...
marka farkli ama ürün görseli ayni
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
39 € AB fiyatı var kaliteli bişeye benziyor.Devşirme ürünlere bayılıyoruz.
Dün komşunun hafif işlerini ağır ağır yaptım ,o da bana "bunu atacağım sana lazım olur mu" diyerek vermişti,ben de ;Emmi firma hakkında internette nerdeyse hiçbirşey yok.
Bu kulaklık eline nasil geçti.!
Magicturk Teknoloji Hizmetleri A.Ş
0216 504 15 38
BT değil kulaklık, IR verici lazım ,çünkü IR alıcı kendileriBt kulaklık Emmi çin işi açma tuşu ile açıp telefonla eleştir kullan. Ses açma kısma tuşu vardır belki radyoludur.
Edit :ır alıcısı lazım Emmi önce Sarj etmelisin sarjı yokturDün komşunun hafif işlerini ağır ağır yaptım ,o da bana "bunu atacağım sana lazım olur mu" diyerek vermişti,ben de ;
Pilleri taktım ,
şıkı şıkı yaptım,
kulağıma taktım,
ses gelmedi bilmem nedendir ;
diye şarkı söyleyerek kullanmaya başlayacaktım ki ne ses var ne görüntü
Çok faydası oldu çünkü IR alıcı olduğunu öğrenmiş oldumMAGICTURK MT-9904 Kafalık Oyun KonsoluHiçbir harici ürün gerekmeksizin bağımsız çalışan ve genelde tüm araçlarla uyumlu olan MT-9904 Kafalık Oyun Konsolu ile sizde aracınızı VIP'ye çevirin ... Bayilikler ve Distribütörlük verilecektirSizde ürünlerimizle ticari faaliyetlerinizi zenginleştirmek veya Türkiye Distribütörümüz olmak isterseniz bizimle irtibata geçebilirsiniz...
marka farkli ama ürün görseli ayni