kablolu yayın girişi olmayan regal tv

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 67aykut67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uydu alıcısını scart girişine bağlayın tv nin sacrt girişi sağlam ise ses ve görüntü alırsınız.
Alınamıyorsa scart girişinde arıza olabilir HDMI çıkışlı bir uydu alıcısı kullanabilirsiniz.

F2145D41-C8FD-458D-B5DB-8F16BF46660C.jpg

Hocam elimde bu recever var kanallar yüklü zaten ama tb açilinca zayıf sinyal diyor

F2145D41-C8FD-458D-B5DB-8F16BF46660C.jpg

Hocam elimde bu recever var kanallar yüklü zaten ama tb açilinca zayıf sinyal diyor
Tv zayıf sinyal uyarısı vermez bahsettiğiniz uyarıyı uydu alıcısı veriyor. Tv nin sinyal hatasında vereceği uyarı '' sinyal yok ''

Ortada bir yanlışlık var siz kablo tvden gelen analog yayını, uydu alıcı receiveri ile almaya çalışıyorsunuz. uydu alıcıları dvb-s tunere sahiptir. Fakat siz kablo tv için dvb-t tunere ihtiyacınız var. O kabloyu normal uydu alıcısına takarak çalıştıramazsınız.

Ortada bir yanlışlık var siz kablo tvden gelen analog yayını, uydu alıcı receiveri ile almaya çalışıyorsunuz. uydu alıcıları dvb-s tunere sahiptir. Fakat siz kablo tv için dvb-t tunere ihtiyacınız var. O kabloyu normal uydu alıcısına takarak çalıştıramazsınız.
Santralden gelen kablo tekrar uydu alıcısına bağlanıyor olabilir.

kablo tv vs. uydu alıcı? bana bir şeyler oluyorhhgggh. :deli1

Aynen hocam benim sorunum bu çözüm nedir

Analog tuneri olan bir alıcı bulmak ama bu devirde de onlardan kalmış mıdır bilmem.
Bu TV nerede takılı? İş yerinde mi?
evet
Analog tuneri olan bir alıcı bulmak ama bu devirde de onlardan kalmış mıdır bilmem.
Bu TV nerede takılı? İş yerinde mi?
evet iş yerinde
Analog tuneri olan bir alıcı bulmak ama bu devirde de onlardan kalmış mıdır bilmem. bunu tam anlayamadım

Özel üretim abi bu nedenle yok
TV büyük ihtimalle otel modundadir sonradan degistirilmediyse, eger öyleyse internet baglantisi kurulamadigi icin smart uygulamalarinida kullanamiyorlardir.

TV büyük ihtimalle otel modundadir sonradan degistirilmediyse, eger öyleyse internet baglantisi kurulamadigi icin smart uygulamalarinida kullanamiyorlardir.
Çoğu özellik şu an kapalı yada dediğin gibidir. Bu nedenle tuner yok ?

Yardımcı olacak biri yok mu?

Geri
Üst Alt