ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Kablo tv yi arayın alıcı cihaz getirsinler size
Amerikaya tekrar keşfetmeye gerek yok
1= Çanak anten kurulacak kablosunu da resmini eklediğiniz uydu alıcısına bağlayacaksınız uydu alıcısını tv nin scart yuvasına takıp izleyeceksiniz.Yardımcı olacak biri yok mu?
Kablo olduğu belli değil ki sadece tahmin edildi. Merkezi sistem antende olabilir santraldan gelen kablo tekrar uydu alıcısına bağlanmış ben öyle anladım. 6 67aykut67 Kabloda hangi yayın sisteminin olduğunu belirtmedi yada kendisi de bilmiyor bizler de kendisinin yazdıklarına göre tahminde bulunduk.Kablo tv yi arayın alıcı cihaz getirsinler size
Kablo tv yi arayın alıcı cihaz getirsinler size
Kablo olduğu belli değil ki sadece tahmin edildi. Merkezi sistem antende olabilir santraldan gelen kablo tekrar uydu alıcısına bağlanmış ben öyle anladım. 6 67aykut67 Kabloda hangi yayın sisteminin olduğunu belirtmedi yada kendisi de bilmiyor bizler de kendisinin yazdıklarına göre tahminde bulunduk.
Kablo TV derken muhtemelen DVB-T kastediliyor.
Türksat kablo TV şebekesinden gelen kablo olsa normal uydu alıcıda çalışmaz bence.
Ben öyle tahmin ediyorum tabi. Bilmiyorum.
Karmaşa başlıkta hem kablodan bahsediliyor hem uydu alıcısından uydu alıcısı resmide var. Tv de gerek analog tuner gerekse dahili uydu alıcısı tuner girişi olmayınca çünkü tv monitör tv ben direk uydu alıcısı bağlama durumundan konuya girdim.Konu mesajında kablolu yayın demiş uydu alıcısı da denemiş olmamış direk akla kablo tv geliyor sene 2020 uhf kullanan kaldı mı ki
Hepimiz merakla yayın tipini bekliyoruz ?
Konu tam çorba olmuş, admin kilit lütfen
konuyu baştan aşağı okuyan adam bildiklerini unutur yeminle?
merakla bekliyorum nereye gidecek konu
evinize gelen kabloyu takip edin. kablo bina girişinde "turksat" yazan bir kutuya giriyorsa, aha çözüm:Beyler bende tam bilmiyorum ama bizim teknik servis kablolu yayın dedi başka bir tane tv getirdi kablolu tvde arama yaptık 30 kanal buldu onlarda net değil karasal gibi ben aynı şekilde gelen kabloyu regal tvye bağlayabileceğim aparat varmidir acaba
Teşekkürler beylerevinize gelen kabloyu takip edin. kablo bina girişinde "turksat" yazan bir kutuya giriyorsa, aha çözüm:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.