scartTv yi ilk çalıştırdığınızda hangi konumda açılıyor.
Vga (Pc)
HDMI
Scart
Fav
Hangisi ?
scartTv yi ilk çalıştırdığınızda hangi konumda açılıyor.
Vga (Pc)
HDMI
Scart
Fav
Hangisi ?
Uydu alıcısını scart girişine bağlayın tv nin sacrt girişi sağlam ise ses ve görüntü alırsınız.
Tv zayıf sinyal uyarısı vermez bahsettiğiniz uyarıyı uydu alıcısı veriyor. Tv nin sinyal hatasında vereceği uyarı '' sinyal yok ''
Hocam elimde bu recever var kanallar yüklü zaten ama tb açilinca zayıf sinyal diyor
Santralden gelen kablo tekrar uydu alıcısına bağlanıyor olabilir.Ortada bir yanlışlık var siz kablo tvden gelen analog yayını, uydu alıcı receiveri ile almaya çalışıyorsunuz. uydu alıcıları dvb-s tunere sahiptir. Fakat siz kablo tv için dvb-t tunere ihtiyacınız var. O kabloyu normal uydu alıcısına takarak çalıştıramazsınız.
Aynen hocam benim sorunum bu çözüm nedirOrtada bir yanlışlık var siz kablo tvden gelen analog yayını, uydu alıcı receiveri ile almaya çalışıyorsunuz. uydu alıcıları dvb-s tunere sahiptir. Fakat siz kablo tv için dvb-t tunere ihtiyacınız var. O kabloyu normal uydu alıcısına takarak çalıştıramazsınız.
Aynen hocam benim sorunum bu çözüm nedir
Özel üretim abi bu nedenle yokÜrün tv hatta smarttv cok ilginc. menü 4725 yapip servis menüsü resimi paylasmaniz mümkün mü ,anakartini merak ettim.?.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
evetAnalog tuneri olan bir alıcı bulmak ama bu devirde de onlardan kalmış mıdır bilmem.
Bu TV nerede takılı? İş yerinde mi?
evet iş yerindeAnalog tuneri olan bir alıcı bulmak ama bu devirde de onlardan kalmış mıdır bilmem.
Bu TV nerede takılı? İş yerinde mi?
TV büyük ihtimalle otel modundadir sonradan degistirilmediyse, eger öyleyse internet baglantisi kurulamadigi icin smart uygulamalarinida kullanamiyorlardir.Özel üretim abi bu nedenle yok
Çoğu özellik şu an kapalı yada dediğin gibidir. Bu nedenle tuner yok ?TV büyük ihtimalle otel modundadir sonradan degistirilmediyse, eger öyleyse internet baglantisi kurulamadigi icin smart uygulamalarinida kullanamiyorlardir.