JVC 65'' 165 ekran 4K UHD 65VU83T 8 Haziranda Bimde 4245tl

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
638f913f-3b99-4389-9ddc-01ff26896824.jpg

47dcfae6-c2a8-42d0-8010-bc8f60ae1f51.jpg

Kuzuların sessizliği :clap:clap:deli1 Adem Helvacı Ado

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Oysa ki fiyatı makul seviyelerde tutsalardı (ilk başta 65 inch normal fiyat demiştim. 65 inch için normal ama bim için fahiş :) ) (3300 uygundur :) ) şimdi sinek avlamak yerine zorlu grubundan stok çekiyor olacaklardı.

K Çevrimdışı

kantek

Yeni Üye
12 Haz 2018
6
45
Herkese selamlar, bende merakla bu ürünü bekleyenlerdenim ama bazı çekincelerim var, yorumlarınızı rica ediyorum. Mevcutta Panasonic plazma kullanıyorum ve görüntüsünden çok memnunum, büyük ekran bir ürüne geçmem lazım, görüntü kalitesi Panasonic plazmaya en yakın ürün LG de oled lerde gördüm ama fiyatlar çok uçuk, dolayısıyla ekonomik ürün bakıyorum, JVC elektronikte bildiğim çok iyi bir marka ama Vestel tesislerinde üretilince acaba Seg, awox gibi markalarla aynı ürünmü diye şüpheye düşüyor insan, geçen hafta manisadaydım ve Vestel outlette JVC nin HD ürünlerini gördüm ve tahmin ettiğim gibi en ucuz tvlerle aynı kalitesizlikteydiler. logolar bile serigrafi baskı şeklindeydi. aynı ürüne farklı farklı markalar yazıp satılıyor izlenimi verdi bana. JVC 4K ürünlerine hiçbir yerde rastlayamadım, alan kimsede yok çevremde, bu kadar yazdıktan sonra sorum şu Panel LG ama LG nin eski teknoloji panellerindenmi ? malzeme kalitesi Normal HD JVC ler gibi kötümü ? Samsung, LG, Sony gibi markalarla kıyaslarsak arada çok fark varmı ? ilginiz için teşekkür ederim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Herkese selamlar, bende merakla bu ürünü bekleyenlerdenim ama bazı çekincelerim var, yorumlarınızı rica ediyorum. Mevcutta Panasonic plazma kullanıyorum ve görüntüsünden çok memnunum, büyük ekran bir ürüne geçmem lazım, görüntü kalitesi Panasonic plazmaya en yakın ürün LG de oled lerde gördüm ama fiyatlar çok uçuk, dolayısıyla ekonomik ürün bakıyorum, JVC elektronikte bildiğim çok iyi bir marka ama Vestel tesislerinde üretilince acaba Seg, awox gibi markalarla aynı ürünmü diye şüpheye düşüyor insan, geçen hafta manisadaydım ve Vestel outlette JVC nin HD ürünlerini gördüm ve tahmin ettiğim gibi en ucuz tvlerle aynı kalitesizlikteydiler. logolar bile serigrafi baskı şeklindeydi. aynı ürüne farklı farklı markalar yazıp satılıyor izlenimi verdi bana. JVC 4K ürünlerine hiçbir yerde rastlayamadım, alan kimsede yok çevremde, bu kadar yazdıktan sonra sorum şu Panel LG ama LG nin eski teknoloji panellerindenmi ? malzeme kalitesi Normal HD JVC ler gibi kötümü ? Samsung, LG, Sony gibi markalarla kıyaslarsak arada çok fark varmı ? ilginiz için teşekkür ederim.

Kıyas kıstası yanlış bence azizim

1- Plazmadan LCD ye geçiş doğru bir tercih değildir
2- Plazmadan LCD ye geçecekseniz Orta segment üretimler doğru tercih değildir

Sizin POS9002 tarzı ürünlere bakmanız, olması gerekendir.

İlla ki LCD almanız gerekiyorsa da bu ürünlerden (VESTEL JVC ARÇELİK vs) uzak durunuz :ok

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Outlette fiyatlar ne kadardı ?

- led i öne ya da arkaya götüren etken içindeki teknolojidir. D-led, oled, led... Diziliminden dağıtımına kadar etkendir üretim yapısı.

- awox ta aynı, jvc de, vestel de. Dikkat ettiyseniz forumda paylaşılıyor ... Çekirdek yazılım, şu markaya da yüklenir mi, olur mu şeklinde. Genel manada aynı ürünler.

WV, AUDI, SEAT, SKODA... bakıldığında hepsi aynı kasa yapısında, aynı görünümde (birebir olmasada) ürünler piyasaya sürüyorlar. WV golf, Skoda Fabia, Audi A3, Seat Leon, ibiza... Baktığında tasarım çizim aynı, ufak tefek mühendislk farkları var... Aynısı bu tv ler içinde geçerli, ram ddr2dir, 3 tür, bellek 1gb dir 2gb dir... K kantek.

K Çevrimdışı

kantek

Yeni Üye
12 Haz 2018
6
45
Plazma ile LCD kıyasını yapmak istemedim aslında, bende mühendisim ve teknolojilere hakimim sadece ürünleri canlı olarak göremediğim için merak ediyorum. Plazmamı arka odaya alacağım xbox için ondan vazgeçemem, maalesef plazma tvlerin üretimi pahallı ve enerji tüketimi yüksek onedenle kimse üretmiyor artık :( Bahsettiğin 9002 ye baktım Adem Helvacı Ado benim baktığım LG oled ile aynı gibi ama rakamlar... ah o rakamlar, 65 " araba parasına 14.000 TL, Vestel outlette ürün görüntüleri kötü olunca fiyatlara çok dikkat etmedim T trkkrsy ama haftaya tekrar gitme durumum var manisaya gerçi izmirdede var outlet, fotoğraf çeker paylaşırım. Sanırım ben bu durumda biraz daha bekleyeceğim OLED fiyatlarının düşmesi için yada kipada LG 65UH850V ürünü vardı 5999 TL ona bakacağım. İlginiz için teşekkürler. ( bu arada araba örneği iyiydi bende skoda kullanıyorum onedenle ;) )

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Plazma ile LCD kıyasını yapmak istemedim aslında, bende mühendisim ve teknolojilere hakimim sadece ürünleri canlı olarak göremediğim için merak ediyorum. Plazmamı arka odaya alacağım xbox için ondan vazgeçemem, maalesef plazma tvlerin üretimi pahallı ve enerji tüketimi yüksek onedenle kimse üretmiyor artık :( Bahsettiğin 9002 ye baktım Adem Helvacı Ado benim baktığım LG oled ile aynı gibi ama rakamlar... ah o rakamlar, 65 " araba parasına 14.000 TL, Vestel outlette ürün görüntüleri kötü olunca fiyatlara çok dikkat etmedim T trkkrsy ama haftaya tekrar gitme durumum var manisaya gerçi izmirdede var outlet, fotoğraf çeker paylaşırım. Sanırım ben bu durumda biraz daha bekleyeceğim OLED fiyatlarının düşmesi için yada kipada LG 65UH850V ürünü vardı 5999 TL ona bakacağım. İlginiz için teşekkürler. ( bu arada araba örneği iyiydi bende skoda kullanıyorum onedenle ;) )

Hmmm LG olunca panel tepkimesi düşündürüyor beni azizim, LCD den LG ye geçiş yapsanız anlarım ama Plazma kullanıcılarına ürün önermek zor oluyor bizim için. En makulu teşhirde mutlaka ürünü gözlemleyebilmek ve test edebilmek :ok

K Çevrimdışı

kantek

Yeni Üye
12 Haz 2018
6
45
Hmmm LG olunca panel tepkimesi düşündürüyor beni azizim, LCD den LG ye geçiş yapsanız anlarım ama Plazma kullanıcılarına ürün önermek zor oluyor bizim için. En makulu teşhirde mutlaka ürünü gözlemleyebilmek ve test edebilmek :ok
Mağazalarda ürünleri inceliyorum, iyice sokulup piksellere bakıyorum, eğilip köşelerde ışık kırılımlarına bakıyorum, sanırım bu işe meraklı herkes böyle yapıyordur, ( satışçılar bunlar ne maymunluk yapıyor böyle diye arkamızdan konuşuyorlardır arkadaşlar :) )

hookman Çevrimdışı

hookman

Aktif Üye
13 Şub 2018
66
Bahse konu olan 65" tv için daha önce satılan 50" ile zannedersem aynı teknik özelliklere sahip olduğundan, fazla bir fiyat farkı oluşturacak ekstra bir ilave özelliği yok (panel büyüklüğü haricinde):hmm , belki komik olacak ama benim sadece 1 birim inch başına maliyetlendirme ile ortaya çıkardığım fiyat 2600 TL olup, bugüne kadar oluşan kur farkı v.s. durum ile oluşacak %15 lik bir zam oranını da içine koyduğumuzda ortaya çıkan rakam 2990 TL. Bence F/P oranı bu olup bunun üstü benim için yüksek fiyat sayılır. Tamamen kişisel görüşümdür... Biraz mahalle pazarı hesabı oldu ama durum bu malesef...:hihi Panel tvleri bile mahalle bakkalından alır hale geldik daha ne olsun...:haha1

Geri
Üst Alt