Herkese selamlar, bende merakla bu ürünü bekleyenlerdenim ama bazı çekincelerim var, yorumlarınızı rica ediyorum. Mevcutta Panasonic plazma kullanıyorum ve görüntüsünden çok memnunum, büyük ekran bir ürüne geçmem lazım, görüntü kalitesi Panasonic plazmaya en yakın ürün LG de oled lerde gördüm ama fiyatlar çok uçuk, dolayısıyla ekonomik ürün bakıyorum, JVC elektronikte bildiğim çok iyi bir marka ama Vestel tesislerinde üretilince acaba Seg, awox gibi markalarla aynı ürünmü diye şüpheye düşüyor insan, geçen hafta manisadaydım ve Vestel outlette JVC nin HD ürünlerini gördüm ve tahmin ettiğim gibi en ucuz tvlerle aynı kalitesizlikteydiler. logolar bile serigrafi baskı şeklindeydi. aynı ürüne farklı farklı markalar yazıp satılıyor izlenimi verdi bana. JVC 4K ürünlerine hiçbir yerde rastlayamadım, alan kimsede yok çevremde, bu kadar yazdıktan sonra sorum şu Panel LG ama LG nin eski teknoloji panellerindenmi ? malzeme kalitesi Normal HD JVC ler gibi kötümü ? Samsung, LG, Sony gibi markalarla kıyaslarsak arada çok fark varmı ? ilginiz için teşekkür ederim.
Plazma ile LCD kıyasını yapmak istemedim aslında, bende mühendisim ve teknolojilere hakimim sadece ürünleri canlı olarak göremediğim için merak ediyorum. Plazmamı arka odaya alacağım xbox için ondan vazgeçemem, maalesef plazma tvlerin üretimi pahallı ve enerji tüketimi yüksek onedenle kimse üretmiyor artık :( Bahsettiğin 9002 ye baktım Ado benim baktığım LG oled ile aynı gibi ama rakamlar... ah o rakamlar, 65 " araba parasına 14.000 TL, Vestel outlette ürün görüntüleri kötü olunca fiyatlara çok dikkat etmedim T trkkrsy ama haftaya tekrar gitme durumum var manisaya gerçi izmirdede var outlet, fotoğraf çeker paylaşırım. Sanırım ben bu durumda biraz daha bekleyeceğim OLED fiyatlarının düşmesi için yada kipada LG 65UH850V ürünü vardı 5999 TL ona bakacağım. İlginiz için teşekkürler. ( bu arada araba örneği iyiydi bende skoda kullanıyorum onedenle ;) )
Mağazalarda ürünleri inceliyorum, iyice sokulup piksellere bakıyorum, eğilip köşelerde ışık kırılımlarına bakıyorum, sanırım bu işe meraklı herkes böyle yapıyordur, ( satışçılar bunlar ne maymunluk yapıyor böyle diye arkamızdan konuşuyorlardır arkadaşlar )Hmmm LG olunca panel tepkimesi düşündürüyor beni azizim, LCD den LG ye geçiş yapsanız anlarım ama Plazma kullanıcılarına ürün önermek zor oluyor bizim için. En makulu teşhirde mutlaka ürünü gözlemleyebilmek ve test edebilmek